Otomatik çeviri (tarafından desteklenen Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bu³garski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Bilgi Set kurallar ve önemli bilgiler

UYARI! Herkes için ücretsiz Yarışması - 2 kitap, "NLP - Evolution 'kazanmak için

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack (43) Konu araçları Görünüm
Stary 23-03-2009, 15:22   43 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie UYARI! Herkes için ücretsiz Yarışması - 2 kitap, "NLP - Evolution 'kazanmak için

Herkes yarışmaya katılabilir - bile bilmeden NLP. Sonunda ödül olarak bir kitap hakkındadır NLP"NLP - Evolution. Atlamak bir düşünce insanın gelişiminde sonraki aşamaya mutlu bir adam için".

Hepiniz kendinize çifte şans (ödüller kitabın 2 kopyalarıdır "kazanmak için vermek yapmakNLP - Evolution ..."), yazmak için Ne kalkınma kişisel bir ve neden öyle düşünüyorum. And it is so. Sadece bu konuda yazmak kişisel gelişim üzerine iplik bağlantı () at.

Sadece yazmak Ne kalkınma kişisel bir yaptığı açıklamada açıklamak. Ve zafer belirleyecek - senin mantık. Araştırma sonuçlarının hiçbiri görüşünüz. İşte bu yarışmaya önemlidir. Yazmak Ne kalkınma kişisel bir yaptığı açıklamada açıklamak ve çift kitabın ücretsiz bir kopyasının şansı var "NLP - Evolution. Mutlu bir adam bir düşünme adamın gelişiminde sonraki aşamaya geç. "

Burada herkes bile bilmeden bir kazanma şansı sahiptir -- NLP!

Rekabet Kuralları:
  • Rekabet bu maddenin yayımı tarihinden itibaren 01.06.2009r için (dahil) çalışır.
  • Rekabet Kazananlar 2ch ayrı olacaktır.
  • Ödül kazananlar kitap bulunuyor NLP-Evolution. Atlamak bir düşünce insanın geliÅŸiminde sonraki aÅŸamaya mutlu bir adam içinHer kazananlar için bir kopyası.
  • Sonuçlar Haziran 2009 sonuna kadar forumda ilan edilecektir - Jüri bu sonuç en kısa sürede açıklandı saÄŸlayacaktır.
  • Yarışmaya yazmak gerekir katılmak için KiÅŸisel geliÅŸim cevap olarak Ne kalkınma kiÅŸisel bir ve beyanı haklı.
  • Bu haklı bir jüri tarafından deÄŸerlendirilecektir.
  • Bu nedenle, bir ÅŸey birinin zaten bahsedilen hakkında, kendi nedenleri veren yazabilirsiniz.
  • Gerekçesi daha sonra diÄŸerleri, düzeltme veya açıklama ile tartışma geliÅŸtirilen verilebilir. Ek açıklamalar da bir jüri tarafından deÄŸerlendirilir.
  • Jüri içine yazı ve yorumlar forum katılımcılarının kendi öznel deÄŸerlendirmesi dikkate alacaktır.
  • DiÄŸer insanların konuÅŸmalarının yorum yazmak, ama bilinçli bir eleÅŸtiri daha çok, yerinde diskalifiye tehdit paszkwili.
  • Kanıtlanmış intihal diskalifiye anlamına gelir.
  • Nihai sonuçlar vermeden önce, herhangi bir ÅŸekilde herhangi bir liderlik yarışmasında jüri yorum deÄŸildir.
  • Jüri forumu üyeden oluÅŸur: NLP-er, MonikaAnnaJulia, dirja, szycha.
  • Jüri göre kazananlar ile seçecektir protokol tespit KazananlarBölümü aÅŸağıda.
  • Bir yarışma jüri öznel deÄŸerlendirme dayalı sonuçlar, bilgi potansiyelini ortadan kaldırmak için, yarışma deÄŸil zaten olan herhangi bir kiÅŸi katılabilir Basit-nlp.pl EÄŸiten. Mayıs tartışma, ama katılmak kazananların ortaya dahil edilmeyecektir.
  • Herhangi bir düzeltme, açıklama veya Ek yorumlar Michael Podbielskiego tarafından yazılmış (NLP-er), bu iplik tüm sorulara yanıt Kuralları yarışmanın ayrılmaz bir parçasını oluÅŸturmaktadır.

Dakika Kazananlar tanımlamanın:
  • Kazananlar ortaya çıkması, jüri bir ön eleme yapar - jüri her üyesi kazanan aday olarak yalnızca bir kiÅŸi tahmin edebilirsiniz.
  • Herhangi bir adaylığın ilk eleme () bir oy olarak sayılır aday. Birinin birden fazla aday aldığı otomatik yarışmada kazanan (orada jüri 4 kiÅŸi ve Kazananlar 2ch) olmasıdır.
  • Ön eleme eÄŸer bir oybirliÄŸi kazanır, jüri bir kez daha, 2giego kazanan tespit edebilmek için bir ön eleme yapar.
  • Ön eleme eÄŸer 2ch kazananlar ortaya olmayacak, jüri kazanan ya da kazanan (varsa zaten) kazananlar için adaylarla oylama arasında orta yol için aday gösterildi ortaya çıktı.
  • EÄŸer yeniden oy 2ch, kazanan ya da kazanan (eÄŸer zaten aday gösterildi) kazananlar için adaylar arasından çıkar, en çok oy, Michael Podbielski kazananlar ortaya olamaz. Bu durumda olarak, foruma kalan aktif katılımcısı belirler. Ne kadar kimse forumun sonucu etkilememesi gerektiÄŸini üyesi, böylece rekabetin ilan beri tek etkinlik ağırlığında olabilir.
  • Oylama ve açık olacak Forumu'nda yapılacak.
  • Her jüri üyesi kendi kararı bu nedenle jürinin diÄŸer üyeleri etkileyecek ÅŸekilde deÄŸil oylama sonuna kadar yorum yok gereklidir.
  • Jüri yükümlülüğü her üyesi kazananların ortaya çıkması sonra da onların seçimlerinin haklı göstermek için.

NLP Last edited by-er: 23-03-2009 -- 15:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:14   #2 (permalink)
NLP ilgileniyor

Awatar mlamka
No Avatar

Domyślnie Re: UYARI! Herkes için ücretsiz Yarışması - 2 kitap, "NLP - Evolution 'kazanmak için

Belki biraz ve ben bir gerçek değildi. Ama var böyle bir mahkumiyetbile değilim, ama ben. Ben, ben ve benim kişisel gelişim ölçmek am. Ne olmuştu? Önce nasıl bu kitabı almak için merak etmeye başlar, ben beyaz çikolata ve dönüş chrupkami bir parça yiyecek bir şey daha kafamın içine gelecek anlamlı. Selamlar! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:55   #3 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: UYARI! Herkes için ücretsiz Yarışması - 2 kitap, "NLP - Evolution 'kazanmak için

Quote:
Yazdı mlamka Zobacz post
Belki biraz ve ben bir gerçek değildi. Ama var böyle bir mahkumiyetbile değilim, ama ben. Ben, ben ve benim kişisel gelişim ölçmek am. Ne olmuştu? Önce nasıl bu kitabı almak için merak etmeye başlar, ben beyaz çikolata ve dönüş chrupkami bir parça yiyecek bir şey daha kafamın içine gelecek anlamlı. Selamlar! Monia
Monia Bon Appetit!

Stary 03-04-2009, 00:23   #4 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Gereksiz bir yarışma kazanan imza ve adanmışlık ile yazarının boyunca ödüllerini alacak söylemek

Stary 03-04-2009, 09:04   #5 (permalink)
Moderatör hipnoz (fahri Master NLP)

Awatar andrzej1234
No Avatar

Bu ne isteyin Ama cevap teşekkürler
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (permalink)
NLP ilgileniyor

Awatar Barczi87
No Avatar

Uśmiech :)

Benim için Kişisel gelişim öylesine siebie.Uważam keşfediyor çünkü onların karakter kabiliyetini bu da beni tatmin verir dünya ve diğer insanları anlamak için genişler geliştirilmesi.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Quote:
Yazdı Barczi87 Zobacz post
Benim için Kişisel gelişim öylesine siebie.Uważam keşfediyor çünkü onların karakter kabiliyetini bu da beni tatmin verir dünya ve diğer insanları anlamak için genişler geliştirilmesi.
Rekabet kurallarına uygun olarak rol almak ne yazmak bu thread kişisel gelişmedir: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Lütfen gönderin mesaj var

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Biraz geç, ama çok doğru yerde bir yazı yerleştirme için teşekkür ederiz

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Dolayısıyla, sadece üst için ödüller ile yarışma sonrası çizmek için

Stary 04-05-2009, 20:04   #10 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Ilkesine göre bu iyi haber forumun genel kurallar genişlemesi için küçük bir dipnot üstünde tutmak.

Yarışma Aynı kurallar, değişmeden kalır ve çok eğlenceli devamını dilerim

Odpowiedz

Kullan
Wróć   basit NLP.pl ücretsiz forum NLP > Sandbox > Bilgi

LinkBacks (?)
LinkBack to this thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-uyari-herkes-i% C3% A7in-% C3% BCcretsiz-yar% C4% B1% C5% 9Fmas% C4% B1-2-Kitap-NLP-evolution-kazanmak-i% C3% A7in.html
Tarafından gönderildi Için Tür Tarih
Internet, bilgisayar / Konu Forum - Ürün Parti Şehir Sanok: Katalog.Sanok.pl This thread Refback 02-06-2009 15:38
BASİT-NLP - NLP Eğitim: NLP Eğitimi Uygulamaları - İş This thread Refback 15-05-2009 19:35
BASİT-NLP - NLP Store This thread Refback 13-05-2009 07:37
BASİT-NLP - NLP Eğitim: Publik NLP önce Eğitim This thread Refback 11-05-2009 20:08
BASİT-NLP - NLP dönemi Galeri This thread Refback 30-04-2009 21:01
BASİT-NLP - NLP Eğitim: Hakkında NLP This thread Refback 30-04-2009 10:58
Oyunlar -- This thread Refback 25-04-2009 18:57
NLP-Evolution: Ücretsiz NLP her yarışma için This thread Refback 25-04-2009 15:03
NLP-Evolution: Ücretsiz NLP her yarışma için This thread Refback 25-04-2009 13:59
NLP-Evolution: Ücretsiz NLP her yarışma için This thread Refback 25-04-2009 11:11
NLP-Evolution: Ücretsiz NLP her yarışma için This thread Refback 25-04-2009 10:57
NLP-Evolution: Ücretsiz NLP her yarışma için This thread Refback 25-04-2009 08:46
NLP-Evolution: Ücretsiz NLP her yarışma için This thread Refback 25-04-2009 06:52
NLP-Evolution: Ücretsiz NLP her yarışma için This thread Refback 24-04-2009 21:58
BASİT-NLP - NLP Eğitim İş için This thread Refback 24-04-2009 17:49
NLP-Evolution: Ücretsiz NLP her yarışma için This thread Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 23-04-2009 16:21
BASİT-NLP - NLP-film dönemi This thread Refback 22-04-2009 20:28
BASİT-NLP - NLP Eğitim: BASİT-NLP This thread Refback 22-04-2009 19:21
NLP-Evolution: Ücretsiz NLP her yarışma için This thread Refback 22-04-2009 16:06
BASİT-NLP: NLP dönemi Filmleri This thread Refback 22-04-2009 09:13
BASİT-NLP - NLP Eğitimi This thread Refback 21-04-2009 08:38
BASİT-NLP - NLP Store This thread Refback 20-04-2009 20:23
Basit Katalog Partisi This thread Refback 16-04-2009 09:38
UYARI! Herkes için ücretsiz Yarışması - 2 kitap, "NLP - Evolution" RSS2.PL kazanmak için - ÜRÜN TARAFLARIN RSS - RSS Reader SAYFALAR This thread Refback 12-04-2009 10:57
BASİT-NLP - NLP Eğitim: NLP Eğitimi Programı This thread Refback 11-04-2009 22:54
BASİT-NLP - NLP Eğitim: Çalışma BASİT ile NLP This thread Refback 09-04-2009 21:25
BASİT-NLP - NLP Eğitim: NLP Eğitimi Uygulamaları - Evolution This thread Refback 07-04-2009 17:39
Kazanan ksišżkę "NLP - Evolution" özgür yarışmalara -- This thread Refback 03-04-2009 15:52
BASİT-NLP - NLP Eğitim: NLP BASİT Eğitim Akademisi This thread Refback 03-04-2009 02:15
Web directory. Internet sitelerine İlginç This thread Refback 03-04-2009 01:51
Açık ihale kitap NLP-kazanma EVRİM | iyi bakın This thread Pingback 02-04-2009 00:21
BASİT-NLP - NLP Eğitim: NLP Master Eğitimi This thread Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 27-03-2009 14:15
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 23-03-2009 21:24
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 23-03-2009 20:38
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 23-03-2009 19:11
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 23-03-2009 18:44
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 23-03-2009 18:43
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 23-03-2009 18:42
GoldenLine.pl: tartışın - Her NLP için Serbest rekabet - NLP-Evolution kitap kazanmak için This thread Refback 23-03-2009 18:42

Etiketler
karıştırmak, okuma, evrim, yarışma, kitaplar, sevmek, ödül, NLP, inançlar, Sorular, gelişme, kişisel gelişim, Neyse ki,, Not, Haber

Konu araçları
Görünüm

Ilkeleri Kapalı
Sen olmayabilir Yeni Konuları
Sen olmayabilir Mesaj Cevaplar
Sen olmayabilir Posta ekleri
Sen olmayabilir your posts deÄŸiÅŸtir

BB kodu olmak Etkin
Smileys onlar Etkin
[IMG] kodu Etkin
HTML kodu şudur: Kapalı
Trackbacks onlar Etkin