|
|
|
|||||||
| Informacion Set rregullash, dhe të rëndësishme informacioni |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Thread Tools | Dukje |
|
|
|
|
Michal Podbielski
Qyteti: Wroclaw
Postime: 1 728
|
Të gjithë ju duhet të bëni për të dhënë vetes një shans për të fituar dyfishtë (çmimet janë 2 kopje të librit "NLP - EVOLUTION ..."), për të shkruar Cila për ju është zhvillimin personal dhe pse ju mendoni kështu. Dhe kjo është kështu. Vetëm shkruaj mbi këtë temë thread të zhvillimit personal (në Lidhje). Vetëm shkruani Cila për ju është zhvillimin personal për të shpjeguar deklaratën e tij. Dhe ajo do të përcaktojë fitoren - arsyetimit tuaj. Asnjë nga rezultatet e hulumtimit, mendimit tuaj. Kjo është ajo që është e rëndësishme në këtë konkurs. Shkruaj Cila për ju është zhvillimin personal për të sqaruar deklaratën e tij, dhe ju keni dy mundësi e një kopje falas të librit "NLP - EVOLUTION. Skip fazën e ardhshme në zhvillimin e një njeriu të menduarit të njeri i lumtur. " Këtu të gjithë ka një shans për të fituar - madje edhe pa e ditur NLP! Rregullat e Konkurrencës:
Procesverbalet e identifikimit fituesit:
Michal Podbielski instruktor, trajner i NLP dhe hipnozë Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Interested in NLP
Postime: 4
|
Ndoshta pak dhe unë nuk ishte një fakt. Por unë kam një të tillë bindjese edhe në qoftë se unë nuk jam, por unë jam. Unë jam, dhe masa e zhvillimit të mia personale unë jam. Çfarë kishte ndodhur? Para se të filloj të pyes veten se si ta gjej këtë libër, unë e ha një copë çokollatë të bardhë dhe chrupkami kthim kur diçka më kuptimplotë do të vijnë në kokën time. Të fala! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Quote:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Panevojshme të thuhet se fituesi konkursi do të marrë çmime e tyre së bashku me autograf dhe përkushtim nga autori
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Moderator hipnozë (nderi Master NLP)
Qyteti: Bytom, një qytet i bukur ...
Postime: 585
|
Kjo është ajo që unë kërkoj
Por ai u përgjigj: faleminderit
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Interested in NLP
Postime: 3
|
Zhvillimin personal për mua është zbulimin siebie.Uważam kështu zhvillimin e personalitetit të tyre, sepse zgjeron aftësinë e saj për të kuptuar botën dhe njerëz të tjerë që edhe më jep kënaqësi.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Quote:
Në përputhje me rregullat e konkurrencës për të marrë pjesë në të është ajo që ju shkruani është zhvillimi personal në this thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlJu lutem Post shkrimin tuaj ka
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
A pak vonë, por ju falënderoj shumë për vendosjen e një funksion në vendin e duhur
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Pra, vetëm për të nxjerrë garë pas me çmime të lartë të
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Sipas parimit se lajmi më i mirë për të mbajtur në krye të një P.S vogël për zgjerimin e rregullat e përgjithshme e forumit.
Same rregullat e konkursit mbetet e pandryshuar, dhe ju uroj argëtim të vazhdueshme të madhe
|
![]() |
Navigation
|
||||||
|
||||||
| Tags |
| gabimi, lexim, evolucion, contest, libra, dashuria, çmime, NLP, bindjet, Pyetjet, zhvillimi, zhvillimin personal, Për fat të mirë,, Shënim, Lajme |
| Thread Tools | |
| Dukje | |
|
|