Automatike të përkthimit (mbështetur nga Powered by Google)
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bu³garski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  
Regjistrohu Info Lojra Mark Forums Read

Informacion Set rregullash, dhe të rëndësishme informacioni

KUJDES! Konkursin e lirë për të gjithë - 2 libër, "NLP - EVOLUTION 'për të fituar

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack (43) Thread Tools Dukje
Stary 23-03-2009, 15:22   43 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie KUJDES! Konkursin e lirë për të gjithë - 2 libër, "NLP - EVOLUTION 'për të fituar

Çdokush mund të marrë pjesë në konkurs - pa e ditur edhe NLP. Në fund shpërblimi është një libër rreth NLP"NLP - EVOLUTION. Skip fazën e ardhshme në zhvillimin e një njeriu të menduarit të njeri i lumtur.

Të gjithë ju duhet të bëni për të dhënë vetes një shans për të fituar dyfishtë (çmimet janë 2 kopje të librit "NLP - EVOLUTION ..."), për të shkruar Cila për ju është zhvillimin personal dhe pse ju mendoni kështu. Dhe kjo është kështu. Vetëm shkruaj mbi këtë temë thread të zhvillimit personal (në Lidhje).

Vetëm shkruani Cila për ju është zhvillimin personal për të shpjeguar deklaratën e tij. Dhe ajo do të përcaktojë fitoren - arsyetimit tuaj. Asnjë nga rezultatet e hulumtimit, mendimit tuaj. Kjo është ajo që është e rëndësishme në këtë konkurs. Shkruaj Cila për ju është zhvillimin personal për të sqaruar deklaratën e tij, dhe ju keni dy mundësi e një kopje falas të librit "NLP - EVOLUTION. Skip fazën e ardhshme në zhvillimin e një njeriu të menduarit të njeri i lumtur. "

Këtu të gjithë ka një shans për të fituar - madje edhe pa e ditur NLP!

Rregullat e Konkurrencës:
  • Konkurrencën shkon nga data e publikimit të këtij neni të 01.06.2009r (përfshirës).
  • Konkurs do ta ndajë fituesit 2ch.
  • Çmime për fituesit janë libra NLP-Evolution. Skip fazën e ardhshme në zhvillimin e një njeriu të menduarit të njeri i lumtur, Një kopje për secilin prej fituesve.
  • Rezultatet do të shpallen në forum nga fundi i qershorit 2009 - Juria do të sigurojë që rezultatet ishin shpallur sa më shpejt të jetë e mundur.
  • Për të marrë pjesë në garë ju duhet të shkruani Në përgjigje për zhvillimin personal Cila për ju është zhvillimin personal dhe vërtetojnë deklaratën e tyre.
  • Ky arsyetim do të vlerësohen nga një juri.
  • Prandaj, ju mund të shkruani në lidhje me diçka që dikush të përmendura tashmë, duke i dhënë arsyet e tyre.
  • Arsyetim mund të jepet zhvilluar më vonë në diskutim me të tjerët, korrigjim apo sqarim. Përshkrimet të tjera janë vlerësuar edhe nga një juri.
  • Juria do të marrë parasysh vetë vlerësimin e tyre subjektive e artikujve dhe komentet e pjesëmarrësve të forumit.
  • Shkrim në komentet e fjalimeve të njerëzve të tjerë paszkwili kërcënuar përjashtim, por një kritikë është shumë e informuar në vend.
  • Plagjiaturë provuara do të thotë përjashtim.
  • Para se të japë rezultatet përfundimtare, të jurisë në asnjë mënyrë nuk do të komentoni mbi ndonjë garë udhëheqjes.
  • Juria përbëhet nga anëtarë forum: NLP-er, MonikaAnnaJulia, dirja, szycha.
  • Juria do të zgjedhin fituesit në përputhje me Fituesit protokoll identifikiminPjesa më poshtë.
  • Si rezultatet e një konkurrence të bazuar në vlerësimin subjektiv i jurisë, për të eliminuar potencial të dijes, nuk mund të marrë pjesë në konkursin e çdo personave që janë tashmë Trajnuar nga një nlp.pl thjeshtë -. Mund të marrin pjesë në diskutim, por nuk do të përfshihen në shfaqjen e fituesve.
  • Çdo korrigjim, sqarim apo komentet shtesë me shkrim nga Michael Podbielskiego (NLP-er), në përgjigje të ndonjë pyetje në këtë thread përbëjnë një pjesë integrale të Rregullores së konkursit.

Procesverbalet e identifikimit fituesit:
  • Shfaqja e fituesve, Juria bën një eliminim paraprak - secili anëtar i jurisë mund të parashikojë vetëm një personi si një kandidat për fituesin.
  • Eliminimin fillestar i çdo propozim (emërojë) llogaritet si një votë. Qoftë se dikush merr më shumë se një emërimin është automatikisht fitues në konkursin (nuk janë 4 persona në juri dhe fituesit 2ch).
  • Nëse në eliminimin paraprake do të jetë një fitues unanime, Juria bën një eliminim paraprak edhe një herë, për të qenë në gjendje të identifikojë fitues 2giego.
  • Nëse në eliminimin paraprak nuk do të dalin fituesit 2ch, juria doli fitues ose fituesi (nëse është tashmë e ka emëruar) për rrugë e mesme midis votimi me kandidatët për fituesit.
  • Nëse ri-votimi nuk mund të dalin fitues 2ch, fitues ose fituesi (nëse e ka tashmë është emëruar) Michael Podbielski del nga midis kandidatëve për fituesit, me shumicën e votave. Në këtë rast, do të përcaktojë mbetur pjesëmarrës aktiv në forum. Sa dikush i gjatë është anëtar i forumit nuk duhet të ndikojë rezultati, kështu që aktiviteti mund të peshojnë vetëm që nga shpallja e konkursit.
  • Votimi do të jetë e hapur dhe do të mbahet në Forum.
  • Çdo anëtar i jurisë është e nevojshme jo koment mbi vendimin e tyre deri në fund të votimit nuk me qëllim që të ndikojnë në anëtarët e tjerë të jurisë.
  • Çdo anëtar i jurisë së detyrimit për të justifikuar çdo të zgjedhjes të tyre pas daljen e fituesve.

Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:14   #2 (permalink)
Interested in NLP

Awatar mlamka
No Avatar

Postime: 4
Domyślnie Re: KUJDES! Konkursin e lirë për të gjithë - 2 libër, "NLP - EVOLUTION 'për të fituar

Ndoshta pak dhe unë nuk ishte një fakt. Por unë kam një të tillë bindjese edhe në qoftë se unë nuk jam, por unë jam. Unë jam, dhe masa e zhvillimit të mia personale unë jam. Çfarë kishte ndodhur? Para se të filloj të pyes veten se si ta gjej këtë libër, unë e ha një copë çokollatë të bardhë dhe chrupkami kthim kur diçka më kuptimplotë do të vijnë në kokën time. Të fala! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:55   #3 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: KUJDES! Konkursin e lirë për të gjithë - 2 libër, "NLP - EVOLUTION 'për të fituar

Quote:
Wrote mlamka Zobacz post
Ndoshta pak dhe unë nuk ishte një fakt. Por unë kam një të tillë bindjese edhe në qoftë se unë nuk jam, por unë jam. Unë jam, dhe masa e zhvillimit të mia personale unë jam. Çfarë kishte ndodhur? Para se të filloj të pyes veten se si ta gjej këtë libër, unë e ha një copë çokollatë të bardhë dhe chrupkami kthim kur diçka më kuptimplotë do të vijnë në kokën time. Të fala! Monia
Monia Bon apetit!

Stary 03-04-2009, 00:23   #4 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Panevojshme të thuhet se fituesi konkursi do të marrë çmime e tyre së bashku me autograf dhe përkushtim nga autori

Stary 03-04-2009, 09:04   #5 (permalink)
Moderator hipnozë (nderi Master NLP)

Awatar andrzej1234
No Avatar

Qyteti: Bytom, një qytet i bukur ...
Postime: 585

Kjo është ajo që unë kërkoj Por ai u përgjigj: faleminderit
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (permalink)
Interested in NLP

Awatar Barczi87
No Avatar

Postime: 3
Uśmiech :)

Zhvillimin personal për mua është zbulimin siebie.Uważam kështu zhvillimin e personalitetit të tyre, sepse zgjeron aftësinë e saj për të kuptuar botën dhe njerëz të tjerë që edhe më jep kënaqësi.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Quote:
Wrote Barczi87 Zobacz post
Zhvillimin personal për mua është zbulimin siebie.Uważam kështu zhvillimin e personalitetit të tyre, sepse zgjeron aftësinë e saj për të kuptuar botën dhe njerëz të tjerë që edhe më jep kënaqësi.
Në përputhje me rregullat e konkurrencës për të marrë pjesë në të është ajo që ju shkruani është zhvillimi personal në this thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Ju lutem Post shkrimin tuaj ka

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

A pak vonë, por ju falënderoj shumë për vendosjen e një funksion në vendin e duhur

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Pra, vetëm për të nxjerrë garë pas me çmime të lartë të

Stary 04-05-2009, 20:04   #10 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Sipas parimit se lajmi më i mirë për të mbajtur në krye të një P.S vogël për zgjerimin e rregullat e përgjithshme e forumit.

Same rregullat e konkursit mbetet e pandryshuar, dhe ju uroj argëtim të vazhdueshme të madhe

Odpowiedz

Navigation
Wróć   thjeshtë-forum NLP.pl pa NLP > Sandbox > Informacion

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-kujdes-konkursin-e-lir% C3% AB-p% C3% ABr-t% C3% AB-% C3 gjithe % AB-2-lib% C3% ABr-NLP-evolution-p% C3% ABr-t% C3% AB-fituar.html
Postuar nga Për Lloji Data
Internet, kompjuterat / Teme Forum - Produkt i Partisë Qyteti Sanok: Katalog.Sanok.pl This thread Veglat 02-06-2009 15:38
E thjeshtë-NLP - NLP Training: NLP trajnimit të praktikave - Biznes This thread Veglat 15-05-2009 19:35
E thjeshtë-NLP - NLP Shitore This thread Veglat 13-05-2009 07:37
E thjeshtë-NLP - NLP Trajnimi: Trajnimi para Publik NLP This thread Veglat 11-05-2009 20:08
E thjeshtë-NLP - NLP-epokës Galeria This thread Veglat 30-04-2009 21:01
E thjeshtë-NLP - NLP Training: Rreth NLP This thread Veglat 30-04-2009 10:58
Lojra -- This thread Veglat 25-04-2009 18:57
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Veglat 25-04-2009 15:03
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Veglat 25-04-2009 13:59
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Veglat 25-04-2009 11:11
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Veglat 25-04-2009 10:57
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Veglat 25-04-2009 08:46
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Veglat 25-04-2009 06:52
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Veglat 24-04-2009 21:58
E thjeshtë-NLP - NLP Training për Bizneset This thread Veglat 24-04-2009 17:49
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Veglat 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 23-04-2009 16:21
E thjeshtë-NLP - NLP-epokës film This thread Veglat 22-04-2009 20:28
E thjeshtë-NLP - NLP Trajnimit: thjeshtë-NLP This thread Veglat 22-04-2009 19:21
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Veglat 22-04-2009 16:06
E thjeshtë-NLP: NLP-epokës Films This thread Veglat 22-04-2009 09:13
E thjeshtë-NLP - NLP Training This thread Veglat 21-04-2009 08:38
E thjeshtë-NLP - NLP Shitore This thread Veglat 20-04-2009 20:23
Katalogu Simple Partia This thread Veglat 16-04-2009 09:38
KUJDES! Konkursin e lirë për të gjithë - 2 libër, "NLP - EVOLUTION" për të fituar RSS2.PL - PRODUKTI I RSS PARTITË - RSS Reader PAGES This thread Veglat 12-04-2009 10:57
E thjeshtë-NLP - NLP Training: NLP Training Schedule This thread Veglat 11-04-2009 22:54
E thjeshtë-NLP - NLP Training: Puna me e thjeshtë-NLP This thread Veglat 09-04-2009 21:25
E thjeshtë-NLP - NLP Training: NLP trajnimit të praktikave - Evolution This thread Veglat 07-04-2009 17:39
Fituesi ksišżkę "NLP - EVOLUTION" në garat e lirë -- This thread Veglat 03-04-2009 15:52
E thjeshtë-NLP - NLP Trajnimit: NLP e thjeshtë-Training Akademia This thread Veglat 03-04-2009 02:15
Web directory. Interesting sites në internet This thread Veglat 03-04-2009 01:51
Libër i hapur tenderi NLP-EVOLUCIONIT të fitojë | Artikuj të mirë This thread Pingback 02-04-2009 00:21
E thjeshtë-NLP - NLP Trajnimit: NLP Training Master This thread Veglat 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 27-03-2009 14:15
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 23-03-2009 21:24
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 23-03-2009 20:38
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 23-03-2009 19:11
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 23-03-2009 18:44
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 23-03-2009 18:43
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 23-03-2009 18:42
GoldenLine.pl: diskutojnë - konkurrencë të lirë për çdo NLP - NLP libër EVOLUCIONIT për të fituar This thread Veglat 23-03-2009 18:42

Tags
gabimi, lexim, evolucion, contest, libra, dashuria, çmime, NLP, bindjet, Pyetjet, zhvillimi, zhvillimin personal, Për fat të mirë,, Shënim, Lajme

Thread Tools
Dukje

Parimet Off
Ju mund të mos Post new threads
Ju mund të mos postoni përgjigje
Ju mund të mos Post attachments
Ju mund të mos edit your posts

BB code është Enabled
Smileys janë Enabled
[IMG] Kodi i Enabled
Kodi HTML është Larg
Trackbacks janë Enabled
Pingbacks janë Enabled
Refbacks janë Enabled

Te gjitha kohët janë në GMT. Tani është 10:42.

Translations bërë nga BB Enterprise Translator 3.3.1