automatike të përkthimit (të mbështetur nga Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bu³garski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  
Regjistër Info Lojra Mark Forums Read

Informacion Rregullash, dhe i rëndësishëm informacioni

KUJDES! konkurrencë të lirë për të gjithë - dy libra, "NLP - Evolution 'për të fituar

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack Thread Tools Dukje
Stary 23-03-2009, 14:22   #1 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie KUJDES! konkurrencë të lirë për të gjithë - dy libra, "NLP - Evolution 'për të fituar

Gjithkush mund të marrin pjesë në konkurs - madje edhe pa e ditur NLP. Në fund çmim është një libër në lidhje me NLP"NLP - Evolution. Skip fazën e ardhshme në zhvillimin e një njeriu të menduarit të njeri i lumtur".

Të gjithë ju duhet të bëni për t'i dhënë vetes një shans të dyfishtë për të fituar (shpërblime janë dy kopje e librit "NLP - Evolution ..."), për të shkruar Cila për ju është zhvillimin personal dhe pse ju mendoni. Dhe kjo është e mjaftueshme. Vetëm të shkruaj mbi këtë temë në fije për zhvillim personal (në këtë lidhje).

Vetëm shkruani Cila për ju është zhvillimin personal dhe justifikuar deklaratën e tij. Dhe kjo do të vendosin fituesin - arsyetimin tuaj. Jo rezultatet e testimit, vetëm mendjen tuaj. Kjo është ajo që është e rëndësishme në këtë konkurs. Shkruaj Cila për ju është zhvillimin personal dhe justifikuar deklaratën e tij, dhe ju keni të dyfishtë shans për një kopje falas të librit "NLP - Evolution. Skip fazën e ardhshme në zhvillimin e një njeriu të menduarit të njeri i lumtur. "

Ja, të gjithë kanë një shans për të fituar - edhe pa e ditur NLP!

Rregullat e Konkurrencës:
  • Konkursi shkon nga data e publikimit të këtij neni për 01.06.2009r (përfshirës).
  • Konkursi do të jetë fitues i veçantë 2ch.
  • Çmime për fituesit janë libra NLP-Evolution. Skip fazën e ardhshme në zhvillimin e një njeriu të menduarit të njeri i lumtur, Një kopje për secilin prej fituesve.
  • Rezultatet do të shpallen në forum deri në fund të muajit qershor 2009 - Juria do të sigurojë që u shpallën rezultatet sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • Për të marrë pjesë në garë ju duhet të shkruani Tema e zhvillimit personal Cila për ju është zhvillimin personal dhe justifikuar deklaratën e tij.
  • Ky arsyetim do të vlerësohen nga një juri.
  • Prandaj, ju mund të shkruani në lidhje me diçka që dikush të përmendura tashmë, duke i dhënë arsyet e tyre.
  • Justifikimi mund t'i jepet dhe pastaj të zhvillojë diskutimin me të tjerët, korrigjim apo sqarim. përshkrimet shtesë janë vlerësuar edhe nga një juri.
  • Juria do të marrë parasysh vetë vlerësimin e tyre subjektive e artikujve dhe komentet e pjesëmarrësve në forum '.
  • Duke shkruar në komentet për dikë tjetër e fjalime paszkwili kërcënoi përjashtim, edhe pse kritika është metodik të jetë e mundur në vend.
  • plagjiaturë provuara të thotë përjashtim.
  • Para se të japë rezultatet përfundimtare, juria në asnjë mënyrë nuk do të komentojë mbi krerët e mundshme në konkurs.
  • Juria përbëhet nga përdoruesit e forumit: NLP-Er, MonikaAnnaJulia, dirja, Szych.
  • Juria do të rekomandojë fitues në përputhje me Memorandumi i përcaktimit të fituesveRiprodhuar më poshtë.
  • Si rezultatet e konkursit janë të bazuara në vlerësimin subjektiv i jurisë, si për të eliminuar potencialin e njohurive, gara nuk mund të marrin pjesë personat të cilët tashmë janë trajnuar nga ana e thjeshtë-nlp.pl. Mund të marrin pjesë në diskutim, por nuk do të përfshihen në rrjedhën e zgjedhjen e fituesve.
  • Çdo korrigjim, sqarim apo koment shtesë me shkrim nga Michael Podbielskiego (NLP-Er), i cili përgjigjet për çdo pyetje në këtë thread përbëjnë një pjesë integrale e rregullave të konkurrencës.

Procesverbalet e identifikimit fituesit:
  • Në përzgjedhjen e fituesve, juria e bën një eliminim paraprak - secili anëtar i jurisë mund të zgjidhni vetëm një person si një kandidat për fituesin.
  • Eliminimin fillestar i çdo propozim (emërojë) llogaritet si një votë. Në qoftë se dikush merr më shumë se një fitues emërohet automatikisht në konkursin (ata janë 4 persona në juri dhe fituesit 2ch).
  • Nëse ju jeni në eliminimin paraprake do të jetë një fitues unanime, juria e bën një eliminim paraprak edhe një herë të jetë në gjendje të identifikojnë fitues 2giego.
  • Nëse ju jeni në eliminimin paraprake nuk do të jetë 2ch dalin fitues, juria doli fitues ose fituesi (nëse e ka tashmë është zgjedhur) në rrugë të mesme midis kandidatëve votimit me fituesit.
  • Nëse ri-votimi nuk mund të 2ch dalë fitues, fituesit ose fituese (nëse një i tillë është tashmë e nominuar) Michael Podbielski del nga një prej kandidatëve për fituesit, me shumicën e votave. Në këtë rast, do të përcaktojë mbetur pjesëmarrës aktiv në forum. Është për aq kohë sa dikush është anëtar i forumit nuk mund të ndikojë në rezultatin, kështu që mund të peshojnë aktivitet vetëm që nga shpallja e konkursit.
  • Votimi do të jetë i hapur dhe do të mbahet në Forum.
  • Secili anëtar i jurisë është e nevojshme nuk koment mbi vendimin e tyre deri në fund të votimit, në mënyrë që të mos ndikojë në anëtarët e tjerë të jurisë.
  • Çdo anëtar i jurisë së detyrimit për të justifikuar çdo zgjedhje e tyre pas identifikimin e fituesit.

Fundit edituar nga NLP-er: 23-03-2009 - 14:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 18:14   #2 (Permalink)
Interesuar në NLP

Awatar mlamka
No Avatar

Postime: 4
Domyślnie Re: KUJDES! konkurrencë të lirë për të gjithë - dy libra, "NLP - Evolution 'për të fituar

Ndoshta më pak, kjo nuk ishte fakti. Por unë kam bindjeSe edhe në qoftë se unë nuk jam, megjithatë unë jam. Unë jam, dhe masa e zhvillimit të mia personale jam. Si e shpjegoni këtë? Para se të kam filluar të pyes veten se si të merrni këtë libër, unë do të ha një copë çokollatë të bardhë me crispies dhe të kthehen kur diçka më kuptimplotë do të hyjë në kokën time. Përshëndetje! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 18:55   #Tre (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: KUJDES! konkurrencë të lirë për të gjithë - dy libra, "NLP - Evolution 'për të fituar

Quote:
Shkruar nga mlamka Zobacz post
Ndoshta pak dhe unë nuk ishte një fakt. Por unë kam bindjeSe edhe në qoftë se unë nuk jam, megjithatë unë jam. Unë jam, dhe masa e zhvillimit të mia personale jam. Si për të shpjeguar atë? Para se të kam filluar të pyes veten se si të merrni këtë libër, unë do të ha një copë çokollatë të bardhë me crispies dhe të kthehen kur diçka më kuptimplotë do të hyjë në kokën time. Përshëndetje! Monia
Monia apetit!

Stary 2009/3/4, 00:23   #4 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

S'është nevoja të thuhet se fituesit të marrë çmime e tyre së bashku me mbishkrim autograf dhe nga autori

Stary 2009/3/4, 09:04   #5 (Permalink)
Moderator hipnozë (nderi Master NLP)

Awatar andrzej1234
No Avatar

Regjistruar: Nën 2008
Qyteti: Bytom, një qytet i bukur ...
Postime: 646

Kjo është ajo që unë kam për të kërkuar Por tashmë përgjigje përmes
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (Permalink)
Interesuar në NLP

Awatar Barczi87
No Avatar

Postime: 3
Uśmiech :)

Për mua, zhvillimin personal është për shkak se siebie.Uważam zbulimin zhvillimin e personalitetit të tyre të zgjeruar aftësinë e tyre për të kuptuar botën dhe njerëzit e tjerë, përveç atë që më jep kënaqësi.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Quote:
Shkruar nga Barczi87 Zobacz post
Për mua, zhvillimin personal është për shkak se siebie.Uważam zbulimin zhvillimin e personalitetit të tyre të zgjeruar aftësinë e tyre për të kuptuar botën dhe njerëzit e tjerë që më bën mua satisfactions.
Në përputhje me rregullat e konkurrencës për të marrë pjesë në atë, atëherë ju duhet të shkruani për ju është e zhvillimit personal në këtë thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Ju lutemi spastrim shkrimin tuaj ka

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Një fund pak, por shumë faleminderit për vendosjen e një post në vendin e duhur

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Pra, vetëm për të tërhiqet nga posti në lidhje me konkursin me çmimet në krye të

Stary 2009/4/5, 20:04   #10 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Sipas parimit se mesazhet e mirë për të mbajtur në krye të një poshtëshënim të vogël për të zgjatur rregullat e përgjithshme të forumit.

njejtat rregulla e konkursit mbetet e pandryshuar dhe ju uroj vazhduar të luajë të shkëlqyer

Odpowiedz

Navigation
Wróć   NLP.pl thjeshtë-forum mbi NLP > Sandbox > Informacion

Postimet e reja (?)
LinkBack për këtë Temë:% http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-kujdes-konkurrenc% C3% AB-t C3% AB-lira% C3% AB-p% C3% ABr-t %% C3% AB-gjithe%%% C3% AB-Dy-paund NLP-Evolution-p% C3 ABr t-C3 AB-fituar.html
Postuar nga Për Lloj Data
Internet, kompjuterat / Tema Forum - Web Directory Sanok Qyteti: Katalog.Sanok.pl This thread Refback 2009/02/06 15:38
Trajnim-thjeshtë NLP - NLP: Praktikat NLP Training - Biznes This thread Refback 15-05-2009 19:35
-Simple NLP - Shitore NLP This thread Refback 13-05-2009 07:37
Thjeshtë-NLP - NLP Training: Trajnim nga publiku me NLP This thread Refback 2009/11/05 20:08
-Simple NLP --NLP epokës Galeria This thread Refback 30-04-2009 21:01
Trajnim-thjeshtë NLP - NLP: Rreth NLP This thread Refback 30-04-2009 10:58
Lojra - This thread Refback 25-04-2009 18:57
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Refback 25-04-2009 15:03
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Refback 25-04-2009 13:59
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Refback 25-04-2009 11:11
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Refback 25-04-2009 10:57
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Refback 25-04-2009 08:46
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Refback 25-04-2009 06:52
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Refback 24-04-2009 21:58
-E thjeshtë NLP - Trajnimi NLP për Biznes This thread Refback 24-04-2009 17:49
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP-Evolution libër për të fituar This thread Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP-Evolution libër për të fituar This thread Refback 23-04-2009 16:21
-Simple NLP - NLP të epokës film This thread Refback 22-04-2009 20:28
Trajnim-thjeshtë NLP - NLP: Një e thjeshtë-NLP This thread Refback 22-04-2009 19:21
NLP-Evolution: Free NLP për çdo garë This thread Refback 22-04-2009 16:06
-Simple NLP:-NLP epokës Films This thread Refback 22-04-2009 09:13
-E thjeshtë NLP - NLP Training This thread Refback 21-04-2009 08:38
-Simple NLP - Shitore NLP This thread Refback 20-04-2009 20:23
Web Simple Directory This thread Refback 16-04-2009 09:38
KUJDES! konkurrencë të lirë për të gjithë - dy libra, "NLP - evolucion" për të fituar RSS2.PL - PRODUKTI PARTITË RSS - RSS Reader PARTIES This thread Refback 2009/12/04 10:57
Trajnim-thjeshtë NLP - NLP: NLP Training Listën This thread Refback 2009/11/04 22:54
Thjeshtë-NLP - NLP Training: Puna me e thjeshtë-NLP This thread Refback 2009/09/04 21:25
Trajnim-thjeshtë NLP - NLP: Praktikat NLP Training - Evolution This thread Refback 2009/07/04 17:39
Fituesi ksišżkę "NLP - evolucionit" në një garë të lirë - This thread Refback 2009/03/04 15:52
Trajnim-thjeshtë NLP - NLP: NLP Training-Akademia e thjeshtë This thread Refback 2009/03/04 02:15
Katalogu faqe. Interesante faqet në Internet This thread Refback 2009/03/04 01:51
Libri Hapur tenderit, NLP-Evolution të fitojë | artikujt më të mirë This thread Pingback 2009/02/04 00:21
Trajnim-thjeshtë NLP - NLP: Master NLP Training This thread Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP-Evolution libër për të fituar This thread Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP-Evolution libër për të fituar This thread Refback 27-03-2009 13:15
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP-Evolution libër për të fituar This thread Refback 23-03-2009 20:24
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP-Evolution libër për të fituar This thread Refback 23-03-2009 19:38
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP-Evolution libër për të fituar This thread Refback 23-03-2009 18:11
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP-Evolution libër për të fituar This thread Refback 23-03-2009 17:44
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP-Evolution libër për të fituar This thread Refback 23-03-2009 17:43
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP libër për të fituar-Evolution This thread Refback 23-03-2009 17:42
GoldenLine.pl: Diskutim - Konkurs falas për çdo NLP - NLP-Evolution libër për të fituar This thread Refback 23-03-2009 17:42

Tags
gabim, lexim, evolucion, garë, Libra, dashuri, çmime, NLP, besim, Pyetjet, zhvillim, zhvillimin personal, lumturi, shënim, lajm

Thread Tools
Dukje
Wygląd liniowy Line Faqerojtësa

Posting Rregullat
Ju Mund të mos temat temë të re
Ju Mund të mos postoni përgjigje
Ju Mund të mos Post attachments
Ju Mund të mos Edit postimet tuaja

BB code është Përfshirë
Smilies janë Përfshirë
[IMG] Kodi është Përfshirë
Kodi HTML është Përjashtuar
Trackbacks janë Përfshirë
Pingbacks janë Përfshirë
Refbacks janë Përfshirë

Te gjitha kohët janë në GMT. Tani është 21:41.

Përkthime të bëra nga Ndërmarrja BB Translator 3.3.4