|
|
|||||||
| Informacion Rregullash, dhe i rëndësishëm informacioni |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Dukje |
|
|
#1 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
Qyteti: Wroclaw
Postime: 1 849
|
Të gjithë ju duhet të bëni për t'i dhënë vetes një shans të dyfishtë për të fituar (shpërblime janë dy kopje e librit "NLP - Evolution ..."), për të shkruar Cila për ju është zhvillimin personal dhe pse ju mendoni. Dhe kjo është e mjaftueshme. Vetëm të shkruaj mbi këtë temë në fije për zhvillim personal (në këtë lidhje). Vetëm shkruani Cila për ju është zhvillimin personal dhe justifikuar deklaratën e tij. Dhe kjo do të vendosin fituesin - arsyetimin tuaj. Jo rezultatet e testimit, vetëm mendjen tuaj. Kjo është ajo që është e rëndësishme në këtë konkurs. Shkruaj Cila për ju është zhvillimin personal dhe justifikuar deklaratën e tij, dhe ju keni të dyfishtë shans për një kopje falas të librit "NLP - Evolution. Skip fazën e ardhshme në zhvillimin e një njeriu të menduarit të njeri i lumtur. " Ja, të gjithë kanë një shans për të fituar - edhe pa e ditur NLP! Rregullat e Konkurrencës:
Procesverbalet e identifikimit fituesit:
Michal Podbielski instruktor, trajner i NLP dhe hipnozë Fundit edituar nga NLP-er: 23-03-2009 - 14:48 |
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) |
|
Interesuar në NLP
Postime: 4
|
Ndoshta më pak, kjo nuk ishte fakti. Por unë kam bindjeSe edhe në qoftë se unë nuk jam, megjithatë unë jam. Unë jam, dhe masa e zhvillimit të mia personale jam. Si e shpjegoni këtë? Para se të kam filluar të pyes veten se si të merrni këtë libër, unë do të ha një copë çokollatë të bardhë me crispies dhe të kthehen kur diçka më kuptimplotë do të hyjë në kokën time. Përshëndetje! Monia
|
|
|
|
|
|
#Tre (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Quote:
|
|
|
|
#4 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
S'është nevoja të thuhet se fituesit të marrë çmime e tyre së bashku me mbishkrim autograf dhe nga autori
|
|
|
#5 (Permalink) |
|
Moderator hipnozë (nderi Master NLP)
Regjistruar: Nën 2008
Qyteti: Bytom, një qytet i bukur ...
Postime: 646
|
Kjo është ajo që unë kam për të kërkuar
Por tashmë përgjigje përmes
|
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) |
|
Interesuar në NLP
Postime: 3
|
Për mua, zhvillimin personal është për shkak se siebie.Uważam zbulimin zhvillimin e personalitetit të tyre të zgjeruar aftësinë e tyre për të kuptuar botën dhe njerëzit e tjerë, përveç atë që më jep kënaqësi.
|
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Quote:
Në përputhje me rregullat e konkurrencës për të marrë pjesë në atë, atëherë ju duhet të shkruani për ju është e zhvillimit personal në këtë thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlJu lutemi spastrim shkrimin tuaj ka
|
|
|
|
#8 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Një fund pak, por shumë faleminderit për vendosjen e një post në vendin e duhur
|
|
|
#9 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Pra, vetëm për të tërhiqet nga posti në lidhje me konkursin me çmimet në krye të
|
|
|
#10 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Sipas parimit se mesazhet e mirë për të mbajtur në krye të një poshtëshënim të vogël për të zgjatur rregullat e përgjithshme të forumit.
njejtat rregulla e konkursit mbetet e pandryshuar dhe ju uroj vazhduar të luajë të shkëlqyer
|
![]() |
Navigation
|
||||||
|
||||||
| Tags |
| gabim, lexim, evolucion, garë, Libra, dashuri, çmime, NLP, besim, Pyetjet, zhvillim, zhvillimin personal, lumturi, shënim, lajm |
| Thread Tools | |
| Dukje | |
|
|