|
|
|||||||
| O NLP Kaj je NLP literature, genezo informacij. |
|
Hej! :) Toliko teme przeglądniętych - se zdi, da ste res všeč forum:) Še vedno nimajo računa? Zakaj ne posvečajo tako chwilki register brezplačno? Kot uporabnik boste dobili dostop do več delov forum, lahko pošljete svoje sporočilo, da prijatelji z zanimivimi ljudmi, ki imajo podobne interese in dosegli številne druge ugodnosti. Prijavite se zdaj! Že imate račun? Prijava na to sporočilo izginil. |
![]() |
|
|
LinkBack | Orodja teme | Videz |
|
|
#21 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
* Zanima NLP
|
hvala veliko. Sorki da šele zdaj, vendar visi okoli bolnišnice v zadnjem času in nas dohitevajo šolo ves čas, tako da je težko s časom ![]() Zdaj bi rad, da vas o nečem drugem ![]() Vzamem vitamin s hranili in tako terapije za telo. Že dolgo časa sem jih lahko, in bi zdaj dela. In zdaj .... Želi lahko preverili, ali res dela ali naredi samega akta To je malo težko, ker sem jokala v avgustu, ki je posledica placebo. Ko sem povedal, da bo to delo je res tako. Toda, ko sem dal predloge, ki ne deluje in tako bo. In tukaj imam vprašanje. Kot nevtralen način, da pove, ali nekaj deluje ali ne? Ide v bolnišnico jutri ponovno test (ker je moj vzorec krvi v laboratorij ni prispel in izginila nekje) in za dva tedna v avgustu se bo izkazalo, ali so te tablete delo za pomoč ali ne, ampak sem hotel samo izvedeti za prihodnost na splošno dober način Kako pa ti misliš? Pozdravljam toplo Sandra |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#22 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
* Zanima NLP
Mesto: Olecko
|
Misel pride k meni samo je bilo že omenjeno v tej niti slepih način, da bi morali biti popolnoma vedela, ali ob vitaminov / dodatke, ali nekatere snovi (placebo), ki je samo videz in okus, kot so vitamini / dopolnil, vendar ne vpliva na noben tako za vaše telo.
Imate učinke testiranja, primerjave, in imate odgovor.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#25 (permalink) | |||||||||||||||||||||
|
* Zanima NLP
|
Citat:
Sandra, na primer: Anfetamina - je adjuvans na to, kar naše telo ne naravno (prvotno jih uporabljajo piloti med drugo svetovno vojno), vendar je pospešeno izgorevanje, potem ste odespać in "dojeść" - wyczerpywalny in dobave se določa, in Anfa -za javnost nevrotransmiterjev iz živčnih končičev in zavira njihovo ponovnega privzema. Predvsem za javnost dopamin, serotonin sprosti se najmanj. Zato je povečana aktivnost živčnega sistema in s tem spodbudila celotno telo. Torej, ste vprašali, ali dela in, kjer moraš vedeti - o dodate nekaj goriva in nato zaženite motor, potem pa dela. Brez goriva, motor je le gradnja, brez motornih goriv je edina tekočina. Poslušajte, kako motor teče ali ko je q pred pravimi pogoji, je naoljen in je "čista" goriva - v ekstremnih pogojih lahko traja dolgo deluje na 100% svoje moči in uspe priti do Mrmljanje na dež. Kako mu slabo gorivo - no, saj veš isti učinek :-) Moj nasvet, da - redni Kabaret (ali vaš najljubši komedije) - redno (ne smemo zamenjevati z melodramatami). sprehodi (uro na dan - ne glede na vreme / dobierałbym čas, vendar, ko sije sonce), redno najljubšo glasbo x 2 pesmi na dober dan - redno, Ciuszek izbrani tako, da fotce slogu - na redni osnovi. Pa PS Dolžan si mi skodelico kave (črno kot katran in vonjem, kot so Brazilija). Se vidimo v maju. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#26 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Prepoved SIMPLE-NLP.pl
|
Osnovno vprašanje. Predlog, placebo, nekaj, kar ne obstaja. Ok. I call it prilepi na igro, si baseball bat. Za točko, bo placebo delo, ne, ko ste rekli - deluje. Prav tako je treba sprejeti vaši podzavesti.
@ Gallus - beseda popravek, amfetamini * saj Anfa eksplozivnih nitrata (V) amonijev p Po tem, kar vidim, misliš, da nekaj ne obstaja, kljub podpori argumentov na trdnih temeljih. Če nekaj ne obstaja, kako lahko ljudje trpijo, ne vidijo in čutijo nekaj, kar ne, kajne? ;) Mimogrede, kot vzorec, samo osiromašeni namen lahko placebo delo, vendar nikoli uho narave, v katerem deluje. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#27 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
* Zanima NLP
|
Citat:
na robu, in kaj je podzavest? Citat:
Citat:
Citat:
in sem zelo kul s tem ![]() A. Kaj je podoba ustvarja sanje bo rozprawiczony, nekaj, kar v resnici, "še" ne obstaja, ampak se zjutraj zbudiš z nasmehom in mokro slipami, no, kako je na koncu, menimo, nekaj, NO, ali ne? B. Najdi negacija placebo učinek v tem, kar sem napisal. C. Očitno pišem zelo jasno. (Hm, no, včasih) še ena Citat:
Placebo PS je samo opredeljeno kot posebno orodje za medicinske raziskave na področju zdravil. Vendar pa je po vašem mnenju tisto, kar je placebo učinek. Mislim, da je bil napisan prej z mobilizacijo activator. In to velja za veliko različnih situacijah, placebo učinek sam ni sterilizirana, ampak tisto, kar sledi po tem. Zsikasz tako s strahom, ko pritrdi na glavo zaračuna AK 47, in z prazno komoro kartuš. Ali je to kaj drugega kot placebo učinek (?), Vaše telo reagira, kot mislite. Nomenklaturo, Omen - ne glede na to, ali je bil komore praznih kartuš, ali je polno po prvih za dobrih nekaj ur, da boste imeli težave s spanjem, nato pa najmanj 12 ur spanja (če bo). Ups |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
#28 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
Prepoved SIMPLE-NLP.pl
|
[QUOTE = Gallus, 7766] Zanimivo je, kako veš?
na robu, in kaj je podzavest? Ne veš? To je prekleto kłócisz Za mene je to del možganov, ki prejemajo nekateri signali, spustiš zavesti, nekaj tako moje možnosti, da bo tako, kot želim. Citat:
Sleng ... In ja, dejansko ... Pogosto slišim "drechów" me v kletki, komunicirajo v to nenavadno, celo svojevrsten način. No, če vam je všeč, kaj ne spremeni dejstva, da je pravilna amfetamina, veliko trgovsko ime, nekdanji dovoljena kemična spojina. Vidiš, tudi lahko napišete, kot si to naredil, vendar to ne pomeni, da je pametno na kakršen koli način vodi do nečesa.Citat:
![]() Vendar pa je brati z razumevanjem. To se je že učil v šoli. Bandler v eni od svojih knjig zapisal, da ljudje so ovire, ki omejujejo svoje potenciale, se bojijo, da bi zavest o tem, kaj je na splošno obravnava kot slabe, nevarne ali ne obstaja. Kako spet brati, sem prepričan, boste opazili, da sem navedel citat, sem napisal, ne čutite nekaj, kar obstaja, si zamudil nutki ironija tukaj? Za vas bo vedno velik disonance, kajne? Mislim, da je tako, in ti to veš dobro. ŠE eno. Na kratko, kakšne so vaše sanje (ali ne);) Dejstvo, da so erotične sanje, kljub pomanjkanju zgodnje spolne začetku se določajo različni dejavniki. Prva od teh je kinestetyka, možganih ustvari slike, ki temelji na tem, kot sem že mislil, zemljevidi potrebno. Nato so pojavov, kot so občutljivost teh pojavov, ideja vonj, zvok, vse submodalities ![]() To so le sanje, govori z mano, mi dali trdne argumente, bomo z veseljem pokonwersuję ![]() Zato, si zastavite nekaj vprašanj. Kaj hočem? Sporazum. Zakaj? Ker se izmenjujejo argumenti z nekom, s precej različnimi pogledi, bomo izgubili našega časa. Citat:
To bi bilo dovolj, ideja, da spati s svojimi sanjami sanje ![]() Lahko noč. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
#29 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
* Zanima NLP
|
No, zelo na kratko.
Logično protislovje. B. John Francis Honey (priporočamo) CAEinstein - enem stavku, ki niso v nasprotju z NLP. D. Situacijska Activator Pa |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#30 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Prepoved SIMPLE-NLP.pl
|
Hej! Poskušate me ponižati ali pa si jezen? To je vedeti, da ne more biti
Zame ste redni (ne) kompetentem offtopującym v vsako temo:> me ne zanima Vaš Lord najbolje vedo, prirejen ![]() Pozdravljam toplino in lahko noč!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
Navigation
|
||||||
|
||||||
| Tags |
| Študija, Vaja, disociacije, energije, Sidra, sidro, možganov, NLP, običajno, placebo, vprašanje, Svet, razvoj, sreče, občutki, Več disociacije |
| Orodja teme | |
| Videz | |
|
|