|
|
|||||||
| Informacije Sklop pravil, in pomembne informacije |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Videz |
|
|
#1 (permalink) |
|
Michal Podbielski
Mesto: Wroclaw
|
Vse kar morate storiti, da si dvakrat priložnost za zmago (nagrade so dva izvoda knjige "NLP - EVOLUTION ..."), pisati Kaj vam je osebni razvoj in zakaj misliš. In to je dovolj. Samo pisati na to temo v navoj za osebnostni razvoj (na tej povezavi). Samo napisati Kaj vam je osebni razvoj in utemelji svojo izjavo. In se odloči zmagovalca - vaše obrazložitve. Št rezultati preskusov, samo vaš um. To je tisto, kar je pomembno v tej konkurenci. Pisanje Kaj vam je osebni razvoj in utemelji svoje izjave, in imate dvojno priložnost za brezplačen izvod knjige "NLP - EVOLUTION. Preskoči na naslednji stopnji v razvoju mišljenja človeka na človeka srečnega. " Tukaj, vsakdo ima priložnost za zmago - ne da bi poznali NLP! Pravili o konkurenci:
Zapisnik identifikacije zmagovalcev:
Michal Podbielski inštruktor, trener NLP in hipnoza Nazadnje urejal NLP-er: 23-03-2009 - 14:48 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Zanima NLP
|
Mogoče malo in nisem bil dejstvo. Ampak imam obsodbeDa tudi če nisem, pa sem. I am in ukrep mojega osebnega razvoja sem. Kako si razložiti to? Preden sem začel se sprašujem, kako priti to knjigo, bom pojedel kos z belo čokolado z crispies in prišel nazaj, ko bo kaj bolj pomembnega prišel v mojo glavo. Lep pozdrav! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citat:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Ni treba posebej poudarjati, da zmagovalci prejeli nagrade, skupaj s svojo avtogram in predanostjo avtorja
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citat:
V skladu s pravili konkurence, da sodeluje v njem, potem morate napisati, da vas je osebni razvoj v tej niti: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlProsimo, sweep vaš post tam
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Malo pozno, ampak najlepša hvala za dajanje delovno mesto v pravem mestu
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Torej samo da izvlecite post o tekmovanju z nagradami na vrh
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
V skladu z načelom, da je najboljša novica, da bo na vrhu majhne postscript po širitvi splošna pravila foruma.
Enaka pravila tekmovanja ostaja nespremenjen, in vam želim še naprej odlično igra
|
![]() |
Navigation
|
||||||
|
||||||
| Tags |
| Napaka, branje, Razvoj, natečaja, Knjige, ljubezen, nagrade, NLP, prepričanj, Vprašanja, Razvoj, osebni razvoj, sreče, opomba, Novice |
| Thread Tools | |
| Videz | |
|
|