|
|
|
|||||||
| Informacije Set pravil, in pomembne informacije |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Thread Tools | Izgled |
|
|
|
|
Michal Podbielski
City: Wrocław
|
Vse, kar morate storiti, da bi si dvojno priložnost za zmago (nagrade so 2 izvodov knjige "NLP - EVOLUTION ..."), pisati Kaj vam je osebnostni razvoj in zakaj misliš tako. In prav je tako. Samo pisati na to temo nit za osebnostni razvoj (na link). Samo pisati Kaj vam je osebnostni razvoj naj utemelji svojo izjavo. In bo odločila zmaga - vaša obrazložitev. Nobeden od rezultatov raziskave, vaše mnenje. To je tisto, kar je pomembno v tej konkurenci. Pisati Kaj vam je osebnostni razvoj naj utemelji svojo izjavo, in imate dvojno možnost brezplačen izvod knjige "NLP - EVOLUTION. Skip naslednjo stopnjo v razvoju mišljenja človeka na človeka srečnega. " Tukaj ima vsak možnost za zmago - celo brez poznavanja NLP! Pravila natečaja:
Zapisnik identifikacije zmagovalcev:
Michal Podbielski inštruktor, trener NLP in hipnozo Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Vas zanima NLP
|
Mogoče malo, in nisem bil dejstvo. Ampak imam take obsodbada tudi če nisem, ampak sem. I am, in ukrep mojega osebnega razvoja sem. Kaj se je zgodilo? Preden začnem, da se sprašujem, kako priti to knjigo, sem jedel kos bele čokolade in chrupkami vrne, če kaj več smiselno bo prišel v mojo glavo. Pozdravi! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citat:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Ni treba posebej poudarjati, da bo zmagovalec natečaja prejeli svoje nagrade skupaj z avtogram in predanosti od avtorja
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citat:
V skladu s pravili konkurence, da sodeluje v njem je tisto, kar ste napisali je osebni razvoj v tej niti: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlProsimo Post vaš post tam
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Malo pozno, ampak hvala lepa za dajanje mesto na pravem mestu
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Po načelu, da je najboljša novica, da imajo na vrhu majhno postscript za širitev splošnih pravil foruma.
Ista pravila tekmovanja ostaja nespremenjen, in vam želim še naprej zelo zabavna
|
![]() |
Navigation
|
||||||
|
||||||
| Tags |
| napaka, branje, Razvoj, tekmovanje, books, ljubezen, nagrade, NLP, prepričanj, Vprašanja, razvoj, osebni razvoj, Na srečo,, Opomba, News |
| Thread Tools | |
| Izgled | |
|
|