Avtomatsko prevajanje (ki jih podpira Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bugarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  
Register Info Igre Označi forume kot prebrane

Poslovni Looking for idejo za oglas? Želite Gorljivi motivacijo podrejenih? Vodenje družbe ali skupino ljudi? Poglejte tukaj!

motiviranja zaposlenih

Hej! :)

Toliko teme przeglądniętych - se zdi, da sem res všeč forum:) Še nimate računa? Zakaj ne bi preživeli minute, da register popolnoma brezplačno? Kot uporabnik boste dobili dostop do več delov forum, lahko pošljete svoje sporočilo, sklepanje prijateljstev z zanimivimi ljudmi s podobnimi interesi in doseganje številne druge ugodnosti. Registrirajte se zdaj!

Že imate račun? Prijava kričati je izginil.

Odpowiedz: motywacja pracownika, Biznes

LinkBack Thread Tools Videz
Stary 2009/02/06, 20:08   #1 (permalink)
NLP Trainer

Awatar fprokop
Št Avatar

Wykrzyknik motiviranja zaposlenih

Dobrodošli
Imam majhen problem z omejujočih prepričanj iz enega od mojih zaposlenih, sem poskusil, da mu rešila iz tega problema in bo z veseljem poslušati predloge.
Vodenje trgovina na drobno z ploščic, nekaj časa nazaj, kolega me prepričal, da sem začel trgovanje orodja, ki jih ima. I so se odločili za eno od mojih ljudi in je za stranke, ki je imel za vožnjo z ofetą. Je šlo kar dobro, čeprav je potrdil, da človek, ki je prišel sem za dva dni rzeby mu nekaj strokovnega znanja o prodajnih orodij. In nenadoma, po nekaj dveh tednih jerzdzenia pride k meni fant in pravi, da je sploh ni primerno za to, samo misel na to prodajo na tresenje roke in dobi veliko na vse in da ne želi, da to storijo kljub temu, da lahko zaslužijo veliko več. Po intervjuju je izkazalo, prej delal v skupini in na enem mestu, stranke pridejo k njemu in ne on za njih, in je s tem dobil občutek varnosti. poleg tega, kljub dokaj dobre rezultate pri prodaji na ves čas pravi, da ni primeren za to, vendar res ne morem pojasniti, zakaj. Še vedno le ponavlja tega stroška mu veliko živcev in da ne pomeni, da mu zadovoljstvo. Zanima me, kako lahko pomagate mu odprl oči, ker je ta položaj je početje precej dobro in je možnosti za rast, ki praktično ne pride na prejšnjem delovnem mestu ...
V tej novi delo, ki ga opravlja vse z njimi povezane vrste na servisiranje vsake stranke in se štejejo za vse sami. zdi se mi, da se boji odgovornosti in da je nenadoma krmila in ladja mornar. Ampak kako uresničiti z njim, da so možnosti za njega in ne grožnje?
fprokop jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Opozorilo!
V tem trenutku lahko videli samo prvi post te teme. Če si želite ogledati, koliko vas zanimive in koristne informacije skrita stran, se morate prijaviti ali register. Registracija je prost! Kako dolgo ta forum:)
Odpowiedz

Navigation
Wróć   NLP.pl enostaven forum o NLP > Proving NLP-era > Poslovni

Tags
čustva, motivacija, problem, spremeniti okvir, Reframing, Razvoj, osebni razvoj, vrednost, sprememba

Thread Tools
Videz

Pravila objavljanja
You Ne smejo Post nove teme
You Ne smejo post Odgovori
You Ne smejo Post priključki
You Ne smejo Urejanje vaših objav

BB koda je Vključeni
Smilies so Vključeni
[IMG] koda Vključeni
HTML koda je Izključene
Sledilniki so Vključeni