Dobrodošli
Imam majhen problem z omejujočih prepričanj iz enega od mojih zaposlenih, sem poskusil, da mu rešila iz tega problema in bo z veseljem poslušati predloge.
Vodenje trgovina na drobno z ploščic, nekaj časa nazaj, kolega me prepričal, da sem začel trgovanje orodja, ki jih ima. I so se odločili za eno od mojih ljudi in je za stranke, ki je imel za vožnjo z ofetą. Je šlo kar dobro, čeprav je potrdil, da človek, ki je prišel sem za dva dni rzeby mu nekaj strokovnega znanja o prodajnih orodij. In nenadoma, po nekaj dveh tednih jerzdzenia pride k meni fant in pravi, da je sploh ni primerno za to, samo misel na to prodajo na tresenje roke in dobi veliko na vse in da ne želi, da to storijo kljub temu, da lahko zaslužijo veliko več. Po intervjuju je izkazalo, prej delal v skupini in na enem mestu, stranke pridejo k njemu in ne on za njih, in je s tem dobil občutek varnosti. poleg tega, kljub dokaj dobre rezultate pri prodaji na ves čas pravi, da ni primeren za to, vendar res ne morem pojasniti, zakaj. Še vedno le ponavlja tega stroška mu veliko živcev in da ne pomeni, da mu zadovoljstvo. Zanima me, kako lahko pomagate mu odprl oči, ker je ta položaj je početje precej dobro in je možnosti za rast, ki praktično ne pride na prejšnjem delovnem mestu ...
V tej novi delo, ki ga opravlja vse z njimi povezane vrste na servisiranje vsake stranke in se štejejo za vse sami. zdi se mi, da se boji odgovornosti in da je nenadoma krmila in ladja mornar. Ampak kako uresničiti z njim, da so možnosti za njega in ne grožnje?