Samodejno prevajanje (podpira Microsoft in Apertium):
Arabski Bugarski Chinese Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Finnish French Niemiecki Greek Haitian Creole Hebrew Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Wróć  
Sign Up Info Arcade Označi forum kot prebran SlovenianPrevajanje Uvrstitve OC NLP-Evolution

Poslovni Iščete ideje za oglaševanje? Želite vžge motivacijo v podrejenih? Run podjetje ali skupina ljudi? Poglejte tukaj!

motivacija zaposlenih

Odpowiedz: motywacja pracownika, Biznes

LinkBack Orodja teme Videz
Stary 2009/02/06, 20:08   #1 (permalink)
NLP trener
Točke: 552, Level: 11
Punkty: 552, Poziom: 11 Punkty: 552, Poziom: 11 Punkty: 552, Poziom: 11
Level up: 4%, 48 točk, potrebnih
Do przejścia poziom w górę: 4% Do przejścia poziom w górę: 4% Do przejścia poziom w górę: 4%
Aktivnost: 0%
Aktywność: 0% Aktywność: 0% Aktywność: 0%

Awatar fprokop
Št Avatar

Wykrzyknik motivacija zaposlenih

Dobrodošli
Imam majhen problem z omejujoča prepričanja enega od mojih zaposlenih, skušam ga rešila iz tega problema in bo z veseljem posluša predloge.
Vodilni trgovec na drobno keramičnih ploščic, nekaj časa nazaj me je prijatelj prepričal, da sem začel s trgovino z orodji, ki jih ima. Sem izbral to eden od mojih moških in nastavljena za odjemalce, s katero je imel za vožnjo z ofetą. Je šlo kar dobro, čeprav je potrdil, da človek, ki je prišel sem za dva dni skulpture mu nekaj strokovnega znanja o prodajnih orodij. In nenadoma, po nekaj dveh tednih jerzdzenia pride k meni ta fant in pravi, da je avgusta wogole to ni primerno, enako razmišljal o prodaji na avgust tresenje roke in dobi veliko in da ne želi wogole to ne glede na to lahko zaslužijo veliko več. Po intervjuju je izkazalo, da pred tem delal v skupini in na enem mestu, stranke prihajajo k njemu in ne on, da jih, in je s tem dobil občutek varnosti. Poleg tega, kljub zelo dobre rezultate pri prodaji na ves čas pravi, da ni primeren za to, vendar ne more povsem razložiti, zakaj. Še vedno le ponavlja teh stroškov njega veliko živcev in ne pomeni, da mu zadovoljstvo. Zanima me, kako lahko pomagate mu odprl oči, saj ta položaj počne zelo dobro in ima možnost razvoja, ki se pojavi praktično na prejšnjem delovnem mestu ...
V tem novem delu nastopa vse razrede, povezane s podporo vsakega kupca in se zaračuna za vse sami. Zdi se mi, odgovornost in se boji, da nenadoma je sam z mornar in ladje krmilo. Tako kot ga je zavedati, da so možnosti, za njega in ne grožnje?
fprokop jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Opozorilo!
V tem trenutku lahko videli le prvi prispevek na to temo. Če želite videti, koliko zanimivih in uporabnih informacij za vas skriti, se morate prijaviti ali register. Registracija je BREZPLAČNO! Kako dolgo ta forum:)
Odpowiedz

Navigation
Wróć   preprost-NLP.pl brez forum o NLP (slovenski) > Proving NLP-era > Poslovni

Tags
trener, čustva, motivacija, problem, Reframe, reframing, razvoj, osebni razvoj, vrednosti, sprememba

Orodja teme
Videz

Pravila objavljanja
You Ne maj objavljati novih tem
You Ne maj Odgovori
You Ne maj dodati priponk prispevkom
You Ne maj urejati svojih prispevkov

BB koda je Included
Smeški so Included
[IMG] koda Included
HTML koda je Izključene
Trackbacks so Included
Pingbacks so Included
Refbacks so Included

Prevodi, ki jih vBET prevajalec 3.5.4
Poganja vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2012, Jelsoft podjetij Ltd.
Search Engine Friendly URL-jih vBSEO 3.6.0
SIMPLE Michal Podbielski (www.simple-nlp.pl)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46