|
|
|
|||||||
| Informácie Súbor pravidiel, a dôležité informácie |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Nástroje témat | Vzhľad |
|
|
|
|
Michal Podbielski
Založený: apríl 2008
Mesto: Wrocław
|
Všetko, čo musíte urobiť, aby si dvojitú šancu na výhru (ceny sú 2 kópie knihy "NLP - EVOLUTION ..."), písať Čo pre vás je osobný rozvoj a prečo si to myslíte. A je to tak. Stačí napísať na túto tému závit na osobný rozvoj (v odkaze). Stačí, keď napíšete Čo pre vás je osobný rozvoj vysvetliť jeho vyhlásenia. A to bude rozhodovať o víťazstvo - vaše úvahy. Žiadny z výsledkov výskumu, váš názor. To je to, čo je dôležité v tejto súťaži. Písať Čo pre vás je osobný rozvoj vysvetliť jeho vyhlásenie, a vy máte dvojaký možnosť voľného kópiu knihy "NLP - EVOLUTION. Preskočiť ďalší krok v rozvoji myslenia človeka k človeku šťastný. " Tu každý má šancu vyhrať - a to aj bez jeho znalosti NLP! Pravidlá súťaže:
Zápis o určenie víťazov:
Michal Podbielski inštruktor, tréner NLP a hypnózy Naposledy upravil NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Záujem o NLP
Založený: október 2008
|
Možno trochu, a nebol som fakt. Ale ja mám taký presvedčenieže aj keď nie som, ale som. Ja som, a miera môjho osobného rozvoja som. Čo sa stalo? Kým som sa začal pýtať, ako získať túto knihu, zjem kúsok bielej čokolády, a vrátiť chrupka niečo zmysluplného, keď príde do mojej hlavy. Pozdravy! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citácia:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Netreba dodávať, že víťaz súťaže získa cenu spolu s autogram a venovanie od autora
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citácia:
V súlade s pravidlami hospodárskej súťaže, aby sa jej zúčastňujú, je to, čo píšete, je osobný rozvoj v tomto thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlProsím, po svoje miesto tu
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Trochu neskoro, ale veľmi vám ďakujem za uvedenie miesto na správnom mieste
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Podľa zásady, že najlepšia správa udržať na vrchole malý dodatok k rozšíreniu všeobecných pravidiel fóra.
Rovnaké pravidlá súťaže zostáva bez zmeny, a želám Vám aj naďalej veľká zábava
|
![]() |
Navigácia
|
||||||
|
||||||
| Tagy |
| chyba, čítanie, Vývoj, Súťaž, Knihy, láska, ocenenia, NLP, presvedčenie, Otázky, vývoj, osobný rozvoj, Našťastie, Poznámka:, Novinky |
| Nástroje témat | |
| Vzhľad | |
|
|