Automatický preklad (podporované Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bugarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Obchod Hľadáte nápad na reklamu? Chcete sa zapaľujú motiváciu podriadených? Beh spoločnosti alebo skupiny ľudí? Pozrite sa tu!

Telemarketing je predaj ľad eskimosom

Hej! :)

Toľko tém przeglądniętych - zdá sa, že som naozaj rád forum:) stále nemá účet? Prečo nie tráviť minúty na registrovať úplne zadarmo? Ako užívateľ získate prístup do viac častí tohto fóra, môžete poslať vlastné správy, spriateliť sa so zaujímavými ľuďmi s podobnými záujmami a dosiahnuť mnoho ďalších výhod. Zaregistrujte sa teraz!

Máte už účet? Prosím, prihláste sa kričať, že zmizol.

Odpowiedz: Telemarketing czyli sprzedawanie lodu eskimosom, Biznes

LinkBack Nástroje tém Vzhľad
Stary 28-02-2010, 19:00   #1 (Permalink)
Máte záujem o NLP

Awatar Janek
Č Avatar

Registrovaní: február 2010
Domyślnie Telemarketing je predaj ľad eskimosom

Dobrý deň, som pracoval cez rok v telemarketingu, tentoraz ako konzultant v mobilnej sieti. Moja práca spočíva vo výzve k zákazníkom a predávajú ich, aby tieto ďalšie balíky minút.
Zvyčajne som mal dobré výsledky s použitím NLP Podarilo sa mi presvedčiť zákazníka, aby ľahko využiť ponuky. Tentoraz som trafil veľmi výhodnú ponuku, klienti sa nosiť s veľmi vysokou odolnosťou.
Prvá ponuka je balík navyše 35 minút svojej siete do všetkých mobilných a pevných číslo PLN 10 za mesiac, za minútu, čo ponecháva 28,5 gr.
Po druhé: Existujú zákazníci, ktorí neprekračujú minútu predplatného, všetky ich váha ide im na budúci mesiac, napríklad, sú často už 2.000 minút mesačne, ktoré nie sú schopné využiť. V súčasnosti zaplatí za minútu 49gr
Balík môže byť kedykoľvek zapínať a vypínať, minúty z balíčka neprešla do ďalšieho mesiaca a sú používané súbežne s zápisnice z predplatného.

Súčasné ponúknuť výhody používania jazyka, NLP, Žiadam dôsledky týchto "po začlenení balíčka za minútu zaplatíte len 29 centov, čo znamená, že to bude ušetriť a zároveň znížiť váš telefónny účet, a to znamená, že sa zlepší s kľudným zmyslom pre humor hľadá ďalšie faktúry, napríklad podmienené . 'A ak ste tak sa obrátil na koho balíček je maximum, ktoré ste volal / na to, čo krát? " Alebo pracovať na predstavivosť, riekol: Môžete si predstaviť, ako jednoducho dosiahne pre telefón vo vrecku, ste zvolili počet ľudí okolo seba a začnete hovoriť, môžete odbočiť tohto balíka môžete voľne hovoriť s dlhou a kľudné, premýšľať o low-ceny volania / nízke účtu, apod Presuppositions"A teraz si môžete všimnúť, koľko ušetríte, keď zapnete tento balík" alebo "teraz môžete si všimnete, čo celú ekonomiku"

Môžem použiť, ale neviem, ako viesť k pozitívnym ukončenie zmluvy v prípade, že ste naozaj Tieto zápisy nie sú potreba zákazníka, samozrejme, snažím sa mu ukázať, že sú, ale je to ťažké predať snehu eskimosom.

Preto, drahá: Ako prekonať námietky predáva balík minút, znejúce "But I am nie schopný až k použiť aj minúty, ktoré I have a nikdy neposlúchli your predplatné na dva roky."
Janek jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Upozornenie!
V tejto chvíli vidíte len prvý príspevok tejto témy. Ak chcete zistiť, koľko zaujímavých a užitočných informácií, je skrytá, musíte sa prihlásiť, alebo registrovať. Registrácia je zadarmo! Ako dlho toto fórum:)
Odpowiedz

Navigácia
Wróć   NLP.pl jednoduchý-forum o NLP > Dokazovanie NLP-éra > Obchod

Tagy
Emócie, dôsledky, NLP, presuppositions, presvedčivý, vizualizácia, zle

Nástroje tém
Vzhľad

Pravidlá prispievania
Vy Nesmie Zakladať nové témy
Vy Nesmie post odpovede
Vy Nesmie Post príloh
Vy Nesmie Upravovať svoje príspevky