Dobrý deň, som pracoval cez rok v telemarketingu, tentoraz ako konzultant v mobilnej sieti. Moja práca spočíva vo výzve k zákazníkom a predávajú ich, aby tieto ďalšie balíky minút.
Zvyčajne som mal dobré výsledky s použitím
NLP Podarilo sa mi presvedčiť zákazníka, aby ľahko využiť ponuky. Tentoraz som trafil veľmi výhodnú ponuku, klienti sa nosiť s veľmi vysokou odolnosťou.
Prvá ponuka je balík navyše 35 minút svojej siete do všetkých mobilných a pevných číslo PLN 10 za mesiac, za minútu, čo ponecháva 28,5 gr.
Po druhé: Existujú zákazníci, ktorí neprekračujú minútu predplatného, všetky ich váha ide im na budúci mesiac, napríklad, sú často už 2.000 minút mesačne, ktoré nie sú schopné využiť.
V súčasnosti zaplatí za minútu 49gr
Balík môže byť kedykoľvek zapínať a vypínať, minúty z balíčka neprešla do ďalšieho mesiaca a sú používané súbežne s zápisnice z predplatného.
Súčasné ponúknuť výhody používania jazyka,
NLP, Žiadam dôsledky týchto "po začlenení balíčka za minútu zaplatíte len 29 centov, čo znamená, že to bude ušetriť a zároveň znížiť váš telefónny účet, a to znamená, že sa zlepší s kľudným zmyslom pre humor hľadá ďalšie faktúry, napríklad podmienené . 'A ak ste tak sa obrátil na koho balíček je maximum, ktoré ste volal / na to, čo krát? " Alebo pracovať na predstavivosť, riekol: Môžete si predstaviť, ako jednoducho dosiahne pre telefón vo vrecku, ste zvolili počet ľudí okolo seba a začnete hovoriť, môžete odbočiť tohto balíka môžete voľne hovoriť s dlhou a kľudné, premýšľať o low-ceny volania / nízke účtu, apod
Presuppositions"A teraz si môžete všimnúť, koľko ušetríte, keď zapnete tento balík" alebo "teraz môžete si všimnete, čo celú ekonomiku"
Môžem použiť, ale neviem, ako viesť k pozitívnym ukončenie zmluvy v prípade, že ste naozaj Tieto zápisy nie sú potreba zákazníka, samozrejme, snažím sa mu ukázať, že sú, ale je to ťažké predať snehu eskimosom.
Preto, drahá: Ako prekonať námietky predáva balík minút, znejúce "But I am nie schopný až k použiť aj minúty, ktoré I have a nikdy neposlúchli your predplatné na dva roky."