|
|
|||||||
| Informaţii Set de reguli, şi informaţii importante |
![]() |
|
|
Linkback | Thread Tools | Aparenţă |
|
|
#1 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
Alăturaţi-vă Data: aprilie 2008
Oras: Wroclaw
|
Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă oferi o şansă de a câştiga sunt duble (premii sunt două exemplare ale cartii "NLP - EVOLUTION ..."), pentru a scrie Ce să vă este dezvoltarea personală şi de ce crezi. Şi asta e suficient. Doar scrie pe acest subiect în firul de dezvoltare personala (la acest link). Doar scrie Ce să vă este dezvoltarea personală şi justifica declaraţia sa. Şi va decide castigatorul - raţionamentul tău. Nu rezultatele testelor, numai mintea ta. Aceasta este ceea ce este important în această competiţie. Scrie Ce să vă este dezvoltarea personală şi să justifice declaraţia sa, şi aveţi şansa de dublu pentru un exemplar gratuit al cartii "NLP - Evoluţie. Treci la următoarea etapă în dezvoltarea unui om de gândire pentru om fericit. " Aici, toată lumea are şansa de a câştiga - chiar fără să ştie NLP! Regulile concurenţei:
Procesul-verbal al identificării câştigătorilor:
Michal Podbielski instructor, trainer NLP şi hipnoză Last edited by NLP-er: 23-03-2009 - 14:48 |
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) |
|
Interesat în NLP
Alăturaţi-vă Data: octombrie 2008
|
Poate un pic si nu am fost un fapt. Dar am condamnareCă, chiar dacă eu nu sunt, cu toate acestea am. Sunt eu, şi măsura de dezvoltare mele personale sunt. Cum iti explici asta? Înainte de a începe să mă întreb cum să obţineţi această carte, voi mânca o bucată de ciocolată albă cu crispies şi veni înapoi, atunci când ceva mai semnificativ va intra în capul meu. Salutări! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citat:
|
|
|
|
#4 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Inutil să spun că câştigătorii primesc premii de-a lungul cu autograf şi dedicaţie de la autor
|
|
|
#5 (Permalink) |
|
Moderator hipnoza (onorific de Master NLP)
Inregistrati: noiembrie 2008
Oras: Bytom, un oras frumos ...
|
Aceasta este ceea ce am avut de a cere
Dar el a răspuns prin
|
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) |
|
Interesat în NLP
Alăturaţi-vă Data: aprilie 2009
|
Pentru mine, personal de dezvoltare este, deoarece siebie.Uważam descoperirea de dezvoltare a personalităţii lor lărgi capacitatea lor de a înţelege lumea şi a altor persoane în plus faţă de ceea ce îmi dă satisfacţie.
|
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citat:
În conformitate cu normele de concurenţă să ia parte la ea, atunci trebuie să vă scriu pentru a vă este dezvoltarea personală în acest thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlVă rugăm să măture posta acolo
|
|
|
|
#Opt (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Un pic tarziu, dar vă mulţumesc foarte mult pentru plasarea unui post în locul potrivit
|
|
|
#9 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Deci, doar pentru a scoate post despre concurs cu premii la partea de sus a
|
|
|
#10 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Conform principiului că cea mai bună veste pentru a menţine pe partea de sus a un post-scriptum mici după extindere a normelor generale de pe forum.
aceleaşi reguli de concurs rămâne neschimbată şi vă doresc în continuare joc excelent
|
![]() |
Navigare
|
||||||
|
||||||
| Tag-uri |
| eroare, lectură, evoluţie, concurs, Cărţi, dragoste, premii, NLP, convingerile, Întrebări, dezvoltare, de dezvoltare personala, fericire, notă, ştiri |
| Thread Tools | |
| Aparenţă | |
|
|