Traducerea automată (susţinută de Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bu³garski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Information Informaţii set de reguli, precum şi importante

ATENŢIE! Drum liber concurs pentru toată lumea - 2 carte, "NLP - evolutia" pentru a câştiga

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack (43) Instrumente de Thread Aspectul
Stary 23-03-2009, 15:22   43 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie ATENŢIE! Drum liber concurs pentru toată lumea - 2 carte, "NLP - evolutia" pentru a câştiga

Oricine poate participa la concurs - chiar şi fără să ştie PNL. În recompensa final este o carte despre PNL"NLP - Evolution. Treci următoarea etapă în dezvoltarea unui om de gândire la om fericit".

Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă administra singuri o sansa de a castiga dublu (premii sunt 2 exemplare ale cartii "PNL - Evolutia ..."), pentru a scrie Ce să vă este personal de dezvoltare şi de ce credeţi că acest lucru. Şi este aşa. Doar scrie pe acest subiect fir cu privire la dezvoltarea personală (la link-ul).

Doar scrie Ce să vă este personal de dezvoltare pentru a explica declaraţia sa. Si aceasta va determina victoria - raţionamentul dumneavoastră. Nici unul din rezultatele cercetării, dvs. de opinie. Asta este ceea ce este important la acest concurs. Scrie Ce să vă este personal de dezvoltare pentru a explica declaraţia sa, şi aveţi şansa de a dubla un exemplar gratuit al cartii "PNL - Evolution. Treci următoarea etapă în dezvoltarea gândirii unui om la om fericit. "

Aici toată lumea are o sansa de a castiga - chiar si fara sa stii PNL?

Regulile de concurenţă:
  • Concursul se desfăşoară de la data publicării prezentului articol pentru a 01.06.2009r (inclusiv).
  • Concursul se va separa 2CH câştigători.
  • Premiile pentru câştigătorii sunt cărÅ£ile NLP-evoluÅ£ie. Treci următoarea etapă în dezvoltarea unui om de gândire la om fericit, O copie pentru fiecare dintre câştigători.
  • Rezultatele vor fi anunÅ£ate la forumul de la sfârÅŸitul lunii iunie 2009 - juriul se va asigura că rezultatele au fost anunÅ£ate cât mai curând posibil.
  • Pentru a participa la concurs trebuie să scrie Ca răspuns la dezvoltarea personală Ce să vă este personal de dezvoltare si justifica declaraÅ£ia lor.
  • Această justificare vor fi evaluate de un juriu.
  • Prin urmare, puteÅ£i scrie despre ceva care cineva sa menÅ£ionat deja, indicând motivele lor.
  • Justificare poate fi dat mai târziu dezvoltate în discuÅ£iile cu ceilalÅ£i, de corecÅ£ie sau de clarificare. Descrieri suplimentare sunt, de asemenea, evaluate de un juriu.
  • Juriul va lua în considerare propria evaluare subiectivă a articolelor ÅŸi comentariile participanÅ£ilor Forum.
  • Scrierea în comentariile de discursuri ale altor oameni paszkwili ameninÅ£ată descalificare, dar o critică informat este foarte mult la faÅ£a locului.
  • Plagiat dovedită înseamnă descalificare.
  • ÃŽnainte de a da rezultatele finale, juriul în nici un fel nu se va pronunÅ£a cu privire la orice concurs de conducere.
  • Juriul este compus din membri forum: PNL-er, MonikaAnnaJulia, dirja, szycha.
  • Juriul va selecta câştigătorii, în conformitate cu Câştigătorii Protocolul de la identificareaSecÅ£iunea de mai jos.
  • Ca rezultatelor unui concurs bazat pe evaluarea subiectivă a juriului, pentru a elimina potenÅ£ialul de cunoÅŸtinÅ£e, concurs pot participa Nu orice persoane care au fost deja Instruit de către un nlp.pl simplă -. Poate participa la discuÅ£ii, dar nu vor fi incluse în apariÅ£ia de castigatori.
  • Orice corecÅ£ie, clarificarea sau comentarii suplimentare în scris de Michael Podbielskiego (PNL-er), ca răspuns la orice întrebare din acest fir constituie o parte integrantă din Regulamentul de concurs.

Proces-verbal de identificare a câştigătorilor:
  • ApariÅ£ia de câştigători, juriul a face o eliminare preliminare - fiecare membru al juriului poate anticipa o singură persoană în calitate de candidat pentru castigator.
  • Eliminarea iniÅ£ială de orice nominalizare (nominaliza) este considerat ca un singur vot. ÃŽn cazul în care cineva primeÅŸte mai mult de o numire este în mod automat câştigător în concurs (există 4 persoane pe juriu, iar câştigătorii 2 canale).
  • ÃŽn cazul în eliminarea preliminară va fi un câştigător în unanimitate, juriul a face o eliminare preliminare o dată, din nou, pentru a putea identifica câştigător 2giego.
  • ÃŽn cazul în eliminarea preliminară nu va fi 2ch apărea câştigători, juriul a apărut câştigătorul sau câştigătorii (în cazul în care acesta a fost deja nominalizat) pentru drumuri secundare între cu drept de vot cu candidaÅ£ii pentru câştigători.
  • ÃŽn cazul în care re-vot nu poate fi 2ch emerge câştigători, câştigătorii sau castigator (în cazul în care acesta a fost deja nominalizat) Michael Podbielski reiese din rândul candidaÅ£ilor pentru câştigători, cu cele mai multe voturi. ÃŽn acest caz, va determina participant active rămase în forum. Cât timp cineva este un membru al forumului nu ar trebui să afecteze rezultatul, astfel încât poate cântări singura activitate de la anunÅ£area concursului.
  • Votul va fi deschis ÅŸi va avea loc pe forum.
  • Fiecare membru al juriului este necesară nu comenteze decizia lor până la sfârÅŸitul anului de vot nu, astfel încât să afecteze alÅ£i membri ai juriului.
  • Fiecare membru al juriului obligaÅ£ia de a justifica orice pentru alegerile lor după apariÅ£ia de castigatori.

Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:14   #2 (Permalink)
Interesat de NLP

Awatar mlamka
Nr Avatar

Data înregistrării: Oct 2008
Domyślnie Re: ATENTIE! Drum liber concurs pentru toată lumea - 2 carte, "NLP - evolutia" pentru a câştiga

Poate un pic şi nu a fost un fapt. Dar am avea o astfel de convingerecă, chiar dacă eu nu sunt, dar eu sunt. Eu am, iar măsura de dezvoltare meu personal sunt eu. Ce se întâmplase? Înainte de a începe să mă întreb cum de a obţine această carte, am mânca o bucată de ciocolată albă şi chrupkami reveni, atunci când ceva mai mult sens va intra în capul meu. Salutări! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:55   #3 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: ATENTIE! Drum liber concurs pentru toată lumea - 2 carte, "NLP - evolutia" pentru a câştiga

Citat:
Scris mlamka Zobacz post
Poate un pic şi nu a fost un fapt. Dar am avea o astfel de convingerecă, chiar dacă eu nu sunt, dar eu sunt. Eu am, iar măsura de dezvoltare meu personal sunt eu. Ce se întâmplase? Înainte de a începe să mă întreb cum de a obţine această carte, am mânca o bucată de ciocolată albă şi chrupkami reveni, atunci când ceva mai mult sens va intra în capul meu. Salutări! Monia
Monia Bon Appetit!

Stary 03.04.2009, 00:23   #4 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Inutil să spun că câştigătorul concursului vor primi premii lor, împreună cu autograf si dedicatie de la autor

Stary 03.04.2009, 09:04   #5 (Permalink)
Moderator hipnoza (onorific Master NLP)

Awatar andrzej1234
Nr Avatar

Data înregistrării: noiembrie 2008
Oras: Bytom, un oras frumos ...

Aceasta este ceea ce te întreb Dar el a răspuns mulţumesc
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (Permalink)
Interesat de NLP

Awatar Barczi87
Nr Avatar

Data înregistrării: aprilie 2009
Uśmiech :)

De dezvoltare personala pentru mine este de a descoperi siebie.Uważam pentru că în curs de dezvoltare a personalităţii lor se extinde capacitatea sa de a înţelege lumea şi alte persoane care, de asemenea, îmi dă satisfacţie.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Citat:
Scris Barczi87 Zobacz post
De dezvoltare personala pentru mine este de a descoperi siebie.Uważam pentru că în curs de dezvoltare a personalităţii lor se extinde capacitatea sa de a înţelege lumea şi alte persoane care, de asemenea, îmi dă satisfacţie.
În conformitate cu normele de concurenţă să ia parte la aceasta este ceea ce tu a scrie este dezvoltarea personală în acest thread: Re: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Vă rugăm să Post Post dvs. de acolo

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Un pic tarziu, dar vă mulţumesc foarte mult pentru plasarea unui post la locul potrivit

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Deci, doar pentru a atrage după concurs cu premii la partea de sus a

Stary 04.05.2009, 20:04   #10 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

În conformitate cu principiul că cea mai bună veste pentru a menţine în partea de sus a unui post-scriptum mici de extindere a regulilor generale ale forumului.

Aceleaşi reguli de concurs rămâne neschimbat, şi vă doresc în continuare foarte distractiv

Odpowiedz

Navigare
Wróć   simple-NLP.pl forum gratuit NLP > Nisip > Information

LinkBacks (!)
LinkBack to this Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-aten% C5% A2ie-drum liber-Concurs-pentru-% C4% Toate 83-Lumea-2-carte-NLP -Evolutie-pentru-AC% A2% C3% C5% 9Ftiga.html
Adăugată pe site de Pentru Tip Dată
Internet, calculatoare / Topic Forum - Catalog de Partidul Oras Sanok: Katalog.Sanok.pl Această filet Refback 02.06.2009 15:38
Simple-NLP - NLP Training: Practici NLP Training - Business Această filet Refback 15-05-2009 19:35
Simple-NLP - NLP Store Această filet Refback 13-05-2009 07:37
Simple-NLP - NLP Training: de formare înainte de Publik PNL Această filet Refback 11.05.2009 20:08
Simple-NLP - NLP-era Galerie Această filet Refback 30-04-2009 21:01
Simple-NLP - NLP Training: Despre NLP Această filet Refback 30-04-2009 10:58
Jocuri -- Această filet Refback 25-04-2009 18:57
NLP-evoluţia: Libera NLP-ul, pentru fiecare concurs Această filet Refback 25-04-2009 15:03
NLP-evoluţia: Libera NLP-ul, pentru fiecare concurs Această filet Refback 25-04-2009 13:59
NLP-evoluţia: Libera NLP-ul, pentru fiecare concurs Această filet Refback 25-04-2009 11:11
NLP-evoluţia: Libera NLP-ul, pentru fiecare concurs Această filet Refback 25-04-2009 10:57
NLP-evoluţia: Libera NLP-ul, pentru fiecare concurs Această filet Refback 25-04-2009 08:46
NLP-evoluţia: Libera NLP-ul, pentru fiecare concurs Această filet Refback 25-04-2009 06:52
NLP-evoluţia: Libera NLP-ul, pentru fiecare concurs Această filet Refback 24-04-2009 21:58
Simple-NLP - NLP Training pentru afaceri Această filet Refback 24-04-2009 17:49
NLP-evoluţia: Libera NLP-ul, pentru fiecare concurs Această filet Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 23-04-2009 16:21
Simple-NLP - NLP-era de film Această filet Refback 22-04-2009 20:28
Simple-NLP - NLP Training: simple-NLP Această filet Refback 22-04-2009 19:21
NLP-evoluţia: Libera NLP-ul, pentru fiecare concurs Această filet Refback 22-04-2009 16:06
SIMPLU-NLP: NLP-era Films Această filet Refback 22-04-2009 09:13
Simple-NLP - NLP Training Această filet Refback 21-04-2009 08:38
Simple-NLP - NLP Store Această filet Refback 20-04-2009 20:23
Simple Catalog Party Această filet Refback 16-04-2009 09:38
ATENŢIE! Drum liber concurs pentru toată lumea - 2 carte, "NLP - evolutia" pentru a câştiga RSS2.PL - CATALOG DE RSS PĂRŢILOR - RSS Reader PAGINI Această filet Refback 12.04.2009 10:57
Simple-NLP - NLP Training: NLP Training Schedule Această filet Refback 11.04.2009 22:54
Simple-NLP - NLP Training: Lucrul cu simple-NLP Această filet Refback 09.04.2009 21:25
Simple-NLP - NLP Training: Practici NLP Training - Evolution Această filet Refback 07.04.2009 17:39
Ksišżkę "castigator NLP - evolutia" în competiţii liber -- Această filet Refback 03.04.2009 15:52
Simple-NLP - NLP Training: NLP simple-Training Academy Această filet Refback 03.04.2009 02:15
Web directory. Interesant site-uri de pe Internet Această filet Refback 03.04.2009 01:51
De licitaţie deschisă NLP carte-Evolution pentru a câştiga | cele mai bune articole Această filet Pingback 02.04.2009 00:21
Simple-NLP - NLP Training: NLP Master Formare Această filet Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 27-03-2009 14:15
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 23-03-2009 21:24
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 23-03-2009 20:38
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 23-03-2009 19:11
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 23-03-2009 18:44
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 23-03-2009 18:43
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 23-03-2009 18:42
GoldenLine.pl: Discutaţi - Libera concurenţă pentru fiecare NLP - NLP-carte EVOLUŢIA pentru a câştiga Această filet Refback 23-03-2009 18:42

Tag-uri
greşeală, citire, evoluţia, Concursul, carti, iubire, Awards, PNL, credinţe, Intrebari, dezvoltare, dezvoltării personale, Din fericire,, Nota, Noutăţi

Instrumente de Thread
Aspectul

Principii Off
Tu nu pot Fire Post nou
Tu nu pot post replies
Tu nu pot Attachments Post
Tu nu pot modifica mesajele tale

BB code este Activat
Smileys sunt Activat
[IMG] Codul este Activat
Codul HTML este De pe
Urmăritori sunt Activat
Pingbacks sunt Activat
Refbacks sunt Activat

All times are GMT. Acum este 13:04.

Translations făcute de BB Enterprise Traducător 3.3.1
Versiunea Powered by vBulletin 3.8.4
Copyright © 2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URL-uri de către front-end 3.3.2
SIMPLU Michal Podbielski (www.simple-nlp.pl)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47