|
|
|
|||||||
| Information Informaţii set de reguli, precum şi importante |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Instrumente de Thread | Aspectul |
|
|
|
|
Michal Podbielski
Data înregistrării: aprilie 2008
Oras: Wroclaw
|
Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă administra singuri o sansa de a castiga dublu (premii sunt 2 exemplare ale cartii "PNL - Evolutia ..."), pentru a scrie Ce să vă este personal de dezvoltare şi de ce credeţi că acest lucru. Şi este aşa. Doar scrie pe acest subiect fir cu privire la dezvoltarea personală (la link-ul). Doar scrie Ce să vă este personal de dezvoltare pentru a explica declaraţia sa. Si aceasta va determina victoria - raţionamentul dumneavoastră. Nici unul din rezultatele cercetării, dvs. de opinie. Asta este ceea ce este important la acest concurs. Scrie Ce să vă este personal de dezvoltare pentru a explica declaraţia sa, şi aveţi şansa de a dubla un exemplar gratuit al cartii "PNL - Evolution. Treci următoarea etapă în dezvoltarea gândirii unui om la om fericit. " Aici toată lumea are o sansa de a castiga - chiar si fara sa stii PNL? Regulile de concurenţă:
Proces-verbal de identificare a câştigătorilor:
Michal Podbielski instructor, trainer de NLP şi hipnoză Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) |
|
Interesat de NLP
Data înregistrării: Oct 2008
|
Poate un pic şi nu a fost un fapt. Dar am avea o astfel de convingerecă, chiar dacă eu nu sunt, dar eu sunt. Eu am, iar măsura de dezvoltare meu personal sunt eu. Ce se întâmplase? Înainte de a începe să mă întreb cum de a obţine această carte, am mânca o bucată de ciocolată albă şi chrupkami reveni, atunci când ceva mai mult sens va intra în capul meu. Salutări! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citat:
|
|
|
|
#4 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Inutil să spun că câştigătorul concursului vor primi premii lor, împreună cu autograf si dedicatie de la autor
|
|
|
#5 (Permalink) |
|
Moderator hipnoza (onorific Master NLP)
Data înregistrării: noiembrie 2008
Oras: Bytom, un oras frumos ...
|
Aceasta este ceea ce te întreb
Dar el a răspuns mulţumesc
|
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) |
|
Interesat de NLP
Data înregistrării: aprilie 2009
|
De dezvoltare personala pentru mine este de a descoperi siebie.Uważam pentru că în curs de dezvoltare a personalităţii lor se extinde capacitatea sa de a înţelege lumea şi alte persoane care, de asemenea, îmi dă satisfacţie.
|
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citat:
În conformitate cu normele de concurenţă să ia parte la aceasta este ceea ce tu a scrie este dezvoltarea personală în acest thread: Re: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlVă rugăm să Post Post dvs. de acolo
|
|
|
|
#8 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Un pic tarziu, dar vă mulţumesc foarte mult pentru plasarea unui post la locul potrivit
|
|
|
#9 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Deci, doar pentru a atrage după concurs cu premii la partea de sus a
|
|
|
#10 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
În conformitate cu principiul că cea mai bună veste pentru a menţine în partea de sus a unui post-scriptum mici de extindere a regulilor generale ale forumului.
Aceleaşi reguli de concurs rămâne neschimbat, şi vă doresc în continuare foarte distractiv
|
![]() |
Navigare
|
||||||
|
||||||
| Tag-uri |
| greşeală, citire, evoluţia, Concursul, carti, iubire, Awards, PNL, credinţe, Intrebari, dezvoltare, dezvoltării personale, Din fericire,, Nota, Noutăţi |
| Instrumente de Thread | |
| Aspectul | |
|
|