|
|
|||||||
| Pomysły, sugestie Masz ciekawy pomysł odnośnie działania forum, strony? Chciałbyś coś dodać bądź zmodyfikować? Podziel się swoimi spostrzeżeniami |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
![]() Jak już pisałem forum przechodzi całą masę usprawnień, które pozwolą mu stać się najlepszym polskojęzycznym forum o NLP, choć nie wiem jak szybko to nastąpi ani jak duży będzie w tym Twój udział ![]() Jednym z tych usprawnień jest dodanie dymków, które automatycznie forum będzie wyświetlał przy z góry zdefiniowanych terminach. Tak więc kiedykolwiek w jakiejś wiadomości pojawi się dany termin, to każdy będzie miał podpowiedź co on oznacza Patrz przykłady niżej. Choć zanim pokażę Ci przykłady, to mam do Ciebie prośbę, której spełnienie może być Twoim pierwszym wkładem do gigantycznego rozwoju tego forum...A prośba jest banalna - podaj jakie jeszcze terminy powinny rozwijać się dymkami. Jak chcesz to możesz nawet zaproponować zawartość dymku, choć już sama propozycja będzie bardzo cenna Z góry dzięki Twój wkład w rozwój forum.Dymki, które już istnieją (będzie uzupełniane jak będą pojawiać się dalsze propozycje):
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 30-08-2009 - 01:57 Powód: dodano nowe pojęcia :) |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Koordynator Szkoleń NLP
|
W różnych przeglądarkach różnie to wygląda
czasem jest podkreślone kropeczkami (opera, mozilla), a czasem nie (explorer) w każdym razie ja się początkowo nie mogłam połapać o co chodzi bo nic mi się nie wyświetlało. A to był po prostu mój brak cierpliwości bo trzeba najechać na słówko, bądź kropeczki jeśli są widoczne i po chwili pojawi się chmurka, a w niej wyjaśnienie ....to tak w razie jakby inni też cierpieli na brak cierpliwości
Ostatnio edytowane przez MonikaAnnaJulia : 23-08-2008 - 20:07 |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Koordynator Szkoleń NLP
|
Cytat:
... dla mnie to jest właśnie prostsze rozwiązanie
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Michał Podbielski
|
Cytat:
Pomysł z osobnym jest dobry i już go sobie wcześniej wpisałem w listę todo na forum, przy czym nie jako osobny dział a wątek w dziale O NLP.Mimo to przyłączam się do odpowiedzi Moniki. Dymki są poręczniejsze i co bardzo istotne - pomagają w pozycjonowaniu forum A to jest argument nie do przebicia Do tego w dymkach mogą pojawiać się inne opisy niż w słowniku (bardziej zwięzłe) i nie wszystkie terminy z dymków muszą być odpowiednie do słownika. Tak więc dymki zostają i pojawi się jeszcze osobny wątek ze słownikiem (to jak już będzie taki pełniejszy). Jak chcesz się pośpieszyć to możesz nawet sam założyć taki temat...Czekam na propozycje terminów do dymków.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
No to sam dam kolejną propozycję: future pacing
To tak dla dodania innym, odwagi pisz
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Chwilowo wyłączyłem dymki dla pojęcia 'kotwiczenie'. To ze względu na mały błąd narzędzia, które obsługuje dymki. Pojęcie wróci najszybciej jak dostawcy poprawią swój błąd.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Podobny powód. Dymki okazują się podmieniać słowa w linkach, przez co te są bardzo długie. Dymek wróci po poprawieniu błędu.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Dymki dla kotwiczenie i Godeva Pattern powróciły
To było tylko małe wyzwanie konfiguracyjne Wiąż czekam na jakieś propozycje, choć prawdę mówiąc mam ogromną listę, tego co chciałbym zamieścić w dymkach, to wolę żeby wynikało to z rzeczywistych potrzeb... To jak tam z Twoja propozycją pojęć które powinny zostać zadymione
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| błąd, fobie, godeva pattern, john grinder, kotwiczenie, manipulacja, nlp, ograniczenia, richard bandler, rozwój, słownik, submodalności, uczucia, uczucie, wiadomości, źle |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|