|
|
|||||||
| OOBE, LD i sny Podróże Astralne i Świadome Śnienie. Zostań panem swych snów i podróżuj tam, gdzie tylko zapragniesz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Trener NLP
Miasto: Wrocław
|
czyli po lekkim przebudzeniu decyduję, że tam zostaję i wtedy mam pewien świadomy wpływ na to co się dzieje.Niemniej nie jest to wyuczone i pewnie różni się od pełnej świadomości. Dlatego mam pytanie, bo jako trener NLP i hipnozy nie bawiłem się wcześniej LD, a pytanie brzmi: - Jak to zrobić
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)
Miasto: Bytom, piękne miasto...
|
Krótki kursik?
![]() 1. Wprowadź się w trans. 2. Daj sobie sugestie, że kiedy tylko zapadniesz w sen, "przypomnisz sobie" że śnisz. 3. Wizualizuj sobie przebieg snu i moment w którym zaczniesz śnić świadomie. 4. Powtarzaj 2 i 3 punkt aż do zaśnięcia. I tyle Jeśli nie wyjdzie nie można się zniechęcać. Każdy jest inny i potrzebuje innej ilości prób. Ja osobiście nie wywołuję świadomych snów, bo mnie to nie potrzebne, śnię świadomie prawie codziennie . Czasem są to sny krótkie, niewyraźne, a czasem długie z wieloma szczegółami
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Trener NLP
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
*Zainteresowany NLP
|
Ja w takich snach często odnajduję jakiś nierealny szczegół, dzięki któremu wiem że śnię. Jak jakiś sen mi się podoba wywołuje on u mnie silne doznania i mam bodziec do sprawdzenia czy to sen jak już się upewnię to działam, bawię się idę na całość. Sfera śnienia jest u mnie szeroko rozwinięta i podczas snu dostaje także informacje od mojej podświadomości. Ale wychodząc z założenia, że mogę wszystko i każdy może to do dzieła.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||
|
Honorowo Master NLP
|
Cytat:
Jak mi się coś śni (czasami, bo z reguły śpię jak zabity i nic nie pamiętam, czy mi się śni czy nie ), to rano też zanim się przebudzę(najczęściej coś mnie wyrwie ze snu, a ja nie chcę go przerywać) i wtedy "kończę" swój sen, prowadząc szczegółowo wszystkie rzeczy w tym śnie.
Pięć podstawowych zasad: -Zawsze bądź radosny(a) -Ciesz się życiem -Baw się tak dobrze jak tylko potrafisz -Pozwól podświadomości bawić się razem z Tobą ![]() -Niepowodzenia są tylko informacja zwrotną... |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
*Zainteresowany NLP
|
Hehe też taak robie ! Nad ranem na siłę chce zostać w śnie i "dopisuje" scenariusz mojego snu i kończe go. Ale podczas snu wiem co sie dzieje, gdzie jestem, wiem co mam robić ale nie mam świadomości, że to jest tylko sen (przynajmniej nie pamietam żebym ją miała) Dziś wieczorkiem poeksperymentuje troche, może akurat
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||
|
Trener NLP
|
Cytat:
Kilka razy miałem nawet takie uda, że nie jeden bestseller można by na tym napisać - tylko potem szczegóły zanikają, a tylko główna fabuła się rysuje i ta świadomość, że końcówkę już sam kreowałem.Niemniej czas na pobawienie się w pełne świadome śnienie
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 (permalink) | |||||||||||||||||||||
|
Honorowo Master NLP
|
Cytat:
![]() A potrafisz w jakiś sposób pokierować swoim snem? (podczas snu) Fajnie jest kończyć sny na swój )upragniony) sposób
Pięć podstawowych zasad: -Zawsze bądź radosny(a) -Ciesz się życiem -Baw się tak dobrze jak tylko potrafisz -Pozwól podświadomości bawić się razem z Tobą ![]() -Niepowodzenia są tylko informacja zwrotną... |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
*Zainteresowany NLP
|
Dziś na przykład spotkałam sie we śnie z pewną osobą
przebudziłam sie przed samym pożegnaniem z nim i dzięki temu sen zakończyłam w tak cudowny sposób, że gdy wstałam nie straszne mi było sprzątanie całego domu hehe Przydaje sie bardzo jednak wolałabym mieć kontrole nad całością snu. Wczoraj wieczorem próbowałam wejsc w LD ale niestety nie wyszło. Tak czy owak jeszcze dużo nocy przede mną. hehe pozdrawiam ![]() ---------- Wiadomość dodana o 13:31 ---------- Poprzednia wiadomość była o 13:28 ---------- Oj tak takie uda by sie przydały w rzeczywistości hehe
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Zainteresowany NLP
|
Uważam, że temat jest do usunięcia ze względu na mój artykuł dzięki, któremu można osiągnąć LD: http://www.forum.simple-nlp.pl/oobe-...omie-snic.html .
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| hipnoza, ld, nlp, pytania, pytanie, sen, sugestie, śnienie, świadome śnienie, świadomy sen, trans, trener, trener nlp, usunięcia, wpływ |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|