|
|
|
|||||||
| OOBE, LD i sny Podróże Astralne i Świadome Śnienie. Zostań panem swych snów i podróżuj tam, gdzie tylko zapragniesz... |
|
Hej! :) Tyle przeglądniętych tematów - wygląda na to, że naprawdę podoba Ci się nasze forum :) Nadal nie masz swojego konta? Czemu by nie poświęcić chwilki żeby zarejestrować się całkowicie za darmo? Jako użytkownik dostajesz dostęp do większej części forum, możesz wysyłać własne wiadomości, nawiązać ciekawe znajomości z ludźmi mającymi podobne zainteresowania i odnieść jeszcze wiele innych korzyści. Zarejestruj się teraz! Już masz swoje konto? Zaloguj się, żeby znikła ta wiadomość. |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
---------- Wiadomość dodana o 12:03 ---------- Poprzednia wiadomość była o 12:02 ---------- Nawet sobie wizualizuje podczas sugesti. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)
Miasto: Bytom, piękne miasto...
|
Hmmm... Może powinieneś znaleźć jakąś osobę która by Cię wprowadziła w stan hipnozy i pomogła z sugestiami na zywo ;]
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
LD najłatwiej osiągnąć przed przebudzeniem, ale jeśli wywołujesz je świadomie przed snem, to zazwyczaj jest dłuższe, ponieważ występuje w środku nocy
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
Jeśli masz LD przed przebudzeniem to naturalnie się budzisz, ale jeśli występuje w środku nocy i np. nie ma żadnych silnych emocji (które powodujhą obudzenie się) to prawdopodobnie po jakimś czasie zmieni się sen i nie będzie już LD. A czy będziesz to pamiętał to różnie bywa, wydaje mi się że to zależy od długości i intensywności świadomego snu, ale to tylko moja teza
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
Jak dla mnie to, czy miałem LD jest zupełnie oczywiste, zwłaszcza jeśli pamiętam sen. Przecież mogłem wtedy robić co chciałem, po prostu to się pamięta
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
A mógł byś mi ułożyć odpowiednią sugestie na widok wozu strażackiego? Ja mam taką i nie działa: "Kiedy we śnie zobaczę wóz strażacki zorietuję się ,że to tylko sen i odzyskam całkowitą świadomosc tego co się dzieje wokół mnie" Co prawda śni mi się więcej snów związanych ze strażą ale LD nie miałem.
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
Ta sugestia jest całkiem dobrze ułożona. Nie zapomnij o tym, żeby wizualizować sobie ten wóz strażacki i może jeszcze sytuację w którym się na niego natkniesz.
Twierdzisz, że masz coraz więcej snów związanych ze strażą pożarną. Jak widzisz jest to duży postęp, bo teraz masz już z górki- kiedy tylko zobaczysz ten wóz strażacki który sobie wyobrażałeś, to odzyskasz świadomość we śnie. I jeszcze jedna sprawa, dochodzę do wniosku, że akurat chęć wywołania LD jest jak najbardziej wskazana, ponieważ mobilizuje ona nieświadomość do pracy i zobaczenia wozu strażackiego.
|
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| emocje, hipnoza, ld, reakcje, sen, sugestie, świadome śnienie, świadomy sen, trans, uczucia, umysł, wiadomości, wizualizacja, wyobraźnia |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|