|
|
|
|||||||
| O NLP Czym jest NLP, literatura, geneza, informacje. |
|
Hej! :) Tyle przeglądniętych tematów - wygląda na to, że naprawdę podoba Ci się nasze forum :) Nadal nie masz swojego konta? Czemu by nie poświęcić chwilki żeby zarejestrować się całkowicie za darmo? Jako użytkownik dostajesz dostęp do większej części forum, możesz wysyłać własne wiadomości, nawiązać ciekawe znajomości z ludźmi mającymi podobne zainteresowania i odnieść jeszcze wiele innych korzyści. Zarejestruj się teraz! Już masz swoje konto? Zaloguj się, żeby znikła ta wiadomość. |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#2 (permalink) |
|
Moderator Modelowania
|
Kto kolwiek by ci odpowiedział, zrobił by to ze swojej mapy rzeczywistości. Jeżelui chcesz w przyszłości zostac Trenerem NLP to błagam cie, nie zadawaj takich pytań hehe.
Ja swego czasu, gdy chciałem wybrać szkolenia pisałem bo absolutnie wszystkich instytutach jakie znalazłem i kalibrowałem. Nie żyj opinia innych ludzi. Miej opinie na podstawie twojego własnego doświadczenia. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Honorowo Trener NLP
Miasto: Polska
|
Cytat:
Co ma zadawanie "takich" pytań do zostania trenerem? I tak z ciekawości - czy gdybym powiedział, że skakanie z 30 piętra nie jest najlepszym pomysłem, to sprawdziłbyś to na sobie czy żył moją opinią?!
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Moderator Modelowania
|
ok, po kolei
![]() Nie miej opinii o czyms w czym nie masz doświadczenia. Chyba nie musze tlumaczyc dlaczego bo to sa podstawy zalozen NLP i chyba kazdy z nas ma to za soba ![]() Bo to nie działa. Kazdy z nas ma inna mape rzeczywistosci i to co fajne dla ciebie moze byc nie fajne dla mnie, a ta dyskusja jest tego dowodem bo mamy tu rozne opinie, hej! myslimy innaczej! ![]() Chdozi o to aby miec czyste filtry i sprawdzac trenerow. Jak? Pisząc do instytutów, sprawdzac co oferuja w jakich cenach, kogo sie szkolili itp. Biore to z doświadczenia, bo pamietam jak miałem pojechac na "modelowanie" do jednego trenera. Spytałem sie o opinie na jego temat paru osob i zgadnij co!? Jedni mowili - "super coach!?" Inni - "do dupy!" - To jak to w koncu jest oboje nie moga miec racji chyba co ?A prawda (moja prawda, ktora jest takim samym halunem jak wszystko inne co za pomoca metamodelu mozna rozpierdolic w trzy sekundy) jest taka ze bardzo duzo wiedzy posiadlem po tym konkretnym, partykularnym szkoleniu. ![]() ---------- Wiadomość dodana o 20:58 ---------- Poprzednia wiadomość była o 20:53 ---------- "czy gdybym powiedział, że skakanie z 30 piętra nie jest najlepszym pomysłem, to sprawdziłbyś to na sobie czy żył moją opinią?!" - Gdybys tak powiedzial to powiedzial bym - Ok, skocz. Potem podszedlk bym do ciebie i zobaczyl co sie w tobie zmienilo. Jak by ci wzrosla inteligencja i nauczyl bys sie przez zjebanie sie z 30 pietra hiszpanskiego pozostajac przy tym b ez uszczerbku na czym kolwiek to bym skoczyl, ale jak bys sobie zrobil kuku to bym kupil ci bombonierke z podziekowaniami i mial wiedze na temat skokow z 30 pietra
Ostatnio edytowane przez kontakt@simple-nlp.pl : 10-02-2010 - 12:52 Powód: Reklama |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Honorowo Trener NLP
Miasto: Polska
|
Nie, nie - pytanie brzmiało inaczej - moją opinię na temat skoków znasz, czy zatem skaczesz?
Co do opinii osób, o których piszesz - tak, jedni i drudzy mogą mieć rację. A swoją drogą, przy tak ogromnej wiedzy, jaką posiadłeś, nie jestem godzien z Tobą dalej rozmawiać w tym temacie.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Moderator Modelowania
|
Masz racje.
- Napisz do paru instytutów e maile, odpowiedzą ci na każde pytanie - To najlepsze źródło wydaje mi się - Sprawdź ich strategie i w jaki sposób prowadza szkolenia. Jak? YouTube - tam znajdziesz wielu trenerów - Patrz, obserwuj, a podejmiesz mądra decyzje
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
Witam
![]() Jedna prośba - jeśli ktoś chce pomóc wskazując konkretnego trenera, to proszę to zrobić przez wiadomość prywatną. Zgodnie z regulaminem reklamy są zabronione - nie chcemy zamienić forum w pole bitwy handlowców podszywających się pod uczestników szkoleń
|
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
Zainteresowany NLP
|
Cytat:
Przecież zarówno pytanie się ludzi na forum / forach jak i pisanie do instytutów jest niczym innym jak wyrabianiem sobie opinii na podstawie czyichś map rzeczywistości. Żeby móc sobie wyrobić opinię na podstawie tylko własnego doświadczenia trzeba by, tak jak zauważył Tomasz, pochodzić na szkolenia do wszystkich trenerów Cytat:
Cytat:
Nie sądzę. Cytat:
![]() To jak to jest z tym założeniem - 'Nie miej opinii o czyms w czym nie masz doświadczenia.' ?
|
||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Moderator Modelowania
|
"...Cytat
moja prawda, ktora jest takim samym halunem jak wszystko inne co za pomoca metamodelu mozna rozpierdolic w trzy sekundy). Nie sądzę..." - I ja
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| coach, filtry, modelowanie, nlp, podstawy, pytanie, strategie, szkolenia, wiadomości |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|