Automātiskā tulkošana (supported by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bugarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  
Sign up Info Spēles Mark Forums Read

Informācija Noteikumu kopumu, un svarīga informācija

UZMANĪBU! Bezmaksas konkurss visiem - 2 grāmatas, "NLP - Evolution", lai uzvarētu

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack (43) Thread Tools Izskats
Stary 23-03-2009, 15:22   43 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie UZMANĪBU! Bezmaksas konkurss visiem - 2 grāmatas, "NLP - Evolution", lai uzvarētu

Ikviens var piedalīties konkursu - nemaz nezinot NLP. Šajā sakarā atlīdzību ir grāmata par NLP"NLP - EVOLUTION. Izlaist nākamo posmu attīstības domāšanas cilvēks cilvēkam laimīgs".

Viss, kas Jums jādara, lai sev Dubultiespēja uz win (balvām 2 eksemplārus grāmatu "NLP - Evolution ..."), rakstīt Kas jums ir personības attīstību un kāpēc tu tā domā. Un tas tā ir. Vienkārši rakstīt par šo tēmu pavediens par personības attīstību (at link).

Vienkārši rakstīt Kas jums ir personības attīstību izskaidrot savu paziņojumu. Un tā nosaka uzvara - jūsu pamatojums. Neviens no pētījumu rezultātiem, savu viedokli. Tas ir tas, kas svarīgs šajā konkursā. Rakstīt Kas jums ir personības attīstību izskaidrot savu paziņojumu, un jums ir dubultā iespēja brīvi kopiju grāmatas "NLP - EVOLUTION. Izlaist nākamo posmu attīstības domāšanas cilvēks cilvēkam laimīgs. "

Te ikvienam ir iespēja uzvarēt - pat nezinot NLP!

Konkursa noteikumi:
  • Konkurence ilgst no dienas, kad publicēts par šo rakstu 01.06.2009r (ieskaitot).
  • Konkurence atsevišķs uzvarētājus 2ch.
  • Balvas laureātiem ir grāmatas NLP-EVOLUTION. Izlaist nākamo posmu attīstības domāšanas cilvēks cilvēkam laimīgs, Vienu kopiju katram no uzvarētājiem.
  • Rezultāti tiks paziņoti forumu beigām 2009.gada jūnijā - žūrija nodrošinātu, ka rezultāti tika paziņoti, cik drīz vien iespējams.
  • Lai piedalītos konkursā, jums ir rakstīt Atbildot uz personības attīstību Kas jums ir personības attīstību un pamatot savu apgalvojumu.
  • Šis pamatojums vērtēs žūrija.
  • Tāpēc jūs varat rakstīt par kaut ko, ka kāds jau iepriekš minēts, norādot savus iemeslus.
  • Pamatojumu var sniegt vēlāk pilnveidos sarunās ar citiem, labošanu vai precizējums. Papildu apraksti vērtēja arī žūrija.
  • Žūrija ņems vērā savu subjektīvo vērtējumu rakstus un komentārus foruma dalībniekiem.
  • Rakstiski citu cilvēku runas komentāri paszkwili apdraud atņemšanu, bet informēja kritika ir ļoti daudz uz vietas.
  • Pierādīts plaģiāts nozīmē diskvalifikāciju.
  • Pirms dot gala rezultātu, kas jebkādā veidā žūrija nav izteikusies par visiem vadība konkursā.
  • Žūrijas sastāvā foruma locekļi: NLP-er, MonikaAnnaJulia, dirja, szycha.
  • Žūrija izvēlēsies uzvarētāju, saskaņā ar protokols noteikt uzvarētājuIedaļā.
  • Kā ar konkurenci, kas balstīta uz subjektīvu vērtējumu no žūrijas rezultātus, lai novērstu iespējamo zināšanu konkursā nevar piedalīties jebkura persona, kas jau ir Apmācītus viegli nlp.pl. Var piedalīties diskusijā, bet netiks iekļautas rašanos uzvarētājiem.
  • Jebkuru labojumu, precizēšana vai papildu komentārus raksta Michael Podbielskiego (NLP-er), reaģējot uz jebkurām this thread jautājumi ir daļa no noteikumiem par konkursu.

Minūšu identifikācijas uzvarētāji:
  • Par uzvarētājiem parādīšanās, žūrija sniedz sākotnējo eliminācijas - katru locekli žūrija var paredzēt tikai vienu personu kā kandidātu uzvarētāju.
  • Sākotnējais novērsta nominācijas (iecelt) tiek ieskaitīts kā viena balss. Ja kāds saņem vairāk nekā vienu pārstāvi automātiski tiek uzvarētājam konkurss (tur ir 4 cilvēki uz žūriju un uzvarētāji 2ch).
  • Ja pagaidu atcelšanu būs viena vienbalsīgi uzvarētāju, žūrija sniedz iepriekšēju novēršanu vēlreiz, lai varētu identificēt 2giego uzvarētāju.
  • Ja pagaidu atcelšanu nebūs 2ch parādās uzvarētājiem žūrija parādījās uzvarētājiem vai uzvarētāju (ja viena jau bija izvirzījusi) par otrās šķiras ceļš starp balsojot ar par uzvarētājiem kandidātiem.
  • Ja atkārtota balsošana nevar 2ch parādās uzvarētāji, uzvarētāji vai uzvarētāju (ja viena jau ir izvirzījusi) Michael Podbielski izriet no tiem par uzvarētājiem kandidātu ar vislielāko balsu skaitu. Šajā gadījumā noteiks paliek aktīvi piedalās forumā. Cik ilgi kāds loceklis foruma nedrīkst ietekmēt iznākumu, lai var nosvērt tikai darbība, jo paziņojumu par konkursu.
  • Balsošana būs atvērta un notiks forumā.
  • Katram žūrijā ir nepieciešams nekādus komentārus par savu lēmumu līdz beigām, balsošanas lai netiktu ietekmēt citu locekļu žūrija.
  • Katrs no žūrijas locekļa pienākums pamatot jebkuru savu izvēli pēc parādīšanās uzvarētājiem.

Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:14   #2 (Permalink)
Interesē NLP

Awatar mlamka
Nē Avatar

Domyślnie Re: WARNING! Bezmaksas konkurss visiem - 2 grāmatas, "NLP - Evolution", lai uzvarētu

Varbūt mazliet un man nav faktu. Bet man ir šāds pārliecībaka, pat ja es neesmu, bet es esmu. Es esmu, un pasākums manu personīgo attīstību es esmu. Kas bija noticis? Pirms es sāku brīnīties, kā iegūt šo grāmatu, es apēst gabaliņu baltās šokolādes un atpakaļ chrupkami, kad kaut kas vairāk jēgpilnu stāsies galvu. Sveicieni! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:55   #3 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: WARNING! Bezmaksas konkurss visiem - 2 grāmatas, "NLP - Evolution", lai uzvarētu

Quote:
Rakstīja mlamka Zobacz post
Varbūt mazliet un man nav faktu. Bet man ir šāds pārliecībaka, pat ja es neesmu, bet es esmu. Es esmu, un pasākums manu personīgo attīstību es esmu. Kas bija noticis? Pirms es sāku brīnīties, kā iegūt šo grāmatu, es apēst gabaliņu baltās šokolādes un atpakaļ chrupkami, kad kaut kas vairāk jēgpilnu stāsies galvu. Sveicieni! Monia
Monia Labu apetīti!

Stary 03-04-2009, 00:23   #4 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Lieki teikt, ka konkursa uzvarētājs saņems balvas kopā ar autogrāfu un veltījumu no autora

Stary 03-04-2009, 09:04   #5 (Permalink)
Moderator hipnoze (goda Master NLP)

Awatar andrzej1234
Nē Avatar

Pilsēta: Bytom, skaista pilsēta ...

Šis ir tas, ko es jautāju Bet viņš atbildēja pateicība
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (Permalink)
Interesē NLP

Awatar Barczi87
Nē Avatar

Uśmiech :)

Personības attīstības man ir atklāt siebie.Uważam tāpēc, attīstot savu personību paplašina savu spēju izprast pasauli un citiem cilvēkiem, kas arī man dod gandarījumu.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Quote:
Rakstīja Barczi87 Zobacz post
Personības attīstības man ir atklāt siebie.Uważam tāpēc, attīstot savu personību paplašina savu spēju izprast pasauli un citiem cilvēkiem, kas arī man dod gandarījumu.
Saskaņā ar konkurences noteikumiem, lai piedalītos tajā ir tas, ko jūs rakstāt ir personības attīstību šajā thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Lūdzu, sūtiet Jūsu sūtījums tur

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Mazliet novēloti, bet liels paldies par nodošanu amatā pareizajā vietā

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Tik vienkārši izdarīt post konkurss ar balvām, kas aug

Stary 04-05-2009, 20:04   #10 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Saskaņā ar principu, ka labā ziņa ir turēt virs nelielu postskripts ar paplašināšanos vispārīgie noteikumi forumā.

Tādiem pašiem noteikumiem par konkursa paliek nemainīgas, un novēlēt jums joprojām ļoti jautri

Odpowiedz

Navigācija
Wróć   viegli NLP.pl bez forums NLP > Sandbox > Informācija

LinkBacks (?)
LinkBack šo Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-uzman% C4% AAbu-bezmaksas-konkurss-visiem-2-g% C4% 81matas-NLP-evolution-Lai-uzvar % C4% 93tu.html
Posted by Dēļ Veids Datums
Internets, datori / Tematiskie Forum - Produktu grupa City Sanok: Katalog.Sanok.pl Šis pavediens Refback 02-06-2009 15:38
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Apmācība: NLP Mācību prakse - Business Šis pavediens Refback 15-05-2009 19:35
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Store Šis pavediens Refback 13-05-2009 07:37
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Training: Training pirms Publik NLP Šis pavediens Refback 11-05-2009 20:08
VIENKĀRŠI-NLP - NLP ēras Gallery Šis pavediens Refback 30-04-2009 21:01
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Apmācība: Par NLP Šis pavediens Refback 30-04-2009 10:58
Spēles -- Šis pavediens Refback 25-04-2009 18:57
NLP-EVOLUTION: Free NLP katram konkursa Šis pavediens Refback 25-04-2009 15:03
NLP-EVOLUTION: Free NLP katram konkursa Šis pavediens Refback 25-04-2009 13:59
NLP-EVOLUTION: Free NLP katram konkursa Šis pavediens Refback 25-04-2009 11:11
NLP-EVOLUTION: Free NLP katram konkursa Šis pavediens Refback 25-04-2009 10:57
NLP-EVOLUTION: Free NLP katram konkursa Šis pavediens Refback 25-04-2009 08:46
NLP-EVOLUTION: Free NLP katram konkursa Šis pavediens Refback 25-04-2009 06:52
NLP-EVOLUTION: Free NLP katram konkursa Šis pavediens Refback 24-04-2009 21:58
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Training for Business Šis pavediens Refback 24-04-2009 17:49
NLP-EVOLUTION: Free NLP katram konkursa Šis pavediens Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 23-04-2009 16:21
VIENKĀRŠI-NLP - NLP-film era Šis pavediens Refback 22-04-2009 20:28
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Mācības: SIMPLE-NLP Šis pavediens Refback 22-04-2009 19:21
NLP-EVOLUTION: Free NLP katram konkursa Šis pavediens Refback 22-04-2009 16:06
VIENKĀRŠI-NLP: NLP ēras Filmas Šis pavediens Refback 22-04-2009 09:13
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Training Šis pavediens Refback 21-04-2009 08:38
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Store Šis pavediens Refback 20-04-2009 20:23
Vienkāršā Catalog puse Šis pavediens Refback 16-04-2009 09:38
UZMANĪBU! Bezmaksas konkurss visiem - 2 grāmatas, "NLP - Evolution", lai uzvarētu RSS2.PL - PRODUKTS AR PERSONU RSS - RSS READER PAGES Šis pavediens Refback 12-04-2009 10:57
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Apmācība: NLP Nodarbību saraksts Šis pavediens Refback 11-04-2009 22:54
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Apmācība: Darbs ar viegli NLP Šis pavediens Refback 09-04-2009 21:25
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Apmācība: NLP Mācību prakse - Evolution Šis pavediens Refback 07-04-2009 17:39
Uzvarētājs ksišżkę "NLP - Evolution" brīvā sacensības -- Šis pavediens Refback 03-04-2009 15:52
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Mācības: NLP SIMPLE-Training Academy Šis pavediens Refback 03-04-2009 02:15
Web katalogs. Interesanti vietnēm internetā Šis pavediens Refback 03-04-2009 01:51
Atklāts konkurss grāmata NLP-EVOLUTION laimēt | labākās raksti Šis pavediens Pingback 02-04-2009 00:21
VIENKĀRŠI-NLP - NLP Apmācība: NLP Master Training Šis pavediens Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 27-03-2009 14:15
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 23-03-2009 21:24
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 23-03-2009 20:38
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 23-03-2009 19:11
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 23-03-2009 18:44
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 23-03-2009 18:43
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 23-03-2009 18:42
GoldenLine.pl: Diskutēt - brīva sacensība par katru NLP - NLP-EVOLUTION grāmata uzvarēt Šis pavediens Refback 23-03-2009 18:42

Tags
kļūda, Readinga, attīstība, Konkurss, grāmatas, mīlestība, apbalvojumi, NLP, uzskati, Jautājumi, attīstība, personīgai attīstībai, Par laimi, Atzīmēt, Jaunumi

Thread Tools
Izskats

Principi Off
Tu nedrīkst Post new threads
Tu nedrīkst post replies
Tu nedrīkst Post pielikumi
Tu nedrīkst rediģēt savas ziņas

BB kods ir Enabled
Smileys ir Enabled
[IMG] kods Enabled
HTML kods ir Prom
Trackbacks ir Enabled