|
|
|
|||||||
| Informācija Noteikumu kopumu, un svarīga informācija |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Thread Tools | Izskats |
|
|
|
|
Michal Podbielski
Pilsēta: Wrocław
|
Viss, kas Jums jādara, lai sev Dubultiespēja uz win (balvām 2 eksemplārus grāmatu "NLP - Evolution ..."), rakstīt Kas jums ir personības attīstību un kāpēc tu tā domā. Un tas tā ir. Vienkārši rakstīt par šo tēmu pavediens par personības attīstību (at link). Vienkārši rakstīt Kas jums ir personības attīstību izskaidrot savu paziņojumu. Un tā nosaka uzvara - jūsu pamatojums. Neviens no pētījumu rezultātiem, savu viedokli. Tas ir tas, kas svarīgs šajā konkursā. Rakstīt Kas jums ir personības attīstību izskaidrot savu paziņojumu, un jums ir dubultā iespēja brīvi kopiju grāmatas "NLP - EVOLUTION. Izlaist nākamo posmu attīstības domāšanas cilvēks cilvēkam laimīgs. " Te ikvienam ir iespēja uzvarēt - pat nezinot NLP! Konkursa noteikumi:
Minūšu identifikācijas uzvarētāji:
Michal Podbielski instruktors, treneris NLP un hipnoze Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) |
|
Interesē NLP
|
Varbūt mazliet un man nav faktu. Bet man ir šāds pārliecībaka, pat ja es neesmu, bet es esmu. Es esmu, un pasākums manu personīgo attīstību es esmu. Kas bija noticis? Pirms es sāku brīnīties, kā iegūt šo grāmatu, es apēst gabaliņu baltās šokolādes un atpakaļ chrupkami, kad kaut kas vairāk jēgpilnu stāsies galvu. Sveicieni! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Quote:
|
|
|
|
#4 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Lieki teikt, ka konkursa uzvarētājs saņems balvas kopā ar autogrāfu un veltījumu no autora
|
|
|
#7 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Quote:
Saskaņā ar konkurences noteikumiem, lai piedalītos tajā ir tas, ko jūs rakstāt ir personības attīstību šajā thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlLūdzu, sūtiet Jūsu sūtījums tur
|
|
|
|
#8 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Mazliet novēloti, bet liels paldies par nodošanu amatā pareizajā vietā
|
|
|
#9 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Tik vienkārši izdarīt post konkurss ar balvām, kas aug
|
|
|
#10 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Saskaņā ar principu, ka labā ziņa ir turēt virs nelielu postskripts ar paplašināšanos vispārīgie noteikumi forumā.
Tādiem pašiem noteikumiem par konkursa paliek nemainīgas, un novēlēt jums joprojām ļoti jautri
|
![]() |
Navigācija
|
||||||
|
||||||
| Tags |
| kļūda, Readinga, attīstība, Konkurss, grāmatas, mīlestība, apbalvojumi, NLP, uzskati, Jautājumi, attīstība, personīgai attīstībai, Par laimi, Atzīmēt, Jaunumi |
| Thread Tools | |
| Izskats | |
|
|