Automatinis vertimas (remiama Powered by Google)
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bugarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Informacija Nustatytas taisykles ir svarbios informacijos

DĖMESIO! Laisvas konkursas visiems - 2 knyga, "NLP - Evolution" laimėti

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack (43) Temos įrankiai Išvaizda
Stary 23-03-2009, 15:22   43 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie DĖMESIO! Laisvas konkursas visiems - 2 knyga, "NLP - Evolution" laimėti

Kiekvienas gali dalyvauti konkurse - net nežinodamas NLP. Pabaigoje apdovanojimas yra knyga apie NLP"NLP - Evolution. Pereiti kitą etapą galvoti vyras plėtros žmogus laimingas.

Viskas, ką jums reikia padaryti, kad suteikti sau dvigubą šansą laimėti (prizų 2 egzemplioriai knygos "NLP - Evolution ..."), rašyti Kas jums yra asmeninis tobulėjimas ir kodėl jūs taip manote. Ir tai daryti. Tiesiog parašyti šia tema dėl asmeninio tobulėjimo siūlai (ne nuoroda).

Parašykite Kas jums yra asmeninis tobulėjimas paaiškinti jo pareiškimą. Ir tai lems pergalę - savo argumentus. Nė viena iš mokslinių tyrimų rezultatus, savo nuomonę. Tai, kas svarbu šiame konkurse. Rašyti Kas jums yra asmeninis tobulėjimas paaiškinti jo pareiškimą, ir jūs turite padvigubinti nemokamą kopiją knyga šansas "NLP - Evolution. Pereiti kitą etapą galvoti žmogus laimingas žmogus plėtra ".

Čia kiekvienas turi šansą laimėti - net nežinant NLP!

Konkurencijos taisyklių atitikimas:
  • Konkursas vyksta nuo jos paskelbimo šio straipsnio data 01.06.2009r (imtinai).
  • Konkurencija atskiras nugalėtojai 2ch.
  • Prizai už nugalėtojai knygos NLP-Evolution. Pereiti kitą etapą galvoti vyras plėtros žmogus laimingas, Vienas egzempliorius skirtas kiekvienam nugalėtojai.
  • Rezultatai bus paskelbti iki 2009 m. birželio pabaigoje forumas - žiuri bus užtikrinta, kad rezultatai buvo paskelbta kaip įmanoma greičiau.
  • Norėdami dalyvauti konkurse turite rašyti Atsakant į asmeninį tobulėjimą Kas jums yra asmeninis tobulėjimas ir pagrįsti savo pareiškimą.
  • Šis pateisinimas bus vertinamos pagal žiuri.
  • Taigi, galite rašyti apie ką nors, kad kažkas jau buvo minėta, suteikiant jų priežastys.
  • Pagrindimas gali būti vėliau plėtojami aptariant juos su kitais, pataisyti ar paaiškinti. Papildoma aprašymuose taip pat vertino žiuri.
  • Žiuri bus atsižvelgta į jų pačių subjektyviu vertinimu straipsnių ir forumo dalyvių komentarus.
  • Rašymas į kitų žmonių pasisakymai komentarai paszkwili gresia diskvalifikacija, bet informuoti kritika yra labai vietoje.
  • Patikrintas plagijavimas reiškia atėmimą.
  • Prieš priimdamas galutinius rezultatus, bet taip žiuri negali pateikti pastabas dėl bet lyderio konkursas.
  • Žiuri susideda iš forumo nariams: NLP-er, MonikaAnnaJulia, dirja, szycha.
  • Vertinimo komisija išrinks nugalėtojus pagal Protokolo nustatyti nugalėtojusSkirsnį.
  • Kadangi konkurencija, paremta tik subjektyviais vertinimo komisijos rezultatus, siekiant pašalinti žinių potencialą, konkurse gali dalyvauti bet kurie asmenys, jau Išmokyti paprasta nlp.pl. Gali dalyvauti diskusijoje, tačiau negali būti įtraukti į nugalėtojų atsiradimas.
  • Bet korekcijos patikslinimas arba papildoma pastabas raštu pateikė Michael Podbielskiego (NLP-er), atsižvelgiant į bet kokius šioje temoje klausimai yra sudėtinė konkurso taisyklių.

Protokolas nustatyti nugalėtojai:
  • Nugalėtojų atsiradimą, žiuri sudaro preliminarų panaikinimas - kiekvienas komisijos narys gali numatyti tik vieną asmenį, kaip nugalėtojas kandidatą.
  • Pradinis panaikinti bet paskyrimo (paskirti) yra skaičiuojamas kaip vienas balsavimas. Jei kas nors gauna daugiau nei vieną kandidatūrą automatiškai konkurso nugalėtojas (yra 4 žmonės žiuri ir nugalėtojus 2ch).
  • Jei išankstiniai panaikinimo bus vienas vieningas nugalėtoju, žiuri sudaro preliminarų panaikinimas dar kartą, kad būtų galima nustatyti 2giego nugalėtoją.
  • Jei išankstiniai panaikinimo nebus 2ch emerge nugalėtojams, vertinimo komisija paaiškėjo nugalėtojai ar nugalėtojas (jei jau paskirtas) už vidurinio kelio tarp Balsavimo su už laimėtojai kandidatai.
  • Jei vėl balsuoti negali 2ch emerge laimėtojai, laimėtojai arba laimėtojas (jei jau paskirtas), Michael Podbielski atsiranda tarp kandidatų į laimėtojus, kurių daugiausia balsų. Šiuo atveju, bus nustatyti likusias aktyviai dalyvauja forume. Kiek laiko kažkas iš forumo narys neturėtų įtakos rezultatams, kad gali sverti tik veikloje, nes konkurso paskelbimą.
  • Balsavimas bus atviras ir bus surengtas forumas.
  • Kiekvienas žiuri narys privalo ne pakomentuoti savo sprendimą iki balsavimo, kad nebūtų paveikti kiti nariai žiuri pabaigos.
  • Kiekvienas žiuri narys pareiga motyvuoti savo sprendimus po nugalėtojų atsiradimas.

Paskutinį kartą redagavo NLP-ER: 23-03-2009 -- 15:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:14   #2 (Permalink)
Susidomėjote NLP

Awatar mlamka
Nr avataras

Prisiregistravo: Oct 2008
Žinutės: 4
Domyślnie Re: DĖMESIO! Laisvas konkursas visiems - 2 knyga, "NLP - Evolution" laimėti

Gal truputį ir aš ne faktas. Bet aš toks įsitikinimąkad net jei aš ne, tačiau aš esu. Aš esu, ir mano asmeninio tobulėjimo aš esu priemonė. Kas nutiko? Prieš pradėti kelti klausimą, kaip gauti šią knygą, aš valgyti baltojo šokolado ir grįžti chrupkami gabalas, kai kažkas daugiau prasmingų ateis į galvą. Linkėjimai! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:55   #3 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: DĖMESIO! Laisvas konkursas visiems - 2 knyga, "NLP - Evolution" laimėti

Citata:
Parašė mlamka Zobacz post
Gal truputį ir aš ne faktas. Bet aš toks įsitikinimąkad net jei aš ne, tačiau aš esu. Aš esu, ir mano asmeninio tobulėjimo aš esu priemonė. Kas nutiko? Prieš pradėti kelti klausimą, kaip gauti šią knygą, aš valgyti baltojo šokolado ir grįžti chrupkami gabalas, kai kažkas daugiau prasmingų ateis į galvą. Linkėjimai! Monia
Monia Gero apetito!

Stary 03-04-2009, 00:23   #4 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Nereikia nė sakyti, kad konkurso nugalėtojas gaus prizus kartu su autografu ir dedikacija iš Autorius

Stary 03-04-2009, 09:04   #5 (Permalink)
Moderatorius Hipnozė (garbės Meistras NLP)

Awatar andrzej1234
Nr avataras

Žinutės: 568

Tai, ką aš paklausti Bet jis atsakė: ačiū
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (Permalink)
Susidomėjote NLP

Awatar Barczi87
Nr avataras

Žinutės: 3
Uśmiech :)

Asmeninis tobulėjimas man atranda siebie.Uważam todėl, kuriant savo asmenybę plečia savo gebėjimą suprasti pasaulį ir kitus žmones, kurie taip pat suteikia man pasitenkinimo.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Citata:
Parašė Barczi87 Zobacz post
Asmeninis tobulėjimas man atranda siebie.Uważam todėl, kuriant savo asmenybę plečia savo gebėjimą suprasti pasaulį ir kitus žmones, kurie taip pat suteikia man pasitenkinimo.
Pagal konkurso taisykles, dalyvauti tai, ką rašote yra asmeninio tobulėjimo šioje temoje: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Prašome siųsti savo postą

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Truputį pavėluotai, bet ačiū labai už pateikimą į reikiamą vietą paštu

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Taigi tiesiog atkreipti post konkursas su prizais į viršų

Stary 04-05-2009, 20:04   #10 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Pagal principą, kad geriausios Naujienos laikyti ant mažos PostScript apie bendrąsias taisykles forumas plėtra.

Pačios taisyklės konkursas išlieka nepakitusi, ir linkiu jums ir toliau labai smagu

Odpowiedz

Navigacija
Wróć   Paprasta NLP.pl nemokamas forumas NLP > Smėlio > Informacija

Dainų (?)
LinkBack šio Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-d% C4% 96mesio-Laisvas-konkursas-visiems-2-knyga-NLP-evolution-Laim% C4% 97ti.html
Įrašė Dėl Rūšis Data
Internetas, Kompiuteriai / forumo tema - Produktų grupės Miestas Sanok: Katalog.Sanok.pl Šioje temoje Refback 02-06-2009 15:38
Simple-NLP - NLP mokymas: NLP mokymo praktika - Verslas Šioje temoje Refback 15-05-2009 19:35
Simple-NLP - NLP Parduotuvė Šioje temoje Refback 13-05-2009 07:37
Simple-NLP - NLP Mokymas: prieš Publik NLP Šioje temoje Refback 11-05-2009 20:08
Simple-NLP - NLP eros galerija Šioje temoje Refback 30-04-2009 21:01
Simple-NLP - NLP mokymas: Apie NLP Šioje temoje Refback 30-04-2009 10:58
Žaidimai -- Šioje temoje Refback 25-04-2009 18:57
NLP-Evolution: Nemokamas NLP kiekvienam konkursas Šioje temoje Refback 25-04-2009 15:03
NLP-Evolution: Nemokamas NLP kiekvienam konkursas Šioje temoje Refback 25-04-2009 13:59
NLP-Evolution: Nemokamas NLP kiekvienam konkursas Šioje temoje Refback 25-04-2009 11:11
NLP-Evolution: Nemokamas NLP kiekvienam konkursas Šioje temoje Refback 25-04-2009 10:57
NLP-Evolution: Nemokamas NLP kiekvienam konkursas Šioje temoje Refback 25-04-2009 08:46
NLP-Evolution: Nemokamas NLP kiekvienam konkursas Šioje temoje Refback 25-04-2009 06:52
NLP-Evolution: Nemokamas NLP kiekvienam konkursas Šioje temoje Refback 24-04-2009 21:58
Simple-NLP - NLP Training for Business Šioje temoje Refback 24-04-2009 17:49
NLP-Evolution: Nemokamas NLP kiekvienam konkursas Šioje temoje Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 23-04-2009 16:21
Simple-NLP - NLP-film eros Šioje temoje Refback 22-04-2009 20:28
Simple-NLP - NLP mokymas: paprasta NLP Šioje temoje Refback 22-04-2009 19:21
NLP-Evolution: Nemokamas NLP kiekvienam konkursas Šioje temoje Refback 22-04-2009 16:06
Simple-NLP: NLP eros Filmai Šioje temoje Refback 22-04-2009 09:13
Simple-NLP - NLP mokymo Šioje temoje Refback 21-04-2009 08:38
Simple-NLP - NLP Parduotuvė Šioje temoje Refback 20-04-2009 20:23
Paprasta Katalogas Šalis Šioje temoje Refback 16-04-2009 09:38
DĖMESIO! Laisvas konkursas visiems - 2 knyga, "NLP - Evolution" laimėti RSS2.PL - PRODUKTAS ŠALIŲ RSS - RSS Reader puslapiai Šioje temoje Refback 12-04-2009 10:57
Simple-NLP - NLP mokymas: NLP mokymo planas Šioje temoje Refback 11-04-2009 22:54
Simple-NLP - NLP Mokymas: Darbas su paprasta NLP Šioje temoje Refback 09-04-2009 21:25
Simple-NLP - NLP mokymas: NLP mokymo praktiką - Evolution Šioje temoje Refback 07-04-2009 17:39
Nugalėtojas ksišżkę "NLP - Evolution" laisvai varžybos -- Šioje temoje Refback 03-04-2009 15:52
Simple-NLP - NLP mokymas: NLP paprasta mokymas akademija Šioje temoje Refback 03-04-2009 02:15
Web Directory. Įdomios interneto svetaines Šioje temoje Refback 03-04-2009 01:51
Atviras konkursas knyga NLP-Evolution laimėti | geriausius straipsnius Šioje temoje Pingback 02-04-2009 00:21
Simple-NLP - NLP mokymas: NLP Meistras mokymas Šioje temoje Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 27-03-2009 14:15
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 23-03-2009 21:24
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 23-03-2009 20:38
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 23-03-2009 19:11
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 23-03-2009 18:44
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 23-03-2009 18:43
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 23-03-2009 18:42
GoldenLine.pl: Aptarkite - Laisva konkurencija dėl kiekvieno NLP - NLP-Evolution knyga laimėti Šioje temoje Refback 23-03-2009 18:42

Žymos
klaida, Redingas, evoliucija, konkursas, knygos, meilė, Apdovanojimai, NLP, įsitikinimai, Klausimai, plėtojimasis, asmeninis tobulėjimas, Laimei, Pastaba, Naujienos

Temos įrankiai
Išvaizda

Principai Išjungta
Tu negali Kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali Rašyti priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Įjungta
Smileys yra Įjungta
[IMG] kodas Įjungta
HTML kodas Išjungta
Trackback yra Įjungta