|
|
|
|||||||
| Informacija Nustatytas taisykles ir svarbios informacijos |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Temos įrankiai | Išvaizda |
|
|
|
|
Michal Podbielski
Žinutės: 1 728
|
Viskas, ką jums reikia padaryti, kad suteikti sau dvigubą šansą laimėti (prizų 2 egzemplioriai knygos "NLP - Evolution ..."), rašyti Kas jums yra asmeninis tobulėjimas ir kodėl jūs taip manote. Ir tai daryti. Tiesiog parašyti šia tema dėl asmeninio tobulėjimo siūlai (ne nuoroda). Parašykite Kas jums yra asmeninis tobulėjimas paaiškinti jo pareiškimą. Ir tai lems pergalę - savo argumentus. Nė viena iš mokslinių tyrimų rezultatus, savo nuomonę. Tai, kas svarbu šiame konkurse. Rašyti Kas jums yra asmeninis tobulėjimas paaiškinti jo pareiškimą, ir jūs turite padvigubinti nemokamą kopiją knyga šansas "NLP - Evolution. Pereiti kitą etapą galvoti žmogus laimingas žmogus plėtra ". Čia kiekvienas turi šansą laimėti - net nežinant NLP! Konkurencijos taisyklių atitikimas:
Protokolas nustatyti nugalėtojai:
Michal Podbielski instruktorius, treneris NLP ir hipnozės Paskutinį kartą redagavo NLP-ER: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) |
|
Susidomėjote NLP
Prisiregistravo: Oct 2008
Žinutės: 4
|
Gal truputį ir aš ne faktas. Bet aš toks įsitikinimąkad net jei aš ne, tačiau aš esu. Aš esu, ir mano asmeninio tobulėjimo aš esu priemonė. Kas nutiko? Prieš pradėti kelti klausimą, kaip gauti šią knygą, aš valgyti baltojo šokolado ir grįžti chrupkami gabalas, kai kažkas daugiau prasmingų ateis į galvą. Linkėjimai! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citata:
|
|
|
|
#4 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Nereikia nė sakyti, kad konkurso nugalėtojas gaus prizus kartu su autografu ir dedikacija iš Autorius
|
|
|
#7 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citata:
Pagal konkurso taisykles, dalyvauti tai, ką rašote yra asmeninio tobulėjimo šioje temoje: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlPrašome siųsti savo postą
|
|
|
|
#8 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Truputį pavėluotai, bet ačiū labai už pateikimą į reikiamą vietą paštu
|
|
|
#9 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Taigi tiesiog atkreipti post konkursas su prizais į viršų
|
|
|
#10 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Pagal principą, kad geriausios Naujienos laikyti ant mažos PostScript apie bendrąsias taisykles forumas plėtra.
Pačios taisyklės konkursas išlieka nepakitusi, ir linkiu jums ir toliau labai smagu
|
![]() |
Navigacija
|
||||||
|
||||||
| Žymos |
| klaida, Redingas, evoliucija, konkursas, knygos, meilė, Apdovanojimai, NLP, įsitikinimai, Klausimai, plėtojimasis, asmeninis tobulėjimas, Laimei, Pastaba, Naujienos |
| Temos įrankiai | |
| Išvaizda | |
|
|