Automatyczne tłumaczenia (wspierane przez Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bułgarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Literatura Wszystko o książkach z tematyki NLP i pokrewnych.

NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego, do człowieka szczęśliwego.

Hej! :)

Tyle przeglądniętych tematów - wygląda na to, że naprawdę podoba Ci się nasze forum :) Nadal nie masz swojego konta? Czemu by nie poświęcić chwilki żeby zarejestrować się całkowicie za darmo? Jako użytkownik dostajesz dostęp do większej części forum, możesz wysyłać własne wiadomości, nawiązać ciekawe znajomości z ludźmi mającymi podobne zainteresowania i odnieść jeszcze wiele innych korzyści. Zarejestruj się teraz!

Już masz swoje konto? Zaloguj się, żeby znikła ta wiadomość.

Odpowiedz: NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego, do człowieka szczęśliwego., Literatura

LinkBack (2) Narzędzia wątku Wygląd
Stary 23-03-2009, 14:48   2 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego, do człowieka szczęśliwego.

Tego już dłużej nie da się trzymać w tajemnicy. Wydawnictwo - Helion - już puściło parę i zamieściło informacje o książce w Internecie, a zatem...

Mam zaszczyt przedstawić książkę mojego autorstwa: "NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego, do człowieka szczęśliwego."

Obecnie w ramach promocji masz możliwość zakupu książki NLP - EWOLUCJA w naszym sklepie internetowym wraz z autografem i dedykacją autora!

Jako, że nie mnie oceniać własne dzieło, pozwolę przytoczyć sobie poniżej opis przedstawiony przez wydawnictwo:

Do czego zdolny jest Twój mózg?
  • Odnoś sukcesy dzięki sprawnemu językowi
  • Stwórz tarczę ochronną przed cudzymi słowami
  • Wsadzaj rzeczywistość w ramy i wybieraj najwłaściwszy obraz
  • Nawiązuj nici kontaktu i zamieniaj je w liny
  • Odkryj, co do powiedzenia mają Twoje zmysły
  • Rozpocznij jazdę na karuzeli doznań
  • Zmieniaj przeszłość i wyprzedzaj przyszłość

Najskuteczniejsza Lekcja Percepcji
Ile razy w życiu słyszałeś: „Świat jest dokładnie taki, jakim go postrzegasz. To Ty kształtujesz swoją rzeczywistość”? Co wówczas myślałeś? Miałeś ochotę zaśmiać się w twarz tym domorosłym filozofom? Czułeś narastający wewnętrzny bunt? Bo jak to możliwe, by wygrać z całym bagażem Twojej przeszłości — lękami, wyrzutami, frustracjami? A inni ludzie — czy to nie od nich w dużej mierze zależy Twoje samopoczucie? W jaki sposób wpływać na nich tak, by obdarzali Cię sympatią i byli skłonni podejmować współpracę?

Wyobraź sobie jednak, że faktycznie istnieją narzędzia oraz techniki dobrej komunikacji i trwałego poprawiania sobie humoru. Takie, które sprawiają, że czujesz się coraz lepiej i masz coraz więcej przyjaciół — przecież ludzie lubią przebywać z kimś, kto ma dobry nastrój i jednocześnie sprawia, że inni dobrze bawią się w jego towarzystwie. Pewnie pomyślisz: „Skoro ktoś odkrył takie przełomowe metody, dlaczego wszyscy ich nie stosują i nie żyją życiem, którego zawsze pragnęli?”. Bo, najzwyczajniej w świecie, nikt ich tego nie nauczył!

Metody niezawodne, legalne, dostępne bez recepty.
Przed użyciem skonsultuj się jedynie z samym sobą.
  • Jak przekonywać ludzi do swoich idei i sprawiać, by Cię lubili?
  • Jak wygrać z własną przeszłością i wykształcić w sobie cechy, których zawsze Ci brakowało?
  • Jak odnajdywać w postępowaniu innych „różnicę robiącą różnicę” i skutecznie programować ich zachowanie?
  • Jak stać się osobą z własnych marzeń i kształtować otoczenie (intymne, prywatne i biznesowe) z nieznaną dotąd łatwością?

Źródło: onepress.pl

Kliknij tutaj i już teraz skożystaj z promocji kupując książkę NLP - EWOLUCJA wraz z autografem i dedykacją od autora

Ostatnio edytowane przez NLP-er : 31-03-2009 - 05:09
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 23-03-2009, 16:02   #2 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Darmowy konkurs dla każdego

UWAGA!!!

Teraz masz szansę wygrać książkę "NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego do człowieka szczęśliwego" w darmowym konkursie dla każdego.

Stary 28-03-2009, 08:41   #3 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Okładka

Jeśli, przyjdzie Ci ochota poszukać mojej książki w księgarni, to okładka wygląda tak :

Stary 31-03-2009, 05:12   #4 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Odp: NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego, do człowieka szczęśliwego.

Książka już znalazła się w ofercie naszego sklepu internetowego. W ramach promocji możesz ją zdobyć wraz z autografem i dedykacją od autora

Kliknij i skorzystaj z promocji, kupując w naszym sklepie internetowym książkę NLP - EWOLUCJA wraz z autografem i dedykacją od autora!

Stary 12-05-2009, 19:15   #5 (permalink)
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)

Awatar andrzej1234
Brak Awatara

Miasto: Bytom, piękne miasto...
Domyślnie Odp: NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego, do człowieka szczęśliwego.

no no widziałem tę książkę w księgarni i... jest o co walczyć w konkursie gratulacje
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 05-07-2009, 18:19   #6 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er

Cytat:
Napisał andrzej1234 Zobacz post
no no widziałem tę książkę w księgarni i... jest o co walczyć w konkursie gratulacje
Dziękuję za gratulacje. A co do konkursu - konkurs już zakończony

Tak więc zainteresowanych zapraszamy do naszego sklepu internetowego NLP, albo do normalnych księgarni

Stary 06-07-2009, 14:29   #7 (permalink)
Zainteresowany NLP

Awatar Soowa

Shoot The Gems Hard Champion!
Miasto: Kraków

Miałam ją dziś w rękach gratuluje !

Ostatnio edytowane przez kontakt@simple-nlp.pl : 06-07-2009 - 15:37 Powód: Reklama ;)
Soowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 06-07-2009, 23:53   #8 (permalink)
Honorowo Praktyk NLP

Awatar Arecki

FA18 Strike Force Champion! Pig on The Rocket Champion!
Tournaments Won: 1

Miasto: Opole

Ja ją kupiłem i czytam Gratulacje Michał bardzo wciągająca, ciekawa i można się wiele z niej nauczyć
Arecki jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 09-07-2009, 11:16   #9 (permalink)
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)

Awatar wildcat

Miasto: Dzika dżungla ;)

hmmm..muszę się wybrac do empiku..
wildcat jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 10-07-2009, 11:29   #10 (permalink)
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)

Awatar wildcat

Miasto: Dzika dżungla ;)

Hmmm..jest grubsza niż sądziłam. Gratuluję.
Ale mam negatywne uwagi..niemniej jednak one się odnoszą do tego kto czego oczekuje...ja nie tego oczekiwałam.
wildcat jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Odpowiedz

Nawigacja
Wróć   simple-NLP.pl darmowe forum o NLP > Poligon NLP-era > O NLP > Literatura

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/literatura/608-nlp-ewolucja-przejdz-kolejny-etap-rozwoju-od-czlowieka-myslacego-do-czlowieka-szczesliwego.html
Zamieszczone przez For Type Data
SEOteka This thread Refback 09-07-2009 06:21
Darmowy konkurs książka NLP-EWOLUCJA do wygrania | Fotografia i sztuka This thread Refback 28-04-2009 23:09

Tagi
ewolucja, komunikacja, konkurs, książki, mózg, nlp, promocja, przekonywanie, przeszłość, sklep, techniki, uwaga

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania