|
|
|
|||||||
| Literatura Wszystko o książkach z tematyki NLP i pokrewnych. |
|
Hej! :) Tyle przeglądniętych tematów - wygląda na to, że naprawdę podoba Ci się nasze forum :) Nadal nie masz swojego konta? Czemu by nie poświęcić chwilki żeby zarejestrować się całkowicie za darmo? Jako użytkownik dostajesz dostęp do większej części forum, możesz wysyłać własne wiadomości, nawiązać ciekawe znajomości z ludźmi mającymi podobne zainteresowania i odnieść jeszcze wiele innych korzyści. Zarejestruj się teraz! Już masz swoje konto? Zaloguj się, żeby znikła ta wiadomość. |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
Mam zaszczyt przedstawić książkę mojego autorstwa: "NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego, do człowieka szczęśliwego." Obecnie w ramach promocji masz możliwość zakupu książki NLP - EWOLUCJA w naszym sklepie internetowym wraz z autografem i dedykacją autora! Jako, że nie mnie oceniać własne dzieło, pozwolę przytoczyć sobie poniżej opis przedstawiony przez wydawnictwo: Do czego zdolny jest Twój mózg?
Najskuteczniejsza Lekcja Percepcji Ile razy w życiu słyszałeś: „Świat jest dokładnie taki, jakim go postrzegasz. To Ty kształtujesz swoją rzeczywistość”? Co wówczas myślałeś? Miałeś ochotę zaśmiać się w twarz tym domorosłym filozofom? Czułeś narastający wewnętrzny bunt? Bo jak to możliwe, by wygrać z całym bagażem Twojej przeszłości — lękami, wyrzutami, frustracjami? A inni ludzie — czy to nie od nich w dużej mierze zależy Twoje samopoczucie? W jaki sposób wpływać na nich tak, by obdarzali Cię sympatią i byli skłonni podejmować współpracę?Wyobraź sobie jednak, że faktycznie istnieją narzędzia oraz techniki dobrej komunikacji i trwałego poprawiania sobie humoru. Takie, które sprawiają, że czujesz się coraz lepiej i masz coraz więcej przyjaciół — przecież ludzie lubią przebywać z kimś, kto ma dobry nastrój i jednocześnie sprawia, że inni dobrze bawią się w jego towarzystwie. Pewnie pomyślisz: „Skoro ktoś odkrył takie przełomowe metody, dlaczego wszyscy ich nie stosują i nie żyją życiem, którego zawsze pragnęli?”. Bo, najzwyczajniej w świecie, nikt ich tego nie nauczył! Metody niezawodne, legalne, dostępne bez recepty. Przed użyciem skonsultuj się jedynie z samym sobą.
Źródło: onepress.pl Kliknij tutaj i już teraz skożystaj z promocji kupując książkę NLP - EWOLUCJA wraz z autografem i dedykacją od autora
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 31-03-2009 - 05:09 |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Książka już znalazła się w ofercie naszego sklepu internetowego. W ramach promocji możesz ją zdobyć wraz z autografem i dedykacją od autora
![]() Kliknij i skorzystaj z promocji, kupując w naszym sklepie internetowym książkę NLP - EWOLUCJA wraz z autografem i dedykacją od autora!
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)
Miasto: Bytom, piękne miasto...
|
no no widziałem tę książkę w księgarni i... jest o co walczyć w konkursie
gratulacje
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Michał Podbielski
|
Cytat:
Tak więc zainteresowanych zapraszamy do naszego sklepu internetowego NLP, albo do normalnych księgarni
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)
Miasto: Dzika dżungla ;)
|
hmmm..muszę się wybrac do empiku..
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)
Miasto: Dzika dżungla ;)
|
Hmmm..jest grubsza niż sądziłam. Gratuluję.
Ale mam negatywne uwagi..niemniej jednak one się odnoszą do tego kto czego oczekuje...ja nie tego oczekiwałam.
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/literatura/608-nlp-ewolucja-przejdz-kolejny-etap-rozwoju-od-czlowieka-myslacego-do-czlowieka-szczesliwego.html
|
||||
| Zamieszczone przez | For | Type | Data | |
| SEOteka | This thread | Refback | 09-07-2009 06:21 | |
| Darmowy konkurs książka NLP-EWOLUCJA do wygrania | Fotografia i sztuka | This thread | Refback | 28-04-2009 23:09 | |
| Tagi |
| ewolucja, komunikacja, konkurs, książki, mózg, nlp, promocja, przekonywanie, przeszłość, sklep, techniki, uwaga |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|