|
|
|
|||||||
| פרטים סט של חוקים, וכן מידע חשוב |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | כלי נושא | המראה |
|
|
|
|
מיכל Podbielski
עיר: ורוצלב
|
כל מה שאתה צריך לעשות כדי לתת לעצמך סיכוי כפול לזכות (הפרסים הם 2 עותקים של הספר "NLP - Evolution ..."), לכתוב מה לך היא פיתוח אישי ולמה אתה חושב כך. וזה כל כך. רק לכתוב על הנושא הזה את החוט על התפתחות אישית (בקישור). פשוט לכתוב מה לך היא פיתוח אישי כדי להסביר את דבריו. וזה יקבע את הניצחון - החשיבה שלך. איש את תוצאות המחקר, הדעה שלך. כי זה מה שחשוב בתחרות הזאת. לכתוב מה לך היא פיתוח אישי כדי להסביר את דבריו, ויש לך סיכוי כפול של עותק חינם של הספר "NLP - אבולוציה. דלג על השלב הבא בהתפתחות של אדם לחשוב על אדם מאושר. " כאן לכל אחד יש סיכוי לנצח - גם בלי לדעת NLP! כללי התחרות:
דקות של זיהוי הזוכים:
מיכל Podbielski המורה, המאמן של NLP והיפנוזה נערך לאחרונה על ידי NLP-ER: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) |
|
אני מתעניין ב NLP
|
אולי קצת ואני לא עובדה. אבל יש לי כזה הרשעהכי גם אם אני לא, אבל אני. אני אני, ואת מידת ההתפתחות האישית שלי אני. מה קרה? לפני שאני מתחיל לתהות איך להגיע זה ספר, אני אוכל חתיכת שוקולד לבן chrupkami לחזור כאשר משמעותי יותר יבוא אל תוך הראש שלי. ברכות! מוניה
|
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |
|
מיכל Podbielski
|
ציטוט:
|
|
|
|
#4 (Permalink) |
|
מיכל Podbielski
|
למותר לציין כי הזוכה בתחרות יקבלו פרסים שלהם יחד עם חתימה ומסירות מן המחבר
|
|
|
#7 (Permalink) | |
|
מיכל Podbielski
|
ציטוט:
בהתאם לכללי התחרות כדי לקחת חלק זה מה שאתה כותב הוא פיתוח אישי פתיל זה: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlנא לפרסם שם פוסט שלך
|
|
|
|
#10 (Permalink) |
|
מיכל Podbielski
|
על פי העיקרון כי החדשות הטובות ביותר לשמור על גבי PostScript קטן ההרחבה של חוקים כלליים של הפורום.
אותם כללים של התחרות נותר ללא שינוי, וגם לאחל לך המשך כיף גדול
|
![]() |
ניווט
|
||||||
|
||||||
| תגיות |
| טעות, רידינג, האבולוציה, תחרות, ספרים, אהבה, פרסים, NLP, אמונות, שאלות, פיתוח, התפתחות אישית, למרבה המזל,, הערה, חדשות |
| כלי נושא | |
| המראה | |
|
|