|
|
|
|||||||
| Informacje Zbiór zasad, oraz ważne informacje |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
Wszystko co musisz zrobić, aby dać sobie podwójną szansę na wygraną (nagrodami są 2 egzemplarze książki "NLP - EWOLUCJA..."), to napisać Czym dla Ciebie jest rozwój osobisty i dlaczego tak uważasz. I to tyle. Wystarczy napisać na ten temat w wątku dotyczącym rozwoju osobistego (pod tym linkiem). Po prostu napisz Czym dla Ciebie jest rozwój osobisty i uzasadnij swoją wypowiedź. I to będzie decydować o zwycięstwie - Twoje uzasadnienie. Żadne wyniki badań, tylko Twoje zdanie. To jest to, co jest istotne w tym konkursie. Napisz Czym dla Ciebie jest rozwój osobisty i uzasadnij swoją wypowiedź, a będziesz mieć podwójną szansę na darmowy egzemplarz książki "NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego do człowieka szczęśliwego". Tutaj każdy ma szansę wygrać - nawet bez znajomości NLP! Regulamin konkursu:
Protokół wyłonienia zwycięzców:
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 23-03-2009 - 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
Może i mnie trochę nie było to fakt. Ale mam takie przekonanie,że nawet jeśli mnie nie ma, to jednak jestem. Ja jestem i miarą mojego rozwoju osobistego jestem Ja. Jak to wytłumaczyć? Zanim zacznę się zastanawiać, jak zdobyć tę książkę zjem kawałek białej czekolady z chrupkami i wrócę, kiedy coś bardziej sensownego przyjdzie mi do głowy. Pozdrowienia! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Michał Podbielski
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Nie trzeba chyba dodawać, że zwycięzcy konkursu otrzymają swoje nagrody wraz z autografem i dedykacją od autora
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Michał Podbielski
|
Cytat:
Zgodnie z regulaminem konkursu, aby wziąć w nim udział należy napisać czym dla Ciebie jest rozwój osobisty w tym wątku: Czym dla Ciebie jest rozwój osobisty?Proszę zamieść tam swojego posta
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Trochę spóźnione, ale bardzo dziękuję za umieszczenie posta w odpowiednim miejscu
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Tak tylko, żeby wyciągnąć posta o konkursie z nagrodami na samą górę
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Zgodnie z zasadą, aby najlepsze wiadomości trzymać na wierzchu mały dopisek po rozszerzeniu ogólnego regulaminu forum.
Sam regulamin konkursu pozostaje bez zmian i życzę dalszej doskonałej zabawy
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| błąd, czytanie, ewolucja, konkurs, książki, miłość, nagrody, nlp, przekonania, pytania, rozwój, rozwój osobisty, szczęście, uwaga, wiadomości |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|