Automatyczne tłumaczenia (wspierane przez Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bułgarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Informacje Zbiór zasad, oraz ważne informacje

UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack (43) Narzędzia wątku Wygląd
Stary 23-03-2009, 15:22   43 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania

Każdy może wziąć udział w konkursie - nawet bez znajomości NLP. W końcu nagrodą jest książka o NLP: "NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego do człowieka szczęśliwego".

Wszystko co musisz zrobić, aby dać sobie podwójną szansę na wygraną (nagrodami są 2 egzemplarze książki "NLP - EWOLUCJA..."), to napisać Czym dla Ciebie jest rozwój osobisty i dlaczego tak uważasz. I to tyle. Wystarczy napisać na ten temat w wątku dotyczącym rozwoju osobistego (pod tym linkiem).

Po prostu napisz Czym dla Ciebie jest rozwój osobisty i uzasadnij swoją wypowiedź. I to będzie decydować o zwycięstwie - Twoje uzasadnienie. Żadne wyniki badań, tylko Twoje zdanie. To jest to, co jest istotne w tym konkursie. Napisz Czym dla Ciebie jest rozwój osobisty i uzasadnij swoją wypowiedź, a będziesz mieć podwójną szansę na darmowy egzemplarz książki "NLP - EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego do człowieka szczęśliwego".

Tutaj każdy ma szansę wygrać - nawet bez znajomości NLP!

Regulamin konkursu:
  • Konkurs trwa od daty publikacji tego artykułu do 01.06.2009r (włącznie).
  • W ramach konkursu wyodrębnionych zostanie 2ch zwycięzców.
  • Nagrodami dla zwycięzców są książki NLP- EWOLUCJA. Przejdź kolejny etap rozwoju od człowieka myślącego do człowieka szczęśliwego, po jednym egzemplarzu dla każdego ze zwycięzców.
  • Wyniki konkursu zostaną ogłoszone na forum do końca czerwca 2009r - jury dołoży starań, aby wyniki zostały ogłoszone jak najwcześniej.
  • Aby wziąć udział w konkursie należy napisać w wątku o rozwoju osobistym Czym dla Ciebie jest rozwój osobisty i uzasadnić swoją wypowiedź.
  • To uzasadnienie będzie oceniane przez jury.
  • W związku z tym można pisać o czymś, o czym już ktoś wspomniał, podając własne uzasadnienie.
  • Podane uzasadnienie można potem rozwijać w ramach dyskusji z innymi, sprostowania, czy wyjaśnień. Dodatkowe opisy również są oceniane przez jury.
  • Jury będzie uwzględniać własną subiektywną ocenę artykułów, a także komentarze uczestników forum.
  • Pisanie w ramach komentarzy paszkwili na cudze wypowiedzi grozi dyskwalifikacją, aczkolwiek rzeczowa krytyka jest jak najbardziej na miejscu.
  • Udowodniony plagiat oznacza dyskwalifikację.
  • Przed podaniem ostatecznych wyników, jury w żaden sposób nie będzie wypowiadać się na temat ewentualnych liderów w konkursie.
  • W skład jury wchodzą użytkownicy forum: NLP-er, MonikaAnnaJulia, dirja, szycha.
  • Jury wytypuje zwycięzców zgodnie z protokołem wyłonienia zwycięzców, zamieszczonym poniżej.
  • Jako, że wyniki konkursu bazują na subiektywnej ocenie jury, aby wyeliminować potencjalne znajomości, w konkursie NIE mogą uczestniczyć żadne osoby, które już zostały przeszkolone przez simple-nlp.pl. Mogą uczestniczyć w dyskusji, ale nie będą uwzględniane w trakcie wyłaniania zwycięzców.
  • Wszelkie sprostowania, wyjaśnienia, czy dodatkowe komentarze napisane przez Michała Podbielskiego (NLP-er), będące odpowiedzią na ewentualne pytania zawarte w tym wątku stanową integralną część regulaminu konkursu.

Protokół wyłonienia zwycięzców:
  • W ramach wyłaniania zwycięzców, jury dokonuje wstępnej eliminacji - każdy członek jury może wytypować tylko jedną osobę jako kandydata na zwycięzcę.
  • W ramach wstępnej eliminacji każda nominacja (wytypowanie) liczona jest jako jeden głos. Jeśli ktoś otrzymuje więcej niż jedną nominację automatycznie jest zwycięzcą w konkursie (są 4 osoby w jury i 2ch zwycięzców).
  • Jeśli w ramach wstępnej eliminacji ktoś jednogłośnie zostanie zwycięzcą, jury dokonuje ponownie wstępnej eliminacji, aby móc wyłonić 2giego zwycięzcę.
  • Jeśli w ramach wstępnej eliminacji nie uda się wyłonić 2ch zwycięzców, jury wyłania zwycięzców lub zwycięzcę (jeśli jeden już został wytypowany) na drodze wtórnego głosowania z pomiędzy kandydatów na zwycięzców.
  • Jeśli w ramach wtórnego głosowania nie uda się wyłonić 2ch zwycięzców, wówczas zwycięzców lub zwycięzcę (jeśli jeden już został wytypowany) wyłania Michał Podbielski spomiędzy kandydatów na zwycięzców, z największą liczbą głosów. W takim przypadku decydować będzie pozostała aktywność uczestnika na forum. To jak długo ktoś jest uczestnikiem na forum nie może wpłynąć na wynik, tak więc zaważyć może tylko aktywność od momentu ogłoszenia konkursu.
  • Głosowanie będzie jawne i odbędzie się w ramach forum.
  • Każdy z członków jury ma obowiązek nie komentowania swoich decyzji do zakończenia głosowania, aby nie wpływać na innych członków jury.
  • Każdy z członków jury ma obowiązek uzasadnienia każdego ze swoich wyborów już po wyłonieniu zwycięzców.

Ostatnio edytowane przez NLP-er : 23-03-2009 - 15:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:14   #2 (permalink)
Zainteresowany NLP

Awatar mlamka
Brak Awatara

Domyślnie Odp: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania

Może i mnie trochę nie było to fakt. Ale mam takie przekonanie,że nawet jeśli mnie nie ma, to jednak jestem. Ja jestem i miarą mojego rozwoju osobistego jestem Ja. Jak to wytłumaczyć? Zanim zacznę się zastanawiać, jak zdobyć tę książkę zjem kawałek białej czekolady z chrupkami i wrócę, kiedy coś bardziej sensownego przyjdzie mi do głowy. Pozdrowienia! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:55   #3 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Odp: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania

Cytat:
Napisał mlamka Zobacz post
Może i mnie trochę nie było to fakt. Ale mam takie przekonanie,że nawet jeśli mnie nie ma, to jednak jestem. Ja jestem i miarą mojego rozwoju osobistego jestem Ja. Jak to wytłumaczyć? Zanim zacznę się zastanawiać, jak zdobyć tę książkę zjem kawałek białej czekolady z chrupkami i wrócę, kiedy coś bardziej sensownego przyjdzie mi do głowy. Pozdrowienia! Monia
Smacznego Monia!

Stary 03-04-2009, 00:23   #4 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er

Nie trzeba chyba dodawać, że zwycięzcy konkursu otrzymają swoje nagrody wraz z autografem i dedykacją od autora

Stary 03-04-2009, 09:04   #5 (permalink)
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)

Awatar andrzej1234
Brak Awatara

Miasto: Bytom, piękne miasto...

Właśnie o to miałem pytać Ale już odpowiedziałeś dzięki
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (permalink)
Zainteresowany NLP

Awatar Barczi87
Brak Awatara

Uśmiech :)

Dla mnie rozwój osobisty jest odkrywaniem siebie.Uważam tak ponieważ rozwijając swoją osobowość poszerzam swoje możliwości rozumienia świata oraz innych ludzi co dodatkowo sprawia mi satysfakcje.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er

Cytat:
Napisał Barczi87 Zobacz post
Dla mnie rozwój osobisty jest odkrywaniem siebie.Uważam tak ponieważ rozwijając swoją osobowość poszerzam swoje możliwości rozumienia świata oraz innych ludzi co dodatkowo sprawia mi satysfakcje.
Zgodnie z regulaminem konkursu, aby wziąć w nim udział należy napisać czym dla Ciebie jest rozwój osobisty w tym wątku: Czym dla Ciebie jest rozwój osobisty?

Proszę zamieść tam swojego posta

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er

Trochę spóźnione, ale bardzo dziękuję za umieszczenie posta w odpowiednim miejscu

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er

Tak tylko, żeby wyciągnąć posta o konkursie z nagrodami na samą górę

Stary 04-05-2009, 20:04   #10 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er

Zgodnie z zasadą, aby najlepsze wiadomości trzymać na wierzchu mały dopisek po rozszerzeniu ogólnego regulaminu forum.

Sam regulamin konkursu pozostaje bez zmian i życzę dalszej doskonałej zabawy

Odpowiedz

Nawigacja
Wróć   simple-NLP.pl darmowe forum o NLP > Piaskownica > Informacje

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-uwaga-darmowy-konkurs-dla-kazdego-2-ksiazki-nlp-ewolucja-do-wygrania.html
Zamieszczone przez For Type Data
Internet, komputery / Forum Tematyczne - Katalog Stron miasta Sanok :: Katalog.Sanok.pl This thread Refback 02-06-2009 15:38
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP: Szkolenie Praktyk NLP - Biznesowy This thread Refback 15-05-2009 19:35
SIMPLE-NLP - Sklep NLP This thread Refback 13-05-2009 07:37
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP: Szkolenie Przed Publiką z NLP This thread Refback 11-05-2009 20:08
SIMPLe-NLP - Galeria NLP-era This thread Refback 30-04-2009 21:01
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP: O NLP This thread Refback 30-04-2009 10:58
Gry - This thread Refback 25-04-2009 18:57
NLP-EWOLUCJA: Darmowy konkurs NLP dla każdego This thread Refback 25-04-2009 15:03
NLP-EWOLUCJA: Darmowy konkurs NLP dla każdego This thread Refback 25-04-2009 13:59
NLP-EWOLUCJA: Darmowy konkurs NLP dla każdego This thread Refback 25-04-2009 11:11
NLP-EWOLUCJA: Darmowy konkurs NLP dla każdego This thread Refback 25-04-2009 10:57
NLP-EWOLUCJA: Darmowy konkurs NLP dla każdego This thread Refback 25-04-2009 08:46
NLP-EWOLUCJA: Darmowy konkurs NLP dla każdego This thread Refback 25-04-2009 06:52
NLP-EWOLUCJA: Darmowy konkurs NLP dla każdego This thread Refback 24-04-2009 21:58
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP dla firm This thread Refback 24-04-2009 17:49
NLP-EWOLUCJA: Darmowy konkurs NLP dla każdego This thread Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 23-04-2009 16:21
SIMPLe-NLP - Film NLP-era This thread Refback 22-04-2009 20:28
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP: O SIMPLE-NLP This thread Refback 22-04-2009 19:21
NLP-EWOLUCJA: Darmowy konkurs NLP dla każdego This thread Refback 22-04-2009 16:06
SIMPLe-NLP: Filmy NLP-era This thread Refback 22-04-2009 09:13
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP This thread Refback 21-04-2009 08:38
SIMPLE-NLP - Sklep NLP This thread Refback 20-04-2009 20:23
Prosty Katalog Stron This thread Refback 16-04-2009 09:38
UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania RSS2.PL - KATALOG STRON RSS - CZYTNIK STRON RSS This thread Refback 12-04-2009 10:57
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP: Harmonogram Szkoleń NLP This thread Refback 11-04-2009 22:54
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP: Współpraca z SIMPLE-NLP This thread Refback 09-04-2009 21:25
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP: Szkolenie Praktyk NLP - Ewolucja This thread Refback 07-04-2009 17:39
Zwycięż ksišżkę "NLP - EWOLUCJA" w bezpłatnym konkur - This thread Refback 03-04-2009 15:52
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP: Szkolenia SIMPLE-NLP Academy This thread Refback 03-04-2009 02:15
Katalog stron. Ciekawe strony w internecie This thread Refback 03-04-2009 01:51
Otwarty konkurs książka NLP-EWOLUCJA do wygrania | Najlepsze artykuły This thread Pingback 02-04-2009 00:21
SIMPLE-NLP - Szkolenia NLP: Szkolenie Master NLP This thread Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 27-03-2009 14:15
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 23-03-2009 21:24
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 23-03-2009 20:38
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 23-03-2009 19:11
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 23-03-2009 18:44
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 23-03-2009 18:43
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 23-03-2009 18:42
GoldenLine.pl: Dyskusja - Darmowy konkurs NLP dla każdego - książka NLP-EWOLUCJA do wygrania This thread Refback 23-03-2009 18:42

Tagi
błąd, czytanie, ewolucja, konkurs, książki, miłość, nagrody, nlp, przekonania, pytania, rozwój, rozwój osobisty, szczęście, uwaga, wiadomości

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania