|
|
|
|||||||
| Informacje Zbiór zasad, oraz ważne informacje |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#21 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
Skontaktujemy się mailowo, aby siedzieć na jakie adresy wysłać książki ![]() Jeszcze raz gratuluję ![]() A jury uprasza się o uzasadnienie swojego wyboru/wyborów
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Koordynator Szkoleń NLP
|
Mimo iż mój głoś nic już nie zmieni to podtrzymuję swoją poprzednią decyzję glosując na wildcat....
Pozwolę sobie uzasadnienie wtrącić nieco później bo właśnie (o zgrozo) lecę na egzamin ;P ...a tak przy okazji to trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
Uzasadniając swój pierwszy wybór: disses
Pierwszy wybór był najtrudniejszy, gdyż napisaliście mnóstwo fenomenalnych postów często opisując rozwój osobisty i własne podejście do niego w niesamowity sposób. Dlaczego zatem disses? Myślę, że ujęła mnie historia olśnienia a do tego mam nadzieję, że samą postawą uda mu się wiele zmienić nie tylko we własnym życiu, ale także w kręgach w których się obraca. Rozwój jest dla każdego, choć wiele tematów trudniej dociera w przeróżne kręgi. Mam po prostu wielką nadzieję, że zaczniesz disses propagować NLP jeszcze mocniej wśród swoich ziomków. Będąc trenerem nakłaniam Cię do zostania moją konkurencją, co z biznesowego punktu widzenia nie jest najmądrzejsze, ale mam swoją misję i jest w niej miejsce dla każdego kto dąży do rozwoju swojego i innych. Miłej lektury disses ![]() ---------- Wiadomość dodana o 22:17 ---------- Poprzednia wiadomość była o 21:54 ---------- Drugi wybór wbrew pozorom również do łatwych nie należał. I choć musiałem wybrać tylko pomiędzy wildcat a evanda, to i tak było ciężko. Ostatecznie wybór padł na evanda, gdyż w niezwykle unikalny i niemal poetycki sposób ujęła przejście pomiędzy dzieckiem a dorosłym wplatając w to matczyną miłość. I za to serdecznie chciałbym jej podziękować
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
Serdecznie dziękuję za wyróżnienie. To dla mnie ogromny zaszczyt - wierzę, że zaprzyjażnię się na dobre z NLP i wszystkimi uczestnikami tego forum. Tymczasem przesyłam gorące pozdrowienia - pełna jeszcze radosnego zaskoczenia evanda
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)
Miasto: Dzika dżungla ;)
|
Zdecydowanie udzielaj się częściej evando, niesamowicie miło czyta się takie serdeczne posty
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Koordynator Szkoleń NLP
|
Dlaczego wildcat...?
... Bo co raz lepiej wychodzi jej bycie szczęśliwą... dlatego, że kiedy spada z deszczu pod rynnę to czerpie z tego naukę i potrafi odnaleźć w danym wydarzeniu dobrą stronę...człowiek popełniający wciąż te same błędy często stoi w miejscu, a ona szuka w tym nauki... rozwija się.. ... Bo każdy jej uśmiech czyni ją szczęśliwą... bo dąży do marzeń... lubię takie podejście do życia, lubię widzieć uśmiech i radość w oczach drugiego człowieka... życie wtedy staje się łatwiejsze... wtedy nastawiamy się na dążenie do realizacji marzeń, celów...chcemy iść do przodu... |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)
Miasto: Dzika dżungla ;)
|
Cytat:
![]() ....i poczułam,że kolejna osoba dostrzegła moje wewnętrzne "słoneczko" to dla mnie bardzo dużo...
|
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| błąd, czytanie, ewolucja, konkurs, książki, miłość, nagrody, nlp, przekonania, pytania, rozwój, rozwój osobisty, szczęście, uwaga, wiadomości |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|