|
|
|
|||||||
| Informacje Zbiór zasad, oraz ważne informacje |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
Wystarczy tylko kilka słów napisać o tym czym dla Ciebie jest rozwój osobisty i otwiera się szansa wygrania książki NLP-EWOLUCJA
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Konkurs oficjalnie dobiegł końca. Właściwie to wczoraj
ale najważniejsze, że już możemy przystąpić do wyłaniania zwycięzców. Uprasza się osoby należące do jury, o jak najszybsze wskazanie własnego faworyta/tkę zgodnie z regulaminem konkursu.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Koordynator Szkoleń NLP
|
Gratuluję wszystkim uczestnikom ... Wybór nie był łatwy jako, że miałam aż 3 faworytów
ujawnić wolno mi jednak tylko jedną osobę zatem swój głos oddaję na : wildcat |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Moderator SIMPLE-NLP.pl
|
Ja również gratuluję wszystkim uczestnikom. Jak wiecie byłem w szpitalu i nie miałem jak podjąć decyzji
Na szczęście odwiedzał mnie Michał i był tak dobry że przyniósł mi wydrukowane wasze posty Powiem szczerze, że wybór nie był łatwy Każdy postrzega rozwój osobisty inaczej ![]() Po długim przemyśleniu i przeczytaniu waszych postów wiele razy oddaję swój głos na: disses
This is what I love. I can't stop lovin' it - gettin' wasted on parties from 9 to 7 in the morning. I live for the music, rollin' blunts, feelin' high, gettin' loaded or take some pills and go to Lala Land. Spendin' all my money on dope and extreme high-price tickets, but in the end it's all worth it
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
W takim razie jeden zwycięzca już wyłoniony
disses moje gratulacje Jeszcze czekamy na głos od dirja, po którym okaże się czy mamy od razu drugiego zwycięzcę, czy będzie dogrywka ![]() ---------- Wiadomość dodana o 01:28 ---------- Poprzednia wiadomość była o 01:22 ---------- Dogrywka w formie drugiej tury głosowania oczywiście
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Praktyk NLP
|
Witam Wszystkich, trzech faworytow i jak poprzednio nie łatwy wybór. Jedno co moge powiedzieć, to że czytanie Waszych wypowiedzi bylo dla mnie bardzo rozwojowe. Po dluższym zastanowieniu dodaje do dogrywki:
evanda |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Wszyscy z jury już się wypowiedzieli zatem na chwilę bieżącą mamy jednego zwycięzcę (disses) i drugą turę głosowania. W drugiej turze można głosować tylko na: evanda lub wildcat
Zapraszam jury do głosowania ![]() ---------- Wiadomość dodana o 17:06 ---------- Poprzednia wiadomość była o 16:59 ---------- Mój głos: evanda
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 10-06-2009 - 15:06 Powód: literówka w nicku ;) |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Moderator SIMPLE-NLP.pl
|
Oddaję głos na : Evanda
This is what I love. I can't stop lovin' it - gettin' wasted on parties from 9 to 7 in the morning. I live for the music, rollin' blunts, feelin' high, gettin' loaded or take some pills and go to Lala Land. Spendin' all my money on dope and extreme high-price tickets, but in the end it's all worth it
|
|
|
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| błąd, czytanie, ewolucja, konkurs, książki, miłość, nagrody, nlp, przekonania, pytania, rozwój, rozwój osobisty, szczęście, uwaga, wiadomości |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|