|
|
|||||||
| Informacje Zbiór zasad, oraz ważne informacje |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Trener NLP
Miasto: Wrocław
|
Wszystko co musisz zrobić, aby dać sobie podwójną szansę na wygraną (nagrodami są aż 2 zaproszenia na szkolenie), to napisać Co Twoim zdaniem stanowi największą inspirację dla człowieka i dlaczego tak uważasz. I to tyle. Wystarczy napisać na ten temat w wątku dotyczącym inspiracji (pod tym linkiem). Nie ma żadnych ograniczeń - możesz pisać o sobie, znajomych, rodzinie, konkretnej grupie społecznej, ogólnie, anonimowo... Po prostu napisz Co Twoim zdaniem stanowi największą inspirację dla człowieka i dlaczego sądzisz, że właśnie to ma tak duży wpływ. I to będzie decydować o zwycięstwie - Twoje uzasadnienie. Nikt nie będzie oceniał tego co jest inspiracją, bo ludzie mają przeróżne, natomiast dobry sposób wyjaśnienia i to własnego, nie naukowego - żadne wyniki badań, tylko Twoje zdanie. To jest to, co jest istotne w tym konkursie. Napisz Co Twoim zdaniem stanowi największą inspirację dla człowieka i uzasadnij swoją wypowiedź, a będziesz mieć podwójną szansę na darmowy udział w szkoleniu NLP. Tutaj każdy ma szansę wygrać - nawet bez znajomości NLP! Regulamin konkursu:
Protokół wyłonienia zwycięzców:
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 07-10-2008 - 17:16 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Trener NLP
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Trener NLP
|
To tak tylko, żeby konkurs pozostał na wierzchu w dziale informacje, po honorowym przyznaniu dostępu do działów zamkniętych
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Trener NLP
|
Konkurs oficjalnie zamknięty
![]() Dziękuję wszystkim za uczestnictwo a jury uprasza się o jak najszybsze wytypowanie swoich kandydatów. Cały proces odbywa się na ramach forum w tym wątku, zgodne z zamieszczonym regulaminem. A tymczasem - powodzenia wszystkim uczestnikom
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Trener NLP
|
Przeczytałem wszystkie artykuły konkursowe kilka razy. Od początku i od końca, aby kolejność nie miała znaczenia. Szczerze mówiąc mam 3 preferencje, ale zgodnie z regulaminem mogę podać tylko jedną. Ciężki wybór - tym bardziej gratuluję wszystkim uczestnikom
Swój głos oddaję na: Luiza77
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Koordynator Szkoleń NLP
|
Gratuluję wszystkim uczestnikom
wybór dla mnie nie był łatwy bo miałam aż 5 kandydatów z których ciężko było mi wybrać tylko jednego ... jednak musiałam Swój głos oddaję na : amajerek |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Praktyk NLP
|
Witam Wszystkich i gratuluję uczestnikom konkursu. Wybór rzeczywiście był trudny a niektóre posty skłaniały wręcz do przemyśleń. Żałuję, że nie można punktować kilku osób bo faworytów miałam trzech. Ostatecznie głos oddaję na: Monika
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Moderator SIMPLE-NLP.pl
|
No no
Gratuluje wszystkim, wszyscy spisaliście się świetnie Był to naprawdę bardzo ciężki wybór Przeczytałem wszystko po kilka razy.Ostatecznie oddaję głos na : Luiza77 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Trener NLP
|
Dziękuję jury za wybór. Obecnie mogę już pogratulować Luiza77 - wygrałaś uczestnictwo w styczniowym szkoleniu uzyskując 2 głosy w pierwszej eliminacji. Dokładne dane zostaną Ci przesłane po wyłonieniu drugiego/drugiej zwycięzcy/zwyciężczyni
![]() Zgodnie z regulaminem w drugiej eliminacji jury może wybierać tylko spośród wytypowanych wcześniej kandydatów. Zatem proszę jury o jak najszybsze wytypowanie swojego/swojej kandydata/kandydatki spośród: amajerek i Monika
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| biznes, darmowe, konkurs, nagrody, nlp, praktyk, proces, pytania, rodzina, rozwój, sukces, szkolenia, szkolenie, uczucia, wpływ |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|