|
|
|
|||||||
| Informacje Zbiór zasad, oraz ważne informacje |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
![]() Od dzisiaj możecie zapraszać do dyskusji swoich przyjaciół i znajomych z rożnych krajów, władających rożnymi językami. Jeśli tyko jest to jeden z 52 języków wspieranych przez nasze forum (pełna lista w menu Tłumaczenia). I nie chodzi tutaj o proste tłumaczenie strony - od dziś mogą oni pisać wiadomości w swoich własnych językach a Ty i tak zobaczysz to w swoim własnym. A teraz znowu po polsku Cała magia polega na tym, że każdy może określić swój domyślny język w którym chce pisać wiadomości (poprzez Panel Użytkownika) a forum samo już się zajmie resztą. Dodatkowo można nawet podglądnąć oryginalny tekst jeśli ktoś zna dany język i uważa że lepiej to przetłumaczy niż Google ![]() Mam nadzieję, że będzie się podobać i że wielojęzyczne dyskusje, choć z całą pewnością nieco "ciekawsze" poprzez automatyczne tłumaczenie, będą równie wartościowe i co najważniejsze sprawią, że znajdziesz jeszcze jeden powód, żeby tutaj często przebywać ![]()
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 09-11-2009 - 04:25 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)
Miasto: Dzika dżungla ;)
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Wiadomość dodana o 17:17 ---------- Poprzednia wiadomość była o 17:11 ---------- Przy okazji można wykorzystać to narzędzie dla przypomnienia lub poćwiczenia sobie języków obcych
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)
Miasto: Bytom, piękne miasto...
|
Jeej
W koncu bede mogl zaprosic tu kolegow z innych krajow, bo znudzilo mi sie tlumaczenie kazdemu z osobna co to jest NLP
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
Tylko szkoda, za na tym forum sa problemy z logowaniem czszegolnie jezeli uzytkownik nie uzywa IE tylko OPERA
![]() Chetnie podam zainteresowanym informacje jak i ciekawe strony WEB auf deutsch dotyczace Metaprogramow, NLP i Insights. Posiadam tez spora ilosc informacji na w/w tematy jako PDF auf deutsch i chetnie przesle mailem dalej |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)
Miasto: Dzika dżungla ;)
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Moderator SIMPLE-NLP.pl
|
Właśnie przetestowałem logowanie z przeglądarek, Opera, chrome, Mozilla, IE - w żadnej z wymienionych nie było problemów z logowaniem
This is what I love. I can't stop lovin' it - gettin' wasted on parties from 9 to 7 in the morning. I live for the music, rollin' blunts, feelin' high, gettin' loaded or take some pills and go to Lala Land. Spendin' all my money on dope and extreme high-price tickets, but in the end it's all worth it
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
Byc , moze przyczyna jest to, ze moj server ma inny IP Adress (nie z polski). Niestety, jest to uciazliwe sie 5 albo 6 razy logowac aby wkoncu mnie przyjelo. Nawet automatyczne logowanie (w OPERZE) nie funkcjonuje. A tak normalnie to nie mam zadnych innych problemow z moim Browserem.
![]() Za kazdym razem gdy sie zaloguje to zostane pozdrowiony i dostaje napis aby w razie gdy mnie server dalej nie pokieruje tu kliknac i "wypluje" mnie znowu i tak 5 - 6 razy ale potem jakos (dziwne) mnie akceptuje. Nie bardzo to rozumie, moze tez zalezy to ustawien JAVA. U mnie jest raczej malo aktywna.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)
Miasto: Bytom, piękne miasto...
|
To proponuję tak jak napisał Michał (NLP-er) żeby wyczyścić ciasteczka (cookies), może w tym tkwi problem
|
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| nlp, problem, wiadomości |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |