Automatyczne tłumaczenia (wspierane przez Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bułgarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Informacje Zbiór zasad, oraz ważne informacje

Pierwsze na świecie forum o NLP wspierające wielojęzyczną społeczność!

Odpowiedz: Pierwsze na świecie forum o NLP wspierające wielojęzyczną społeczność!, Informacje

LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09-11-2009, 04:22   #1 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Pierwsze na świecie forum o NLP wspierające wielojęzyczną społeczność!

Pierwsze na świecie forum o NLP wspierające wielojęzyczną społeczność! Tak to właśnie to forum

Od dzisiaj możecie zapraszać do dyskusji swoich przyjaciół i znajomych z rożnych krajów, władających rożnymi językami. Jeśli tyko jest to jeden z 52 języków wspieranych przez nasze forum (pełna lista w menu Tłumaczenia).

I nie chodzi tutaj o proste tłumaczenie strony - od dziś mogą oni pisać wiadomości w swoich własnych językach a Ty i tak zobaczysz to w swoim własnym.

Text automatically translated from: Angielski to: Polish
Translated text
Na przykład ta część wiadomości jest napisany w języku angielskim, ale dzięki naszej nowej wielkiej funkcjonalności każdy z nich będzie zobaczyć go w jego własnym języku. Czy to nie wspaniałe? Wiem, że jest - tak uważnie patrzeć, bo następna część będzie w języku japońskim
Original text

Text automatically translated from: Japanese to: Polish
Translated text
Dziadek mieszkał we wsi. Dziadek był biedny.
Original text

A teraz znowu po polsku Cała magia polega na tym, że każdy może określić swój domyślny język w którym chce pisać wiadomości (poprzez Panel Użytkownika) a forum samo już się zajmie resztą.

Dodatkowo można nawet podglądnąć oryginalny tekst jeśli ktoś zna dany język i uważa że lepiej to przetłumaczy niż Google

Mam nadzieję, że będzie się podobać i że wielojęzyczne dyskusje, choć z całą pewnością nieco "ciekawsze" poprzez automatyczne tłumaczenie, będą równie wartościowe i co najważniejsze sprawią, że znajdziesz jeszcze jeden powód, żeby tutaj często przebywać

Text automatically translated from: French to: Polish
Translated text
Dziękuję bardzo
Original text

Ostatnio edytowane przez NLP-er : 09-11-2009 - 04:25
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 09-11-2009, 16:17   #2 (permalink)
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)

Awatar wildcat

Miasto: Dzika dżungla ;)
Domyślnie Odp: Pierwsze na świecie forum o NLP wspierające wielojęzyczną społeczność!

---------- Wiadomość dodana o 17:17 ---------- Poprzednia wiadomość była o 17:11 ----------

Przy okazji można wykorzystać to narzędzie dla przypomnienia lub poćwiczenia sobie języków obcych
wildcat jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 10-11-2009, 14:26   #3 (permalink)
Honorowo Praktyk NLP

Awatar Arecki

FA18 Strike Force Champion! Pig on The Rocket Champion!
Tournaments Won: 1

Miasto: Opole
Domyślnie Odp: Pierwsze na świecie forum o NLP wspierające wielojęzyczną społeczność!

mi również się to podoba jesteśmy pierwszymi użytkownikami takiego wspaniałego forum
Arecki jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 10-11-2009, 14:31   #4 (permalink)
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)

Awatar andrzej1234
Brak Awatara

Miasto: Bytom, piękne miasto...

Jeej W koncu bede mogl zaprosic tu kolegow z innych krajow, bo znudzilo mi sie tlumaczenie kazdemu z osobna co to jest NLP

Stary 04-12-2009, 01:48   #5 (permalink)
Zainteresowany NLP

Awatar indoman
Brak Awatara

Domyślnie Odp: Pierwsze na forum o NLP Świecie WSPIERAJĄCE wielojęzyczną społeczność!

Text automatically translated from: Indonesian to: Polish
Translated text
nice info .. NIH dobre forum nadal rośnie w wiedzę
Original text
indoman jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 12-01-2010, 10:34   #6 (permalink)
Zainteresowany NLP

Awatar Meter

Wykrzyknik Odp: Pierwsze na świecie forum o NLP wspierające wielojęzyczną społeczność!

Tylko szkoda, za na tym forum sa problemy z logowaniem czszegolnie jezeli uzytkownik nie uzywa IE tylko OPERA

Chetnie podam zainteresowanym informacje jak i ciekawe strony WEB auf deutsch dotyczace Metaprogramow, NLP i Insights.

Posiadam tez spora ilosc informacji na w/w tematy jako PDF auf deutsch i chetnie przesle mailem dalej
Meter jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 12-01-2010, 10:36   #7 (permalink)
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)

Awatar wildcat

Miasto: Dzika dżungla ;)

Cytat:
Napisał Meter Zobacz post
Tylko szkoda, za na tym forum sa problemy z logowaniem czszegolnie jezeli uzytkownik nie uzywa IE tylko OPERA

Chetnie podam zainteresowanym informacje jak i ciekawe strony WEB auf deutsch dotyczace Metaprogramow, NLP i Insights.

Posiadam tez spora ilosc informacji na w/w tematy jako PDF auf deutsch i chetnie przesle mailem dalej
Ja używam Chrome i nie mam problemów
wildcat jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 12-01-2010, 13:00   #8 (permalink)
Moderator SIMPLE-NLP.pl

Awatar szycha

Właśnie przetestowałem logowanie z przeglądarek, Opera, chrome, Mozilla, IE - w żadnej z wymienionych nie było problemów z logowaniem
szycha jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 12-01-2010, 15:16   #9 (permalink)
Zainteresowany NLP

Awatar Meter

Wykrzyknik Odp: Pierwsze na świecie forum o NLP wspierające wielojęzyczną społeczność!

Byc , moze przyczyna jest to, ze moj server ma inny IP Adress (nie z polski). Niestety, jest to uciazliwe sie 5 albo 6 razy logowac aby wkoncu mnie przyjelo. Nawet automatyczne logowanie (w OPERZE) nie funkcjonuje. A tak normalnie to nie mam zadnych innych problemow z moim Browserem.

Za kazdym razem gdy sie zaloguje to zostane pozdrowiony i dostaje napis aby w razie gdy mnie server dalej nie pokieruje tu kliknac i "wypluje" mnie znowu i tak 5 - 6 razy ale potem jakos (dziwne) mnie akceptuje. Nie bardzo to rozumie, moze tez zalezy to ustawien JAVA. U mnie jest raczej malo aktywna.
Meter jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 12-01-2010, 16:54   #10 (permalink)
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)

Awatar andrzej1234
Brak Awatara

Miasto: Bytom, piękne miasto...

To proponuję tak jak napisał Michał (NLP-er) żeby wyczyścić ciasteczka (cookies), może w tym tkwi problem

Odpowiedz

Nawigacja
Wróć   simple-NLP.pl darmowe forum o NLP > Piaskownica > Informacje

Tagi
nlp, problem, wiadomości

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania