|
|
|||||||
| Mintegy NLP Mi az NLP irodalom, a Genesis az információ. |
|
Hé! :) Szóval sok téma przeglądniętych - úgy tűnik, hogy igazán szeret a fórumon:) Én még nem rendelkezik felhasználói fiókkal? Miért nem fordít, így chwilki nyilvántartás ingyen? Mint felhasználó kapsz hozzáférést több részén a fórum, akkor küldje el saját üzenetet, hogy barátok, érdekes emberek, akik hasonló érdeklődésű és elérni számos egyéb juttatásokra. Iratkozzon fel most! Már van egy számlát? Bejelentkezés erre az üzenetre eltűnt. |
![]() |
|
|
Élni | Téma | Megjelenés |
|
|
#21 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
* Érdekli NLP
|
köszönhetően nagy. Sorki, hogy csak most, de kószál a kórházban az utóbbi időben, és felzárkózik az iskolai egész idő alatt, így nehéz az idő ![]() Most szeretném kérdezni valami mást ![]() Én hogy egy vitamin a tápanyagokat és az ilyen kezelések a szervezet számára. Már hosszú ideje veszem őket, és működnie kell most. És most .... Azt akarja ellenőrizni, hogy tényleg működik, vagy az aktus maga Ez egy kicsit nehéz, mert sírni augusztusban eredményeként a placebo. Amikor azt mondom magamnak, hogy ez a munka lesz igazán a helyzet. De ha neked adom javaslatokat, amelyek nem dolgozik, és így lesz. És itt van egy kérdésem. A semleges módon megmondani, hogy valami működik, vagy nem? Ide a kórházba holnap újra próba (mert a vért a laboratóriumba nem érkezett, és eltűnt valahol), és két hétig augusztusban fog bizonyulni, hogy ezeket a tablettákat munkát, hogy segítsen-e vagy sem, de én akartam, hogy csak tanulni a jövő általában egy jó módja Mit gondolsz? Én üdvözlöm melegen Sandra |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#22 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
* Érdekli NLP
Város: Olecko
|
A gondolat jön hozzám az előbb említett korábbi részében thread-vak módszerrel, hogy a Te volna, hogy teljesen tisztában, hogy figyelembe vitamin / kiegészítők, vagy valamilyen anyag (placebo), amely csak úgy néz ki, és az íze, mint a vitaminok / kiegészítők, de nem érinti a így a tested.
Ön hatásainak vizsgálata, összehasonlítása, és megvan a válasz.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#25 (permalink) | |||||||||||||||||||||
|
* Érdekli NLP
Hozzászólás: 15
|
Idézet:
Sandra, például: Anfetamina - az adjuváns, amit testünk nem természetes (eredetileg a pilóták a második világháború alatt), de gyorsított ég, akkor odespać és "dojeść" - wyczerpywalny és a kínálat határozza meg, és Anfa -átvivő anyagok szabadulnak fel a idegvégződéseket, és blokkolja a visszavétel. Főként kiadások dopamin, szerotonin szabadul fel a legkevésbé. Ennek következtében a fokozott aktivitás az idegrendszer serkenti, és így az egész testet. Szóval, ha rákérdez, hogy a munka és hol kell tudni - a hozzá némi üzemanyagot, és indítsa el a motort, majd a munka. Üzemanyag nélkül, a motor csak egy építési, anélkül, hogy üzemanyag az egyetlen folyadék. Hallgassa milyen a motor, vagy ha van q ezelőtt megfelelő feltételek, akkor kenni, és egy "tiszta" üzemanyag - extrém körülmények között is, hogy hosszú távon a 100%-át hatalmát, és sikerül eljutni a morgás a csapadék. Hogyan adsz neki egy rossz üzemanyag - nos, tudod, ugyanazt a hatást :-) Az én tanácsom, hogy - a rendszeres kabaré (vagy a kedvenc komédiák) - rendszeres (nem tévesztendő össze melodramatami). séták (napi egy órát - az időjárástól függetlenül / időt dobierałbym de ha süt a nap), rendszeresen Kedvenc zenei x 2 dal a jó nap - rendszeresen, Ciuszek döntött úgy, hogy fotce stílus - rendszeresen. Pa PS Jössz nekem egy csésze kávé (fekete, mint kátrány-és illatos, mint Brazília). Találkozzunk májusban. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#26 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Ban egyszerű-NLP.pl
Hozzászólás: 43
|
Alapvető kérdés. A javaslat, placebo, ami nem létezik. Ok. Úgy hívom ragaszkodni a játék, akkor egy baseball ütővel. Az a lényeg, a placebo fog működni, nem akkor, amikor azt mondod - működik. Azt is elfogadja a tudatalatti.
@ Gallus - szó korrekció, az amfetaminok * mert Anfa robbanó-nitrát (V)-ammónium-p Abból, amit látok, úgy gondolja, valami nem létezik, annak ellenére, hogy a támogatást az érvek a szilárd alapokon. Ha valami nem létezik, hogyan lehet az emberek szenvednek, nem tudnak látni és érezni valamit, ami nem, ugye? ;) Mellesleg, ez a minta, csak a kimerült végén, a placebo is működhet, de nem fül jellegű, amelyben működik. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#27 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
* Érdekli NLP
|
Idézet:
a margón, és mi a tudat? Idézet:
Idézet:
Idézet:
és én vagyok elég jó az, hogy ![]() A. Mi a képet hoz létre álmaid lesz rozprawiczony, ami a valóságban, "de" nem létezik, de a reggel felébredsz egy mosollyal és nedves slipami, nos, hogyan a végén, úgy érezzük, valami nem, vagy nem? B. Keresse meg a tagadása a placebo hatás, hogy amit írtam. C. Úgy látszik, írok nagyon világosan. (Hm, jó, néha) még egy Idézet:
Placebo PS csak azonosítani egy adott eszköz az orvosi kutatás gyógyszereket. Azonban Ön szerint mi a placebo hatás. Úgy gondolom, hogy mivel írták korábban igénybevételét aktivátor. És ez vonatkozik a különböző helyzetekben, a placebo hatás önmagában nem sterilizált, de mi következik azután. Zsikasz mind a félelem, amikor elhelyezi a fejét töltött AK 47, és egy üres kamrában patronokat. Ez valami más, mint a placebo hatás (?), A szervezet reagál, mint hiszed. Nómenklatúra, ómen - függetlenül attól, hogy a kamra üres volt patronokat, hogy teljes az első egy jó pár órát kapsz, alvászavar, akkor minimum 12 órás alvás (ha lesz). Hoppá |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
#28 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
Ban egyszerű-NLP.pl
|
[Quote = Gallus, 7766] Érdekes, hogy hogyan tudod?
a margón, és mi a tudat? Nem tudod? Ez egy rohadt kłócisz Számomra ez a része az agynak, amely fogadni, jeleket, engedd el a tudat, valami olyan reményem, hogy az, ahogyan szeretném. Idézet:
Szleng ... És igen, valóban ... Sokszor hallani "drechów" rám a ketrecben, kommunikálni ezzel a szokatlan, sőt furcsa módon. Nos, ha úgy tetszik, mi nem változtat azon a tényen, hogy az amfetamin helyes, hatalmas kereskedelmi név, a korábbi hivatalos egy kémiai vegyület. Látod, túl lehet írni, mint te, de ez nem jelenti azt, hogy bölcs bármilyen módon vezet valamit.Idézet:
![]() Azonban, olvassa el a megértést. Ez már az iskolában tanítottak. Bandler az egyik könyvében azt írta, hogy az emberek akadályokat, amelyek korlátozzák saját potenciális, félnek, hogy a tudatosság, ami általában véve rossz, veszélyes, vagy nem létezik. Hogyan olvassuk újra, biztos vagyok benne, észre fogod venni, hogy én idézett egy idézet, írtam, nem lehet érezni valamit ott, akkor nem fogadott nutki irónia itt? Mert mindig lesz egy nagy disszonancia, ugye? Azt hiszem, te is tudod jól. Még egy. Röviden, milyen álmai (vagy nem);) Az a tény, hogy vannak erotikus álmai, annak ellenére, hogy nem a korai szexuális beavatás által meghatározott különböző tényezők. első ezek közül a kinestetyka, az agy hozza létre képek alapján ezt, mint ahogy korábban gondolták, térképek szükséges. Tovább az olyan jelenségeket, mint az érzékenysége e jelenségek, egy ötlet szag-, hang-, mind submodalities ![]() Ezek csupán álom, beszélj velem, hogy nekem szilárd érvek, mi szívesen pokonwersuję ![]() Ezért, kérdezd meg magadtól néhány kérdést. Mit fogok? Megállapodás. Miért? Mivel a csere érveit valaki egészen más nézeteket, elveszítjük az időnket. Idézet:
Ez lenne elég ötlet, hogy aludni álmaik álmok ![]() Jó éjszakát. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
#29 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
* Érdekli NLP
|
Nos, nagyon röviden.
A logikai ellentmondás. B. John Francis Honey (ajánlott) CAEinstein - egy mondat, nem mond ellent a NLP. D. Szituációs Activator Pa |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#30 (permalink) | ||||||||||||||||||||
|
Ban egyszerű-NLP.pl
|
Hé! Ön próbálta megalázni engem, vagy mérges? Nem tudom, hogy nem lehet
Számomra te egy rendes (nem) kompetentem offtopującym minden témában:> Nem érdekel Az Úr tudja a legjobban kitérő ![]() Én üdvözlöm a meleg és jó éjszakát!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
Navigáció
|
||||||
|
||||||
| Címkék |
| tanulmány, Gyakorlat, disszociációs, energia, Horgonyok, horgony, agy, NLP, általában, placebo, kérdés, tanács, fejlesztés, boldogság, érzések, Több disszociációs |
| Téma | |
| Megjelenés | |
|
|