Az automatikus fordítás (támogatott Microsoft-és Apertium):
Arabski Bugarski Chinese Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Finnish French Niemiecki Greek Haitian Creole Hebrew Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Wróć  
Regisztráció Info Árkád Fórumokat olvasottnak HungarianTranslation Rangsor OC NLP-alakulása

Mintegy NLP Mi az NLP irodalom, a Genesis az információ.

A placebo-hatás és NLP

Hé! :)

Szóval sok téma przeglądniętych - úgy tűnik, hogy igazán szeret a fórumon:) Én még nem rendelkezik felhasználói fiókkal? Miért nem fordít, így chwilki nyilvántartás ingyen? Mint felhasználó kapsz hozzáférést több részén a fórum, akkor küldje el saját üzenetet, hogy barátok, érdekes emberek, akik hasonló érdeklődésű és elérni számos egyéb juttatásokra. Iratkozzon fel most!

Már van egy számlát? Bejelentkezés erre az üzenetre eltűnt.

Odpowiedz: Efekt placebo a NLP, O NLP

Élni Téma Megjelenés
Stary 01-03-2010 21: 27   #21 (permalink)
* Érdekli NLP
Pontok: 1 265, Level: 19
Punkty: 1 265, Poziom: 19 Punkty: 1 265, Poziom: 19 Punkty: 1 265, Poziom: 19
Szint fel: 65%, 35 szükséges pontok
Do przejścia poziom w górę: 65% Do przejścia poziom w górę: 65% Do przejścia poziom w górę: 65%
Activity: 0%
Aktywność: 0% Aktywność: 0% Aktywność: 0%

Awatar Soowa

Shoot A Gems Hard bajnok!
Város: Krakkó
Hozzászólás: 89
Domyślnie Re: A placebo-hatás és NLP

köszönhetően nagy.
Sorki, hogy csak most, de kószál a kórházban az utóbbi időben, és felzárkózik az iskolai egész idő alatt, így nehéz az idő

Most szeretném kérdezni valami mást
Én hogy egy vitamin a tápanyagokat és az ilyen kezelések a szervezet számára. Már hosszú ideje veszem őket, és működnie kell most. És most .... Azt akarja ellenőrizni, hogy tényleg működik, vagy az aktus maga

Ez egy kicsit nehéz, mert sírni augusztusban eredményeként a placebo. Amikor azt mondom magamnak, hogy ez a munka lesz igazán a helyzet. De ha neked adom javaslatokat, amelyek nem dolgozik, és így lesz. És itt van egy kérdésem. A semleges módon megmondani, hogy valami működik, vagy nem?

Ide a kórházba holnap újra próba (mert a vért a laboratóriumba nem érkezett, és eltűnt valahol), és két hétig augusztusban fog bizonyulni, hogy ezeket a tablettákat munkát, hogy segítsen-e vagy sem, de én akartam, hogy csak tanulni a jövő általában egy jó módja

Mit gondolsz?

Én üdvözlöm melegen Sandra
Soowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 01-03-2010 23: 08   #22 (permalink)
* Érdekli NLP
Pontok: 236, Level: 4
Punkty: 236, Poziom: 4 Punkty: 236, Poziom: 4 Punkty: 236, Poziom: 4
Szint fel: 72%, 14 pont szükséges
Do przejścia poziom w górę: 72% Do przejścia poziom w górę: 72% Do przejścia poziom w górę: 72%

Awatar Mała_Mi
Nincs Avatar

Város: Olecko

A gondolat jön hozzám az előbb említett korábbi részében thread-vak módszerrel, hogy a Te volna, hogy teljesen tisztában, hogy figyelembe vitamin / kiegészítők, vagy valamilyen anyag (placebo), amely csak úgy néz ki, és az íze, mint a vitaminok / kiegészítők, de nem érinti a így a tested.
Ön hatásainak vizsgálata, összehasonlítása, és megvan a válasz.
Mała_Mi jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 04-03-2010-es 19: 14   #23 (permalink)
* Érdekli NLP
Pontok: 1 265, Level: 19
Punkty: 1 265, Poziom: 19 Punkty: 1 265, Poziom: 19 Punkty: 1 265, Poziom: 19
Szint fel: 65%, 35 szükséges pontok
Do przejścia poziom w górę: 65% Do przejścia poziom w górę: 65% Do przejścia poziom w górę: 65%

Awatar Soowa

Shoot A Gems Hard bajnok!
Város: Krakkó
Hozzászólás: 89

Hála a jó kis Mi használják, és nem ellenőrzi a hatását a dicséret és augusztus

Soowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 05-03-2010-es 18: 51   #24 (permalink)
* Érdekli NLP
Pontok: 236, Level: 4
Punkty: 236, Poziom: 4 Punkty: 236, Poziom: 4 Punkty: 236, Poziom: 4
Szint fel: 72%, 14 pont szükséges
Do przejścia poziom w górę: 72% Do przejścia poziom w górę: 72% Do przejścia poziom w górę: 72%

Awatar Mała_Mi
Nincs Avatar

Város: Olecko

Várakozás, várakozás:))
Mała_Mi jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 18-03-2010-re 20: 00   #25 (permalink)
* Érdekli NLP
Pontok: 140, Level: 2
Punkty: 140, Poziom: 2 Punkty: 140, Poziom: 2 Punkty: 140, Poziom: 2
Szint fel: 80%, 10 pont szükséges
Do przejścia poziom w górę: 80% Do przejścia poziom w górę: 80% Do przejścia poziom w górę: 80%

Awatar Gallus
Nincs Avatar

Hozzászólás: 15

Idézet:
Írta: Soowa Zobacz post
Hála a jó kis Mi használják, és nem ellenőrzi a hatását a dicséret és augusztus

Sówko, egy kis hiba a koncepció, hogy mit tegyen, hogy "dúsított üzemanyagot" a mi esik, tél, kevés nap, rövid nap - a szervezet használ az erőforrások korábban felhalmozott, valamint a "szembe kell néznie" mindent, amit kell alkalmazni, a magas költségek és be kell fejezni.
Sandra, például: Anfetamina - az adjuváns, amit testünk nem természetes (eredetileg a pilóták a második világháború alatt), de gyorsított ég, akkor odespać és "dojeść" - wyczerpywalny és a kínálat határozza meg, és Anfa -átvivő anyagok szabadulnak fel a idegvégződéseket, és blokkolja a visszavétel. Főként kiadások dopamin, szerotonin szabadul fel a legkevésbé. Ennek következtében a fokozott aktivitás az idegrendszer serkenti, és így az egész testet.
Szóval, ha rákérdez, hogy a munka és hol kell tudni - a hozzá némi üzemanyagot, és indítsa el a motort, majd a munka. Üzemanyag nélkül, a motor csak egy építési, anélkül, hogy üzemanyag az egyetlen folyadék. Hallgassa milyen a motor, vagy ha van q ezelőtt megfelelő feltételek, akkor kenni, és egy "tiszta" üzemanyag - extrém körülmények között is, hogy hosszú távon a 100%-át hatalmát, és sikerül eljutni a morgás a csapadék.
Hogyan adsz neki egy rossz üzemanyag - nos, tudod, ugyanazt a hatást :-)
Az én tanácsom,
hogy - a rendszeres
kabaré (vagy a kedvenc komédiák) - rendszeres (nem tévesztendő össze melodramatami).
séták (napi egy órát - az időjárástól függetlenül / időt dobierałbym de ha süt a nap), rendszeresen
Kedvenc zenei x 2 dal a jó nap - rendszeresen,
Ciuszek döntött úgy, hogy fotce stílus - rendszeresen.
Pa
PS Jössz nekem egy csésze kávé (fekete, mint kátrány-és illatos, mint Brazília). Találkozzunk májusban.
Gallus jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 18-03-2010-ig 22: 01   #26 (permalink)
Ban egyszerű-NLP.pl
Pontok: 3 860, Level: 39
Punkty: 3 860, Poziom: 39 Punkty: 3 860, Poziom: 39 Punkty: 3 860, Poziom: 39
Szint fel: 40%, 90 pont szükséges
Do przejścia poziom w górę: 40% Do przejścia poziom w górę: 40% Do przejścia poziom w górę: 40%

Awatar Blackstage
Nincs Avatar

Hozzászólás: 43

Alapvető kérdés. A javaslat, placebo, ami nem létezik. Ok. Úgy hívom ragaszkodni a játék, akkor egy baseball ütővel. Az a lényeg, a placebo fog működni, nem akkor, amikor azt mondod - működik. Azt is elfogadja a tudatalatti.

@ Gallus - szó korrekció, az amfetaminok * mert Anfa robbanó-nitrát (V)-ammónium-p
Abból, amit látok, úgy gondolja, valami nem létezik, annak ellenére, hogy a támogatást az érvek a szilárd alapokon. Ha valami nem létezik, hogyan lehet az emberek szenvednek, nem tudnak látni és érezni valamit, ami nem, ugye? ;)

Mellesleg, ez a minta, csak a kimerült végén, a placebo is működhet, de nem fül jellegű, amelyben működik.
Blackstage jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 18-03-2010-ig 22: 50   #27 (permalink)
* Érdekli NLP
Do przejścia poziom w górę: 80% Do przejścia poziom w górę: 80% Do przejścia poziom w górę: 80%

Awatar Gallus
Nincs Avatar

Idézet:
Írta: Blackstage Zobacz post
Alapvető kérdés. A javaslat, placebo, ami nem létezik. Ok. Úgy hívom ragaszkodni a játék, akkor egy baseball ütővel. Az a lényeg, a placebo fog működni, nem akkor, amikor azt mondod - működik. Azt is elfogadja a tudatalatti.
Érdekes, hogy hogyan tudod?
a margón, és mi a tudat?
Idézet:
@ Gallus - szó korrekció, az amfetaminok * mert Anfa robbanó-nitrát (V)-ammónium-p
A. Persze, igazad van, de a nyelv struktúrája "élő", és mint ilyen, folyamatosan változik, és zapożyczeniom a nyelvet és a szlenget, mint azt valószínűleg tudod, (meg véleményét ebben az összefüggésben az enyém ......... ............ / Itt bízom belátása szöveggé konvertálja pont /.
Idézet:
Abból, amit látok, úgy gondolja, valami nem létezik, annak ellenére, hogy a támogatást az érvek a szilárd alapokon.
Ugrás: Kérlek
Idézet:
Ha valami nem létezik, hogyan lehet az emberek szenvednek, nem tudnak látni és érezni valamit, ami nem, ugye? ;)
Nem,
és én vagyok elég jó az, hogy
A. Mi a képet hoz létre álmaid lesz rozprawiczony, ami a valóságban, "de" nem létezik, de a reggel felébredsz egy mosollyal és nedves slipami, nos, hogyan a végén, úgy érezzük, valami nem, vagy nem?
B. Keresse meg a tagadása a placebo hatás, hogy amit írtam.
C. Úgy látszik, írok nagyon világosan. (Hm, jó, néha)
még egy
Idézet:
Mellesleg, ez a minta, csak a kimerült végén, a placebo is működhet, de nem fül jellegű, amelyben működik.
D. Olvassa el, mit írtál, Sandra / utáni első után visszatért a kórházból /, majd írjuk .........
Placebo PS csak azonosítani egy adott eszköz az orvosi kutatás gyógyszereket.
Azonban Ön szerint mi a placebo hatás.
Úgy gondolom, hogy mivel írták korábban igénybevételét aktivátor.
És ez vonatkozik a különböző helyzetekben, a placebo hatás önmagában nem sterilizált, de mi következik azután.
Zsikasz mind a félelem, amikor elhelyezi a fejét töltött AK 47, és egy üres kamrában patronokat.
Ez valami más, mint a placebo hatás (?), A szervezet reagál, mint hiszed.
Nómenklatúra, ómen - függetlenül attól, hogy a kamra üres volt patronokat, hogy teljes az első egy jó pár órát kapsz, alvászavar, akkor minimum 12 órás alvás (ha lesz).
Hoppá

Stary 19-03-2010-es 18: 37   #28 (permalink)
Ban egyszerű-NLP.pl
Do przejścia poziom w górę: 40% Do przejścia poziom w górę: 40% Do przejścia poziom w górę: 40%

Awatar Blackstage
Nincs Avatar

[Quote = Gallus, 7766] Érdekes, hogy hogyan tudod?
a margón, és mi a tudat?

Nem tudod? Ez egy rohadt kłócisz Számomra ez a része az agynak, amely fogadni, jeleket, engedd el a tudat, valami olyan reményem, hogy az, ahogyan szeretném.

Idézet:
A. Persze, igazad van, de a nyelv struktúrája "élő", és mint ilyen, folyamatosan változik, és zapożyczeniom a nyelvet és a szlenget, mint azt valószínűleg tudod, (meg véleményét ebben az összefüggésben az enyém ......... ............ / Itt bízom belátása szöveggé konvertálja pont /.
Ezen a ponton, akkor teljes mértékben bizonyíték a hozzá nem értés ebben a témában. Gondolod, hogy ez a mondat áll szilárd alapokon? Mi általában Szleng ... És igen, valóban ... Sokszor hallani "drechów" rám a ketrecben, kommunikálni ezzel a szokatlan, sőt furcsa módon. Nos, ha úgy tetszik, mi nem változtat azon a tényen, hogy az amfetamin helyes, hatalmas kereskedelmi név, a korábbi hivatalos egy kémiai vegyület. Látod, túl lehet írni, mint te, de ez nem jelenti azt, hogy bölcs bármilyen módon vezet valamit.

Idézet:
A. Mi a képet hoz létre álmaid lesz rozprawiczony, ami a valóságban, "de" nem létezik, de a reggel felébredsz egy mosollyal és nedves slipami, nos, hogyan a végén, úgy érezzük, valami nem, vagy nem?
Nem tudom, nem érdeklődik a saját magánélete
Azonban, olvassa el a megértést. Ez már az iskolában tanítottak. Bandler az egyik könyvében azt írta, hogy az emberek akadályokat, amelyek korlátozzák saját potenciális, félnek, hogy a tudatosság, ami általában véve rossz, veszélyes, vagy nem létezik. Hogyan olvassuk újra, biztos vagyok benne, észre fogod venni, hogy én idézett egy idézet, írtam, nem lehet érezni valamit ott, akkor nem fogadott nutki irónia itt? Mert mindig lesz egy nagy disszonancia, ugye? Azt hiszem, te is tudod jól.

Még egy. Röviden, milyen álmai (vagy nem);)
Az a tény, hogy vannak erotikus álmai, annak ellenére, hogy nem a korai szexuális beavatás által meghatározott különböző tényezők.
első ezek közül a kinestetyka, az agy hozza létre képek alapján ezt, mint ahogy korábban gondolták, térképek szükséges.
Tovább az olyan jelenségeket, mint az érzékenysége e jelenségek, egy ötlet szag-, hang-, mind submodalities
Ezek csupán álom, beszélj velem, hogy nekem szilárd érvek, mi szívesen pokonwersuję

Ezért, kérdezd meg magadtól néhány kérdést. Mit fogok? Megállapodás. Miért? Mivel a csere érveit valaki egészen más nézeteket, elveszítjük az időnket.

Idézet:
[
Zsikasz mind a félelem, amikor elhelyezi a fejét töltött AK 47, és egy üres kamrában patronokat.
Ez valami más, mint a placebo hatás (?), A szervezet reagál, mint hiszed.
Nómenklatúra, ómen - függetlenül attól, hogy a kamra üres volt patronokat, hogy teljes az első egy jó pár órát kapsz, alvászavar, akkor minimum 12 órás alvás (ha lesz).
Hoppá
Ez nem jó példa, hogy feltétele a félelem. Azonban egyszer szemtanúja voltam (sajnos a nehezebb utat), és hogy nekem egy pedig a marihuána-samosiejki, én leégett egy kicsit, és én azon a színpadon nem tudtam, mi történik, akkor azt mondta, amit én a dohányzás, és még mindig volt befolyása alatt valami azonban nem korrigált -, hogy létezett, amelyek a test volt a minta az adott pillanatban.

Ez lenne elég ötlet, hogy aludni álmaik álmok
Jó éjszakát.

Stary 19-03-2010-es 18: 48   #29 (permalink)
* Érdekli NLP

Awatar Gallus
Nincs Avatar

Nos, nagyon röviden.
A logikai ellentmondás.
B. John Francis Honey (ajánlott)
CAEinstein - egy mondat, nem mond ellent a NLP.
D. Szituációs Activator
Pa

Stary 19-03-2010-ig 22: 53   #30 (permalink)
Ban egyszerű-NLP.pl

Awatar Blackstage
Nincs Avatar

Hé! Ön próbálta megalázni engem, vagy mérges? Nem tudom, hogy nem lehet Számomra te egy rendes (nem) kompetentem offtopującym minden témában:> Nem érdekel Az Úr tudja a legjobban kitérő
Én üdvözlöm a meleg és jó éjszakát!

Odpowiedz

Navigáció
Wróć   egyszerű NLP.pl mentes fórumon a NLP (magyar) > Proving NLP-korszak > Mintegy NLP

Címkék
tanulmány, Gyakorlat, disszociációs, energia, Horgonyok, horgony, agy, NLP, általában, placebo, kérdés, tanács, fejlesztés, boldogság, érzések, Több disszociációs

Téma
Megjelenés

Hozzászólás szabályai
Ön Nem indíthatsz új témákat
Ön Nem Hozzászólás a témához
Ön Nem csatolhatsz
Ön Nem módosíthatod a hozzászólásaidat

BB kód a Mellékelt
Hangulatjelek vannak Mellékelt
[IMG] kód Mellékelt
HTML kód Kizárt
Trackbacks vannak Mellékelt