Automatikus fordítás (támogatott Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bugarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Információ A szabályok, és fontos információkat

FIGYELEM! Szabad verseny mindenki számára - két könyv, "NLP - EVOLUTION" nyerni

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack Téma eszközök Megjelenése
Stary 23-03-2009, 14:22   #1 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie FIGYELEM! Szabad verseny mindenki számára - két könyv, "NLP - EVOLUTION" nyerni

Bárki részt vehet a versenyben - még akkor is, anélkül, hogy ismernék NLP. A végén a fődíj egy könyvet NLP"NLP - EVOLUTION. Ugrás a következő fejlődési szakaszban egy gondolkodó ember, hogy az ember boldog".

Mindössze annyit kell tennie, hogy magadnak egy esélyt, hogy kettős győzelem (nyeremények két példányban a könyv "NLP - EVOLUTION ..."), írni Mi az, hogy ha a személyes fejlődés és miért gondolod. És ez elég. Csak írni ebben a témában A menet a személyes fejlődés (ezen a linken).

Csak írj Mi az, hogy ha a személyes fejlődés és indokolja a nyilatkozatot. És ez dönt majd a győztes - a indokolás. Nem vizsgálati eredmények, csak az elméd. Ez az, ami fontos ebben a versenyben. Írj Mi az, hogy ha a személyes fejlődés és igazolja a nyilatkozat, és akkor dupla az esély, hogy egy ingyenes példányt a könyv "NLP - EVOLUTION. Ugrás a következő lépés a fejlesztés egy gondolkodó ember, hogy az ember boldog. "

Itt mindenkinek van esélye nyerni - még akkor is, anélkül, hogy ismernék NLP!

A verseny szabályai:
  • A verseny kezdődik a közzététel napjától a jelen cikk 01.06.2009r (bezárólag).
  • A verseny külön a nyertesek 2 csatornás.
  • A díjakat a győzteseknek könyvek NLP-EVOLUTION. Ugrás a következő lépés a fejlesztés egy gondolkodó ember, hogy az ember boldogEgy példányát minden egyes nyertesek.
  • Eredményeket be a fórumon a június végéig 2009 - Zsűri biztosítja, hogy az eredményeket be a lehető leghamarabb.
  • Hogy részt vegyenek a versenyen meg kell írni A téma a személyes fejlődés Mi az, hogy ha a személyes fejlődés és indokolja a nyilatkozatot.
  • Ez az indoklás értékeli a zsűri.
  • Így, akkor írj róla valamit, amit valaki már említett, amely a saját oka.
  • Indokolás lehet adni, majd kialakítja a beszélgetés másokkal, helyesbítés vagy pontosítás. További leírások is értékeli a zsűri.
  • A zsűri figyelembe veszi a saját szubjektív értékelését a cikkek és a fórum a résztvevők észrevételeit.
  • Írásban az észrevételeit valaki más beszédeiben paszkwili fenyegeti kizárás, bár a kritika üzletszerű lehet a helyszínen.
  • Bizonyított plágium: a kizárást.
  • Mielőtt a végleges eredményt, a zsűri és semmilyen módon nem véleményezhetik a potenciális vezetők a versenyen.
  • A bírálóbizottság a felhasználók a fórumban: NLP, Er, MonikaAnnaJulia, dirja, Szych.
  • A zsűri javasolja nyertesek összhangban Memorandum meghatározása nyertesekAlábbiakban kerül közlésre.
  • Mivel a verseny eredményét alapul szubjektív értékelése a zsűri, amely kiküszöböli a lehetséges ismeretek, a versenyen nem vehet részt olyan személy, aki már által kiképzett egyszerű-nlp.pl. Vehetnek részt a vitában, de nem szerepel a nyertesek kiválasztása során.
  • Minden korrekció, felvilágosítást, vagy további megjegyzéseket írt Michael Podbielskiego (NLP-Ööö), amely választ ad minden kérdésre ebben a téma szerves részét képezik a versenyszabályok.

Perc azonosítása nyertesek:
  • A nyertes kiválasztásakor, a zsűri tesz előzetes megszüntetése - minden egyes tagja a zsűri dönthet csak egy személyt jelölt a győztes.
  • A kezdeti kizárták a jelölési (nevez) számít egy szavazat. Ha valaki kap több jelölést automatikusan a győztes a verseny (van 4 fő a zsűri és a győztesek 2 csatornás).
  • Ha az előzetes megszüntetése lesz az egyik egyhangú nyertese, a zsűri tesz előzetes megszüntetése újra képesek legyenek azonosítani 2giego győztes.
  • Ha az előzetes megszüntetése nem lesz 2 csatornás jelennek nyertesek, a zsűri alakult ki a győztesek, illetve a győztes (ha már kiválasztott) a másodrendű út-e a jelöltek között szavazati a nyertesekkel.
  • Ha a másodlagos nem szavazhat 2ch jelennek nyertesek, a nyertesek vagy a győztes (ha már jelölték) Michael Podbielski derül ki a jelöltek között a nyertesek, a legtöbb szavazatot. Ebben az esetben, meghatározza a fennmaradó aktív résztvevője a fórum. Ez mindaddig, amíg valaki tagja a fórum nem befolyásolja az eredmény, hogy esetleg csak mérjük tevékenység, mivel a bejelentés a verseny.
  • A szavazás nyílt és kerül sor a fórum.
  • Minden zsűritagként van szükség nem kommentálta döntését lezárultáig szavazás, hogy ne befolyásolja a többi a bíráló bizottság tagjai.
  • Minden egyes tagja a zsűri kötelessége igazolni, hogy minden választás után a nyertesek azonosítása.

Utoljára szerkesztette NLP-er: 23-03-2009 - 14:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 18:14   #2 (permalink)
Érdekli az NLP

Awatar mlamka
Nincs Avatar

Domyślnie Re: FIGYELEM! Szabad verseny mindenki számára - két könyv, "NLP - EVOLUTION" nyerni

Talán egy kicsit, és nem voltam az a tény. De én meggyőződésHogy még akkor is, ha nem vagyok, de én vagyok. Én vagyok, és az intézkedés az én személyes fejlődés vagyok. Hogyan magyarázza ezt? Mielőtt elkezdem, hogy vajon hogyan lehet ezt a könyvet, én megeszem egy darab fehér csokoládé crispies és gyere vissza, amikor valami értelmes fog a fejembe. Üdvözlet! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 18:55   #3 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: FIGYELEM! Szabad verseny mindenki számára - két könyv, "NLP - EVOLUTION" nyerni

Idézet:
Írta: mlamka Zobacz post
Talán egy kicsit, és én nem tény. De én hitHogy még akkor is, ha nem vagyok, de én vagyok. Én vagyok, és az intézkedés az én személyes fejlődés vagyok. Hogyan magyarázza ezt? Mielőtt elkezdem, hogy vajon hogyan lehet ezt a könyvet, én megeszem egy darab fehér csokoládé crispies és gyere vissza, amikor valami értelmes fog a fejembe. Üdvözlet! Monia
Monia étvágyat!

Stary 2009/03/04, 00:23   #4 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Szükségtelen mondani, hogy a nyertesek megkapják díjai mellett autogramot és odaadással a szerző

Stary 2009/03/04, 09:04   #5 (permalink)
Moderátor hipnózis (tiszteletbeli Master NLP)

Awatar andrzej1234
Nincs Avatar

Regisztrált: Nov 2008
Város: Bytom, a gyönyörű város ...

Ez az, amit meg kellett kérni De már válaszol köszönhetően
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (permalink)
Érdekli az NLP

Awatar Barczi87
Nincs Avatar

Uśmiech :)

Számomra, a személyes fejlődés azért van, mert a felfedezés siebie.Uważam fejlődő személyiségüket, bővítsék képességeiket, hogy megértsék a világot és mások mellett, amit ad nekem elégtételt.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Idézet:
Írta: Barczi87 Zobacz post
Számomra, a személyes fejlődés és a felfedezés, mert siebie.Uważam fejlődő személyiségük szélesítsék képességeit, hogy megértsék a világot és a többi ember, ami tovább ad nekem elégtételt.
Összhangban a versenykiírást, hogy vegyenek részt benne, akkor meg kell írni, hogy ha a személyes fejlődés ezen szálra szűkíthető: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Kérjük, nagyszabású felad van

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Egy kicsit későn, de köszönöm szépen a forgalomba állást a megfelelő helyen

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Szóval csak azért, hogy húzza ki a poszt a versenyről a díjakat a tetejére

Stary 2009/04/05, 20:04   #10 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Elv alapján, hogy a legjobb hír, hogy tartsa a tetején egy kis utóirat bővítés után az általános szabályok a fórum.

Ugyanezeket a szabályokat a verseny változatlan marad, és szeretném, ha továbbra is jó játék

Odpowiedz

Navigáció
Wróć   NLP.pl egyszerű-fórum a NLP > Sandbox > Információ

Átvétel (?)
LinkBack e téma: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-figyelem-szabad-verseny-mindenki-sz% C3% A1m% C3% A1ra k% C3% A9t-k% C3 % B6nyv-NLP-evolúció-nyerni.html
Írta: A Típusú Dátum
Az Internet, Számítástechnika / Téma Fórum - Web Directory Sanok város: Katalog.Sanok.pl Ez az üzenet Refback 2009/02/06 15:38
EGYSZERŰ-NLP - NLP Képzés: NLP Tréning gyakorlatok - Üzleti Ez az üzenet Refback 15-05-2009 19:35
EGYSZERŰ-NLP - NLP Store Ez az üzenet Refback 13-05-2009 07:37
EGYSZERŰ-NLP - NLP-képzés: a nyilvánosság NLP Ez az üzenet Refback 2009/11/05 20:08
Egyszerű-NLP - NLP-korszak Galéria Ez az üzenet Refback 30-04-2009 21:01
EGYSZERŰ-NLP - NLP Képzés: Az NLP Ez az üzenet Refback 30-04-2009 10:58
Játékok - Ez az üzenet Refback 25-04-2009 18:57
NLP-EVOLUTION: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 15:03
NLP-EVOLUTION: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 13:59
NLP-EVOLUTION: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 11:11
NLP-EVOLUTION: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 10:57
NLP-EVOLUTION: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 08:46
NLP-EVOLUTION: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 06:52
NLP-EVOLUTION: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 24-04-2009 21:58
EGYSZERŰ-NLP - NLP Tréning Üzleti Ez az üzenet Refback 24-04-2009 17:49
NLP-EVOLUTION: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: Vita - NLP Szabad verseny mindenki számára - a könyv NLP-EVOLUTION nyerni Ez az üzenet Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: Vita - NLP Szabad verseny mindenki számára - a könyv NLP-EVOLUTION nyerni Ez az üzenet Refback 23-04-2009 16:21
Egyszerű-NLP - NLP-korszak film Ez az üzenet Refback 22-04-2009 20:28
EGYSZERŰ-NLP - NLP képzés: az egyszerű, NLP Ez az üzenet Refback 22-04-2009 19:21
NLP-EVOLUTION: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 22-04-2009 16:06
Egyszerű-NLP: NLP-korszak filmjei Ez az üzenet Refback 22-04-2009 09:13
EGYSZERŰ-NLP - NLP képzés Ez az üzenet Refback 21-04-2009 08:38
EGYSZERŰ-NLP - NLP Store Ez az üzenet Refback 20-04-2009 20:23
Egyszerű Web Directory Ez az üzenet Refback 16-04-2009 09:38
FIGYELEM! Szabad verseny mindenki számára - két könyv, "NLP - EVOLUTION" nyerni RSS2.PL - TERMÉK FELEK RSS - RSS olvasó FELEK Ez az üzenet Refback 2009/12/04 10:57
EGYSZERŰ-NLP - NLP Képzés: NLP edzést Ez az üzenet Refback 2009/11/04 22:54
EGYSZERŰ-NLP - NLP képzés: Együttműködés egyszerűen NLP Ez az üzenet Refback 2009/09/04 21:25
EGYSZERŰ-NLP - NLP Képzés: NLP Tréning gyakorlatok - Evolution Ez az üzenet Refback 2009/07/04 05:39
A győztes ksišżkę "NLP - EVOLUTION" a szabad verseny - Ez az üzenet Refback 2009/03/04 15:52
EGYSZERŰ-NLP - NLP Képzés: NLP Tréning Akadémia SIMPLE Ez az üzenet Refback 2009/03/04 02:15
Katalógus oldalak. Érdekes helyek az interneten Ez az üzenet Refback 2009/03/04 01:51
Nyílt pályázati könyv, NLP-EVOLUTION nyerni | A legjobb cikkek Ez az üzenet Pingback 2009/02/04 00:21
EGYSZERŰ, NLP - NLP képzés: NLP Master képzés Ez az üzenet Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: Vita - NLP Szabad verseny mindenki számára - a könyv NLP-EVOLUTION nyerni Ez az üzenet Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: Vita - NLP Szabad verseny mindenki számára - a könyv NLP-EVOLUTION nyerni Ez az üzenet Refback 27-03-2009 13:15
GoldenLine.pl: Vita - NLP Szabad verseny mindenki számára - a könyv NLP-EVOLUTION nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 20:24
GoldenLine.pl: Vita - NLP Szabad verseny mindenki számára - a könyv NLP-EVOLUTION nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 19:38
GoldenLine.pl: Vita - Szabad verseny minden NLP - NLP-EVOLUTION könyvet nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 18:11
GoldenLine.pl: Vita - Szabad verseny minden NLP - NLP-EVOLUTION könyvet nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 17:44
GoldenLine.pl: Vita - Szabad verseny minden NLP - NLP-EVOLUTION könyvet nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 17:43
GoldenLine.pl: Vita - A szabad verseny minden egyes NLP - NLP-EVOLUTION könyvet nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 17:42
GoldenLine.pl: Vita - NLP Szabad verseny mindenki számára - a könyv NLP-EVOLUTION nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 17:42

Címkék
hiba, olvasó, evolúció, verseny, Könyvek, szerelem, díjak, NLP, hiedelmek, Kérdések, fejlesztés, személyes fejlődés, boldogság, jegyzet, hír

Téma eszközök
Megjelenése

Hozzászólás szabályai
Ön Nem Új témát
Ön Nem post válaszok
Ön Nem Csatolhatsz
Ön Nem Szerkeszteni az üzeneteidet

BB-kód a Mellékelt
Smilies vannak Mellékelt
[IMG] kód Mellékelt
HTML kód Kizárt
Visszakövetések vannak Mellékelt