|
|
|||||||
| Információ A szabályok, és fontos információkat |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenése |
|
|
#1 (permalink) |
|
Michal Podbielski
Város: Wroclaw
|
Mindössze annyit kell tennie, hogy magadnak egy esélyt, hogy kettős győzelem (nyeremények két példányban a könyv "NLP - EVOLUTION ..."), írni Mi az, hogy ha a személyes fejlődés és miért gondolod. És ez elég. Csak írni ebben a témában A menet a személyes fejlődés (ezen a linken). Csak írj Mi az, hogy ha a személyes fejlődés és indokolja a nyilatkozatot. És ez dönt majd a győztes - a indokolás. Nem vizsgálati eredmények, csak az elméd. Ez az, ami fontos ebben a versenyben. Írj Mi az, hogy ha a személyes fejlődés és igazolja a nyilatkozat, és akkor dupla az esély, hogy egy ingyenes példányt a könyv "NLP - EVOLUTION. Ugrás a következő lépés a fejlesztés egy gondolkodó ember, hogy az ember boldog. " Itt mindenkinek van esélye nyerni - még akkor is, anélkül, hogy ismernék NLP! A verseny szabályai:
Perc azonosítása nyertesek:
Michal Podbielski oktató, edző az NLP és a hipnózis Utoljára szerkesztette NLP-er: 23-03-2009 - 14:48 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Érdekli az NLP
|
Talán egy kicsit, és nem voltam az a tény. De én meggyőződésHogy még akkor is, ha nem vagyok, de én vagyok. Én vagyok, és az intézkedés az én személyes fejlődés vagyok. Hogyan magyarázza ezt? Mielőtt elkezdem, hogy vajon hogyan lehet ezt a könyvet, én megeszem egy darab fehér csokoládé crispies és gyere vissza, amikor valami értelmes fog a fejembe. Üdvözlet! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Idézet:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Szükségtelen mondani, hogy a nyertesek megkapják díjai mellett autogramot és odaadással a szerző
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Idézet:
Összhangban a versenykiírást, hogy vegyenek részt benne, akkor meg kell írni, hogy ha a személyes fejlődés ezen szálra szűkíthető: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlKérjük, nagyszabású felad van
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Egy kicsit későn, de köszönöm szépen a forgalomba állást a megfelelő helyen
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Szóval csak azért, hogy húzza ki a poszt a versenyről a díjakat a tetejére
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Elv alapján, hogy a legjobb hír, hogy tartsa a tetején egy kis utóirat bővítés után az általános szabályok a fórum.
Ugyanezeket a szabályokat a verseny változatlan marad, és szeretném, ha továbbra is jó játék
|
![]() |
Navigáció
|
||||||
|
||||||
| Címkék |
| hiba, olvasó, evolúció, verseny, Könyvek, szerelem, díjak, NLP, hiedelmek, Kérdések, fejlesztés, személyes fejlődés, boldogság, jegyzet, hír |
| Téma eszközök | |
| Megjelenése | |
|
|