|
|
|
|||||||
| Információkat Szabályokat, és fontos információkat |
![]() |
|
|
LinkBack (43) Az | Szál eszközöket | Megjelenést |
|
|
|
|
Michal Podbielski
Település: Wrocław
|
Mindössze annyit kell tenned, hogy magának a kettős megnyerheti (díjak vannak 2 példányban a könyv ", NLP - Evolution ..."), írni Mi az Ön személyes fejlődés és miért gondolja így. És ez így van. Csak írni ebben a témában A téma a személyes fejlődés (a link). Just write Mi az Ön személyes fejlődés megmagyarázni a nyilatkozatot. És ez fogja meghatározni a győzelem - az érvelés. Egyik a kutatási eredmények, a véleményét. Ez az, ami fontos ezen a versenyen. Írjon Mi az Ön személyes fejlődés megmagyarázni a nyilatkozatával, és még kétszer esélye egy ingyenes példányát a könyv ", NLP - Evolution. Ugrás a következő lépést a fejlődés egy gondolkodó ember, hogy az ember boldog. " Itt mindenkinek van esélye nyerni - még nem tudva , NLP? Versenykiírás:
Perc azonosítása nyertesek:
Michal Podbielski oktató, edző az NLP és a hipnózist Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Érdekli az NLP
|
Talán egy kicsit, és én nem tény. De van egy ilyen ítéletethogy még ha nem vagyok, de én vagyok. Én vagyok, és az intézkedés az én személyes fejlődés vagyok. Mi történt? Mielőtt kezdek gondolkodni azon, hogyan lehet ezt a könyvet, eszem egy darab fehér csokoládé és vissza chrupkami, ha valami értelmesebb lépnek a fejem. Üdvözlet! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Idézet:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Mondanom sem kell, hogy a verseny győztese kapja a díjakat valamint autográf és elkötelezettsége a szerző
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Idézet:
Összhangban a versenykiírást, hogy vegyenek részt benne, amit írsz a személyes fejlődés ebben a thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlKérjük Post your post is
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Egy kicsit késve, de köszönöm szépen hozataláért után a megfelelő helyen
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Szóval csak azért, hogy felhívják a verseny után a díjakat a tetejére
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Szerint az elvet, hogy a legjobb hír, hogy továbbra is tetején egy kis utóirat, hogy a bővítés az általános szabályok a fórum.
Ugyanezek a szabályok a verseny továbbra is változatlan, és szeretném, ha továbbra is jó szórakozást
|
![]() |
Navigációs
|
||||||
|
||||||
| Címkéket |
| tévedés, olvasatot, alakulását, vitatja, könyvet, szerelem, díjakat, , NLP, meggyőződésre, Feltett, fejlesztés, a személyes fejlődés, Szerencsére,, Tudomásul, Hír |
| Szál eszközöket | |
| Megjelenést | |
|
|