Automatikus fordítás (supported by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bugarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Információkat Szabályokat, és fontos információkat

FIGYELEM! Szabad verseny mindenki számára - 2 könyvet, "NLP - Evolution" to win

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack (43) Az Szál eszközöket Megjelenést
Stary 23-03-2009, 15:22   43 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie FIGYELEM! Szabad verseny mindenki számára - 2 könyvet, "NLP - Evolution" to win

Bárki vehet részt a versenyen - tudta nélkül , NLP. A végén a jutalom egy könyvet , NLP: ", NLP - Evolution. Ugrás a következő lépést a fejlődés egy gondolkodó ember az ember boldog: ".

Mindössze annyit kell tenned, hogy magának a kettős megnyerheti (díjak vannak 2 példányban a könyv ", NLP - Evolution ..."), írni Mi az Ön személyes fejlődés és miért gondolja így. És ez így van. Csak írni ebben a témában A téma a személyes fejlődés (a link).

Just write Mi az Ön személyes fejlődés megmagyarázni a nyilatkozatot. És ez fogja meghatározni a győzelem - az érvelés. Egyik a kutatási eredmények, a véleményét. Ez az, ami fontos ezen a versenyen. Írjon Mi az Ön személyes fejlődés megmagyarázni a nyilatkozatával, és még kétszer esélye egy ingyenes példányát a könyv ", NLP - Evolution. Ugrás a következő lépést a fejlődés egy gondolkodó ember, hogy az ember boldog. "

Itt mindenkinek van esélye nyerni - még nem tudva , NLP?

Versenykiírás:
  • A verseny kezdődik a kihirdetésétől számított el ezt a cikket 01.06.2009r (bezárólag).
  • A verseny külön a nyertesek 2ch.
  • Díjakat a győztesek kerülnek a könyvek -NLP-Evolution. Ugrás a következő lépést a fejlődés egy gondolkodó ember az ember boldog, Egy példányát az egyes nyertesek.
  • Az eredmények fogják kihirdetni a fórumot, június végéig 2009 - a zsűri biztosítja, hogy az eredmények is bejelentette, a lehető leghamarabb.
  • Ha szeretne részt venni a versenyen ki kell írni Válaszul a személyes fejlődés Mi az Ön személyes fejlődés , és indokolják a nyilatkozatot.
  • Ez az indoklás értékelni fogja a zsűri.
  • Ezért, akkor írj róla valamit, hogy valaki már említette, amely a saját oka.
  • Indokolás adható később alakult ki vita a többiekkel, helyesbítés vagy pontosítás. További leírások is értékeli a zsűri.
  • A zsűri figyelembe veszi a saját szubjektív értékelését a cikkek és fórumok résztvevőinek.
  • Írásos észrevételeit mások beszédeit paszkwili eltiltás fenyegeti, hanem egy tájékozott a kritika nagyon is a helyszínen.
  • Bizonyított plagizálás olyan eltiltást.
  • Mielőtt a végleges eredményt, a zsűri semmilyen módon nem fog észrevételekre vezető verseny.
  • A bírálóbizottság a forum tagok: , NLP-er, MonikaAnnaJulia, dirja, szycha.
  • A zsűri fogja kiválasztani a nyertes szerint protokoll azonosító nyertesekSzakasz alább.
  • Mivel az eredmények a versenyvizsgán alapuló szubjektív értékelése a zsűri, hogy eltávolítsuk a potenciális tudás, a verseny nem lehetnek jelen azok a személyek, akik már Képzett egyszerű-nlp.pl. Vehetnek részt a vitában, de nem szerepel a nyertesek kialakulását.
  • Bármilyen korrekció, tisztázásra vagy további megjegyzéseket írta Michael Podbielskiego (, NLP-er), a válasz minden kérdésre ebben a téma szerves részét képezik a szabályzat a verseny.

Perc azonosítása nyertesek:
  • Megjelenése nyertesek, a zsűri tesz előzetes megszüntetése - minden egyes tagja a zsűri sem tudja megjósolni, csak egy személyt jelölt a győztes.
  • A kezdeti megszűnjön az jelöléséről (nevez) számít egy szavazattal rendelkezik. Ha valaki kap egynél több jelölttel automatikusan a győztes a verseny (4 vannak azok, akik a zsűri és a nyertesek 2 cs.)
  • Ha az előzetes megszüntetéséhez egyhangú lesz az egyik győztes, a zsűri tesz az előzetes megszüntetése ismét, hogy azonosítani tudják azokat 2giego győztes.
  • Ha az előzetes megszüntetése nem lesz 2ch jelennek nyertesek, a zsűri alakult ki a győztesek, vagy a győztes (ha már jelölték) a másodrendű út közötti szavazást a jelöltek a nyertesek.
  • Ha az újbóli szavazást nem lehet 2ch jelennek nyertesek, a nyertesek, vagy a győztes (ha már jelölték) Michael Podbielski derül jelöltek közül a nyertesek, a legtöbb szavazatot. Ebben az esetben meg fogja határozni a fennmaradó aktív résztvevője a fórumon. Mennyi ideig valaki tagja a fórum nem érinti az eredmény, hogy a súlya is csak a tevékenység, mivel a bejelentés a versenyt.
  • A szavazás nyílt lesz, és kerül sor a fórum.
  • Minden zsűritag van szükség, nem kommentálta a döntést, amíg az a szavazás vége, hogy ne befolyásolja a többi a bíráló bizottság tagjai.
  • Minden tagja a zsűri kötelessége, hogy minden, az adott választás után a megjelenése nyertesek.

Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:14   #2 (permalink)
Érdekli az NLP

Awatar mlamka
Nincs Avatar

Domyślnie Re: FIGYELEM! Szabad verseny mindenki számára - 2 könyvet, "NLP - Evolution" to win

Talán egy kicsit, és én nem tény. De van egy ilyen ítéletethogy még ha nem vagyok, de én vagyok. Én vagyok, és az intézkedés az én személyes fejlődés vagyok. Mi történt? Mielőtt kezdek gondolkodni azon, hogyan lehet ezt a könyvet, eszem egy darab fehér csokoládé és vissza chrupkami, ha valami értelmesebb lépnek a fejem. Üdvözlet! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:55   #3 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: FIGYELEM! Szabad verseny mindenki számára - 2 könyvet, "NLP - Evolution" to win

Idézet:
Írtam mlamka Zobacz post
Talán egy kicsit, és én nem tény. De van egy ilyen ítéletethogy még ha nem vagyok, de én vagyok. Én vagyok, és az intézkedés az én személyes fejlődés vagyok. Mi történt? Mielőtt kezdek gondolkodni azon, hogyan lehet ezt a könyvet, eszem egy darab fehér csokoládé és vissza chrupkami, ha valami értelmesebb lépnek a fejem. Üdvözlet! Monia
Monia Bon Appetit!

Stary 03-04-2009, 00:23   #4 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Mondanom sem kell, hogy a verseny győztese kapja a díjakat valamint autográf és elkötelezettsége a szerző

Stary 03-04-2009, 09:04   #5 (permalink)
Moderátor hipnózis (tiszteletbeli Master NLP)

Awatar andrzej1234
Nincs Avatar

Település: Bytom, szép város ...

Ez az, amit kérek De nem válaszolt köszönöm
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (permalink)
Érdekli az NLP

Awatar Barczi87
Nincs Avatar

Uśmiech :)

Személyes fejlődésének számomra felfedezni siebie.Uważam így, mert a fejlődő személyiségük kitágul, hogy képes megérteni a világot és más embereket is, hogy ad nekem megelégedésére.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Idézet:
Írtam Barczi87 Zobacz post
Személyes fejlődésének számomra felfedezni siebie.Uważam így, mert a fejlődő személyiségük kitágul, hogy képes megérteni a világot és más embereket is, hogy ad nekem megelégedésére.
Összhangban a versenykiírást, hogy vegyenek részt benne, amit írsz a személyes fejlődés ebben a thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Kérjük Post your post is

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Egy kicsit késve, de köszönöm szépen hozataláért után a megfelelő helyen

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Szóval csak azért, hogy felhívják a verseny után a díjakat a tetejére

Stary 04-05-2009, 20:04   #10 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Szerint az elvet, hogy a legjobb hír, hogy továbbra is tetején egy kis utóirat, hogy a bővítés az általános szabályok a fórum.

Ugyanezek a szabályok a verseny továbbra is változatlan, és szeretném, ha továbbra is jó szórakozást

Odpowiedz

Navigációs
Wróć   simple-NLP.pl szabad fórum NLP > Homokláda > Információkat

LinkBacks (!)
LinkBack to this Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-figyelem-szabad-verseny-mindenki-sz% C3% A1m% C3% A1ra-2-k% C3%-B6nyvet-NLP - -evolution-is-win.html
Írta: Miatt Típus Dátum
Internet, számítógépek / Topic Fórum - Product Party Sanok Város: Katalog.Sanok.pl Ez az üzenet Refback 02-06-2009 15:38
EGYSZERŰ-NLP - NLP Training: NLP Tréning gyakorlatok - Üzleti Ez az üzenet Refback 15-05-2009 19:35
EGYSZERŰ-NLP - NLP Store Ez az üzenet Refback 13-05-2009 07:37
EGYSZERŰ-NLP - NLP képzés: A képzés előtt publik NLP - Ez az üzenet Refback 11-05-2009 20:08
EGYSZERŰ-NLP - NLP-korszak Galéria Ez az üzenet Refback 30-04-2009 21:01
EGYSZERŰ-NLP - NLP Training: Rólunk NLP Ez az üzenet Refback 30-04-2009 10:58
Játékok -- Ez az üzenet Refback 25-04-2009 18:57
NLP-Evolution: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 15:03
NLP-Evolution: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 13:59
NLP-Evolution: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 11:11
NLP-Evolution: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 10:57
NLP-Evolution: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 08:46
NLP-Evolution: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 25-04-2009 06:52
NLP-Evolution: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 24-04-2009 21:58
EGYSZERŰ-NLP - NLP Training for Business Ez az üzenet Refback 24-04-2009 17:49
NLP-Evolution: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 23-04-2009 16:21
EGYSZERŰ-NLP - NLP-film korszak Ez az üzenet Refback 22-04-2009 20:28
EGYSZERŰ-NLP - NLP Képzés: A SIMPLE-NLP Ez az üzenet Refback 22-04-2009 19:21
NLP-Evolution: Ingyenes NLP minden versenyen Ez az üzenet Refback 22-04-2009 16:06
EGYSZERŰ-NLP: NLP-korszak Films Ez az üzenet Refback 22-04-2009 09:13
EGYSZERŰ-NLP - NLP Tréning Ez az üzenet Refback 21-04-2009 08:38
EGYSZERŰ-NLP - NLP Store Ez az üzenet Refback 20-04-2009 20:23
Egyszerű Katalógus Party Ez az üzenet Refback 16-04-2009 09:38
FIGYELEM! Szabad verseny mindenki számára - 2 könyvet, "NLP - Evolution" to win RSS2.PL - TERMÉK A FELEK RSS - RSS OLVASÓ OLDALAK Ez az üzenet Refback 12-04-2009 10:57
EGYSZERŰ-NLP - NLP Training: NLP Training Schedule Ez az üzenet Refback 11-04-2009 22:54
Simple-NLP - NLP Training: Working with simple-NLP Ez az üzenet Refback 09-04-2009 21:25
EGYSZERŰ-NLP - NLP Training: NLP Tréning Practices - Evolution Ez az üzenet Refback 07-04-2009 17:39
A győztes ksišżkę "NLP - Evolution" a szabad versenyen -- Ez az üzenet Refback 03-04-2009 15:52
EGYSZERŰ-NLP - NLP Képzés: NLP EGYSZERŰ-Training Academy Ez az üzenet Refback 03-04-2009 02:15
Web Directory. Érdekes helyek az interneten Ez az üzenet Refback 03-04-2009 01:51
Nyílt pályázat könyv NLP-Evolution nyerni | A legjobb cikkek Ez az üzenet Pingback 02-04-2009 00:21
EGYSZERŰ-NLP - NLP Training: NLP Mesterképző Ez az üzenet Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 27-03-2009 14:15
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 21:24
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 20:38
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 19:11
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 18:44
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 18:43
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 18:42
GoldenLine.pl: Fórum - Szabad a verseny minden egyes NLP - NLP-Evolution könyv nyerni Ez az üzenet Refback 23-03-2009 18:42

Címkéket
tévedés, olvasatot, alakulását, vitatja, könyvet, szerelem, díjakat, , NLP, meggyőződésre, Feltett, fejlesztés, a személyes fejlődés, Szerencsére,, Tudomásul, Hír

Szál eszközöket
Megjelenést

Alapelvek Off
Ön ne Post new threads
Ön ne post válaszok
Ön ne Post mellékletek
Ön ne szerkesztés üzeneteidet

BB kód van Engedélyezve
Emotikonok vannak Engedélyezve
[IMG] kód van Engedélyezve
HTML kód nem Ki
Visszakövetések vannak Engedélyezve