Automatski prijevod (podržan od Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bugarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Informacije Skup pravila, i važne informacije

UPOZORENJE! Slobodnog tržišnog natjecanja za sve - dvije knjige: "NLP - Evolution 'za pobjedu

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack Thread Tools Pogledaj
Stary 23-03-2009, 14:22   #1 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie UPOZORENJE! Slobodnog tržišnog natjecanja za sve - dvije knjige: "NLP - Evolution 'za pobjedu

Svatko može sudjelovati u natjecanju - čak i ne znajući NLP. Na kraju nagrada je knjiga o NLP"NLP - Evolution. Idi na sljedeću fazu razvoja ljudskog mišljenja da sretan čovjek".

Sve što trebate učiniti kako bi se bračni priliku osvojiti (nagrade su dva primjerka knjige "NLP - Evolution ..."), pisati Što vam je osobni razvoj i zašto mislite. I to je dovoljno. Dovoljno je napisati na ovu temu u konac na osobni razvoj (na ovom linku).

Dovoljno je napisati Što vam je osobni razvoj i opravdati svoju izjavu. I to će odlučiti pobjedu - o svom načinu razmišljanja. No rezultati ispitivanja, samo vaš um. To je ono što je važno u ovom natjecanju. Pisati Što vam je osobni razvoj i opravdati svoju izjavu, a vi imate priliku za dvostruki besplatni primjerak knjige "NLP - Evolucija. Preskoči sljedeću fazu razvoja od razmišljanja čovjeka na čovjeka sretnim ".

Ovdje svatko ima priliku osvojiti - čak i ne znajući NLP!

Pravila natjecanja:
  • Natječaj traje od datuma objave ovog članka na 01.06.2009r (uključeno).
  • Natjecanje će biti odvojena 2 kanala pobjednici.
  • Nagrade za pobjednike su knjige NLP-evolucija. Preskoči sljedeću fazu u razvoju razmišljanja čovjeka na čovjeka sretnim, Jedan primjerak za svaki od pobjednika.
  • Rezultati će biti objavljeni na forumu do kraja lipnja 2009 - žiri će osigurati da rezultati su najavili što je ranije moguće.
  • Za sudjelovanje u nagradnoj igri morate napisati temu osobnog razvoja Što vam je osobni razvoj i opravdati svoju izjavu.
  • Ovo obrazloženje će biti ocijenjena od strane žirija.
  • Dakle, možete pisati o nečemu što je netko već spomenuo, dajući svoje razloge.
  • Opravdanje se može dati i onda razviti raspravu s drugima, korekcije ili razjašnjenja. Dodatni opisi također se procjenjuje od strane žirija.
  • Ocjenjivački sud će uzeti u obzir vlastite subjektivne procjene članaka i sudionicima foruma "komentare.
  • Pisanje u paszkwili komentar na tuđe govor prijeti izuzeće, iako zasluga kritika je najviše na licu mjesta.
  • Dokazana plagijat znači diskvalifikaciju.
  • Prije davanja konačne rezultate, žiri ni na koji način će komentirati potencijalne vođe u natječaju.
  • Žiri je sastavljen od korisnika foruma: NLP-Er, MonikaAnnaJulia, dirja, Szych.
  • Žiri će preporučiti pobjednika u skladu sa Memorandum o utvrđivanju pobjednikaReproducirati u nastavku.
  • Kao što su i rezultati natjecanja na temelju subjektivne procjene žirija, kako bi se uklonili potencijal znanja, natjecanja ne mogu sudjelovati sve osobe koje su već trenirao je jednostavan-nlp.pl. Mogu sudjelovati u raspravi, ali neće biti uključen u tijeku odabira pobjednika.
  • Svaki ispravak, pojašnjenje ili dodatne komentare napisao Michael Podbielskiego (NLPEr-), koji odgovara na sva pitanja u ovom thread sastavni dio pravila tržišnog natjecanja.

Zapisnik identificiranje pobjednici:
  • U odabiru pobjednika, žiri čini preliminarne eliminacije - Svaki član žirija mogu odabrati samo jednu osobu kao kandidata za pobjednika.
  • Početne eliminacije bilo nominacija (imenovati) se računa kao jedan glas. Ako netko primi više od jednog nominacija automatski pobjednik u natjecanju (postoje 4 osobe na žiri, a pobjednike 2 kanala).
  • Ako početne eliminacije jednoglasno je netko pobjednik, žiri čini preliminarne eliminacije još jednom, kako bi se identificirali 2giego pobjednika.
  • Ako ste u preliminarne eliminacije neće biti pobjednici izaći 2 kanala, žiri pojavila pobjednici ili pobjednik (ako se već odabrana) na sekundarnoj cesti između kandidata s pravom glasa pobjednika.
  • Ako ne možete glasovati sekundarne 2ch pojavljuju pobjednici, pobjednici odnosno pobjednik (ako se već bila nominirana) Michael Podbielski izlazi iz reda kandidata za pobjednike, s najviše glasova. U ovom slučaju, odredit će preostale aktivni sudionik na forumu. To je tako dugo dok je netko član foruma ne može utjecati na ishod, tako da se može težiti samo aktivnost od objave natječaja.
  • Glasovanje će biti otvorena i bit će dio foruma.
  • Svaki član žirija je potrebno ne komentirati odluku do zaključenja glasovanja kako ne bi utjecati na ostale članove žirija.
  • Svaki član žirija obavezu da opravdaju svaki od svojih izbora nakon što je uočena pobjednika.

Last edited by NLP-er: 23-03-2009 - 14:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 18:14   #Dva (permalink)
Zainteresirani za NLP

Awatar mlamka
Nema Avatar

Registracija: Oct 2008
Domyślnie Re: UPOZORENJE! Slobodnog tržišnog natjecanja za sve - dvije knjige: "NLP - Evolution 'za pobjedu

Možda malo i nisam bio činjenica. Ali imam osudaDa čak i ako nisam, ipak sam ja. Ja sam, i mjera moje osobnog razvoja sam. Kako objašnjavate to? Prije nego što sam početi se pitati kako da biste dobili te knjige ću jesti komad bijele čokolade s crispies i vratiti kada se nešto smislenije će doći u moju glavu. Pozdrav! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 18:55   #3 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: UPOZORENJE! Slobodnog tržišnog natjecanja za sve - dvije knjige: "NLP - Evolution 'za pobjedu

Quote:
Autor: mlamka Zobacz post
Možda malo i nisam bio činjenica. Ali imam osudaDa čak i ako nisam, ipak sam ja. Ja sam, i mjera moje osobnog razvoja sam. Kako objašnjavate to? Prije nego što sam početi se pitati kako da biste dobili te knjige ću jesti komad bijele čokolade s crispies i vratiti kada se nešto smislenije će doći u moju glavu. Pozdrav! Monia
Monia Appetit!

Stary 2009/03/04, 00:23   #4 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Nepotrebno je reći da pobjednici dobivaju svoje nagrade uz autogram i posvetu autora

Stary 2009/03/04, 09:04   #5 (permalink)
Moderator hipnoza (počasni Master NLP)

Awatar andrzej1234
Nema Avatar

Registriran: Nov 2008
Grad: Bytom, prekrasan grad ...

To je ono što tražim No, već odgovorio kroz
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (permalink)
Zainteresirani za NLP

Awatar Barczi87
Nema Avatar

Registracija: Apr 2009
Uśmiech :)

Za mene, osobni razvoj, jer je otkriće siebie.Uważam razvijaju svoju osobnost proširiti njihovu sposobnost da razumiju svijet i druge ljude, osim što mi daje zadovoljstvo.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Quote:
Autor: Barczi87 Zobacz post
Za mene, osobni razvoj, jer je otkriće siebie.Uważam razvijaju svoju osobnost, proširiti svoje sposobnosti da razumiju svijet i druge ljude koji mi daje dodatno zadovoljstvo.
U skladu s pravilima tržišnog natjecanja da u njoj sudjeluju, ali morate pisati vam je osobni razvoj u tom slijedu: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Molimo pomete svoj post ima

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Malo zakasnio, ali puno hvala za stavljanje post u pravo mjesto

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Tako je samo da izvadi post o natjecanju s nagradama na vrh

Stary 2009/04/05, 20:04   #10 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Prema načelu da najbolje vijesti da bi na vrhu malog PostScript nakon proširenja općim pravilima foruma.

Ista pravila natječaja ostaje nepromijenjen i želim vam nastavio odličnu igru

Odpowiedz

Navigacija
Wróć   NLP.pl jednostavan forum o NLP- > Kutija s pijeskom > Informacije

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-upozorenje-slobodnog-tr% C5% BEi% C5% A1nog-natjecanja-za-sve-dvije-knjige-NLP-Evolution -po-pobjedu.html
Objavio / la Za Tip Datum
Internet, računari Topic Forum - Web imenik Sanok Grad: Katalog.Sanok.pl Ovaj thread Refback 2009/02/06 15:38
SIMPLE-NLP - NLP Trening: NLP Trening praksa - Poslovni Ovaj thread Refback 15-05-2009 19:35
SIMPLE-NLP - NLP Store Ovaj thread Refback 13-05-2009 07:37
Simple-NLP - NLP Trening: trening od javnosti s NLP Ovaj thread Refback 2009/11/05 20:08
Simple-NLP - NLP-era Galerija Ovaj thread Refback 30-04-2009 21:01
SIMPLE-NLP - NLP Trening: O NLP Ovaj thread Refback 30-04-2009 10:58
Igre - Ovaj thread Refback 25-04-2009 18:57
NLP-Evolution: Slobodan NLP za svaki natječaj Ovaj thread Refback 25-04-2009 15:03
NLP-Evolution: Slobodan NLP za svaki natječaj Ovaj thread Refback 25-04-2009 13:59
NLP-Evolution: Slobodan NLP za svaki natječaj Ovaj thread Refback 25-04-2009 11:11
NLP-Evolution: Slobodan NLP za svaki natječaj Ovaj thread Refback 25-04-2009 10:57
NLP-Evolution: Slobodan NLP za svaki natječaj Ovaj thread Refback 25-04-2009 08:46
NLP-Evolution: Slobodan NLP za svaki natječaj Ovaj thread Refback 25-04-2009 06:52
NLP-Evolution: Slobodan NLP za svaki natječaj Ovaj thread Refback 24-04-2009 21:58
-Jednostavna NLP - NLP Trening za Business Ovaj thread Refback 24-04-2009 17:49
NLP-Evolution: Slobodan NLP za svaki natječaj Ovaj thread Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 23-04-2009 16:21
Simple-NLP - NLP-era filma Ovaj thread Refback 22-04-2009 20:28
SIMPLE-NLP - NLP Trening: SIMPLE-NLP Ovaj thread Refback 22-04-2009 19:21
NLP-Evolution: Slobodan NLP za svaki natječaj Ovaj thread Refback 22-04-2009 16:06
Jednostavno-NLP: NLP-era Filmovi Ovaj thread Refback 22-04-2009 09:13
SIMPLE-NLP - NLP Trening Ovaj thread Refback 21-04-2009 08:38
SIMPLE-NLP - NLP Store Ovaj thread Refback 20-04-2009 20:23
Jednostavan Web Directory Ovaj thread Refback 16-04-2009 09:38
UPOZORENJE! Slobodnog tržišnog natjecanja za sve - dvije knjige: "NLP - Evolution" koji je pobijedio RSS2.PL - PRODUCT STRANKE RSS - RSS Reader STRANKE Ovaj thread Refback 2009/12/04 10:57
SIMPLE-NLP - NLP Trening: NLP Trening Raspored Ovaj thread Refback 2009/11/04 22:54
SIMPLE-NLP - NLP Trening: Rad s SIMPLE-NLP Ovaj thread Refback 2009/09/04 21:25
SIMPLE-NLP - NLP trening: Trening Vježbe NLP - Evolution Ovaj thread Refback 2009/07/04 17:39
Pobjednik ksišżkę "NLP - Evolution" u slobodnom natjecanju - Ovaj thread Refback 2009/03/04 15:52
SIMPLE-NLP - NLP Trening: NLP Trening Akademija-JEDNOSTAVNA Ovaj thread Refback 2009/03/04 02:15
Katalog stranice. Zanimljive stranice na Internetu Ovaj thread Refback 2009/03/04 01:51
Otvoren natječaj knjigu NLP-Evolution pobijediti | Najbolji predmeti Ovaj thread Pingback 2009/02/04 00:21
SIMPLE-NLP - NLP Trening: NLP Master Training Ovaj thread Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 27-03-2009 13:15
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 23-03-2009 20:24
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 23-03-2009 19:38
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 23-03-2009 18:11
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 23-03-2009 17:44
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 23-03-2009 17:43
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 23-03-2009 17:42
GoldenLine.pl: Rasprava - Besplatni natječaju za svaki NLP - NLP-Evolution knjiga za pobjedu Ovaj thread Refback 23-03-2009 17:42

Tags
greška, čitanje, evolucija, Natječaj, Knjige, ljubav, nagrade, NLP, uvjerenja, Pitanja, razvoj, osobni razvoj, sreća, bilješka, vijesti

Thread Tools
Pogledaj

Pravila postanja
Vas Ne može Postati nove teme
Vas Ne može postati odgovore
Vas Ne može Slati privitke
Vas Ne može Uredite svoje postove

BB code je Uključen
Smilies su Uključen
[IMG] kod Uključen
HTML kôd je Isključeni
Trackbackovi su Uključen