|
|
|
|||||||
| Informacije Skup pravila, i važne informacije |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Thread Tools | Izgled |
|
|
|
|
Michal Podbielski
Grad: Wrocław
|
Sve što trebate učiniti kako bi se dvostruko šansu za osvajanje (nagrade su 2 primjerka knjige "NLP - EVOLUTION ..."), pisati Što vam je osobni razvoj i zašto mislite tako. I to je tako. Dovoljno je napisati na ovu temu nit na osobni razvoj (na link). Dovoljno je napisati Što vam je osobni razvoj da objasni svoju izjavu. I to će odrediti pobjedu - vaše rasuđivanje. Ništa od rezultata istraživanja, svoje mišljenje. To je ono što je važno u ovom natjecanju. Pisati Što vam je osobni razvoj da objasni svoju izjavu, a imate dvostruko priliku besplatan primjerak knjige "NLP - EVOLUTION. Preskoči sljedeću fazu u razvoju razmišljanja čovjeka na čovjeka sretan. " Ovdje svatko ima priliku za pobjedu - čak i bez znanja NLP! Pravila tržišnoga natjecanja:
Zapisnik utvrđivanja dobitnika:
Michal Podbielski instruktor, trener NLP-a hipnoza Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Zainteresirani za NLP
|
Možda malo i ja sam ne činjenica. Ali ja sam takva uvjerenjeda čak i ako nisam, ali ja sam. Ja sam, i mjera moje osobne razvoja sam. Što se dogodilo? Prije nego što sam se početi pitati kako da biste dobili ovu knjigu, jedem komadić bijele čokolade i povratka chrupkami kad je nešto više smisla će doći u moju glavu. Pozdravi! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Quote:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Nepotrebno je reći da je pobjednik natjecanja dobit će svoje nagrade, uz autogram i predanost od autora
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Quote:
U skladu s pravilima natjecanja kako bi sudjelovali u njemu što ste napisali je osobni razvoj u tom slijedu: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlMolimo Post your post tamo
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Malo kasno, ali puno hvala za postavljanje post na pravo mjesto
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Prema načelu da najbolje vijesti za držati na vrhu malog PostScript za proširenje općeg pravila foruma.
Ista pravila natječaja ostaje nepromijenjen, a žele li nastaviti dobra zabava
|
![]() |
Navigacija
|
||||||
|
||||||
| Tags |
| greška, čitanje, evolucija, contest, knjiga, ljubav, nagrade, NLP, uvjerenja, Pitanja, razvoj, osobni razvoj, Srećom,, Napomena, Vijesti |
| Thread Tools | |
| Izgled | |
|
|