Automatski prijevod (podržan od strane Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bugarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  
Sign up Info Igre Mark Forums Read

Informacije Skup pravila, i važne informacije

UPOZORENJE! Besplatni natječaj za sve - 2 knjige, "NLP - EVOLUCIJA 'pobijediti

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack (43) Thread Tools Izgled
Stary 23-03-2009, 15:22   43 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie UPOZORENJE! Besplatni natječaj za sve - 2 knjige, "NLP - EVOLUCIJA 'pobijediti

Svatko može sudjelovati u natjecanju - čak i bez znajući NLP. Na kraju nagrada je knjiga o NLP"NLP - EVOLUTION. Preskoči sljedeću fazu u razvoju razmišljanja čovjeka da čovjek sretan".

Sve što trebate učiniti kako bi se dvostruko šansu za osvajanje (nagrade su 2 primjerka knjige "NLP - EVOLUTION ..."), pisati Što vam je osobni razvoj i zašto mislite tako. I to je tako. Dovoljno je napisati na ovu temu nit na osobni razvoj (na link).

Dovoljno je napisati Što vam je osobni razvoj da objasni svoju izjavu. I to će odrediti pobjedu - vaše rasuđivanje. Ništa od rezultata istraživanja, svoje mišljenje. To je ono što je važno u ovom natjecanju. Pisati Što vam je osobni razvoj da objasni svoju izjavu, a imate dvostruko priliku besplatan primjerak knjige "NLP - EVOLUTION. Preskoči sljedeću fazu u razvoju razmišljanja čovjeka na čovjeka sretan. "

Ovdje svatko ima priliku za pobjedu - čak i bez znanja NLP!

Pravila tržišnoga natjecanja:
  • Natjecanje traje od datuma objave ovog članka na 01.06.2009r (uključeno).
  • Natječajem će odvojene pobjednika 2 kan.
  • Nagrade za pobjednike su knjige NLP-Evolution. Preskoči sljedeću fazu u razvoju razmišljanja čovjeka da čovjek sretanJedan primjerak za svaku od pobjednika.
  • Rezultati će biti objavljen na forumu do kraja lipnja 2009 - žiri će osigurati da rezultati su najavili što je prije moguće.
  • Za sudjelovanje u natječaju morate pisati U odgovoru na osobni razvoj Što vam je osobni razvoj i opravdavaju svoju izjavu.
  • Ovo opravdanje će biti ocijenjena od strane žirija.
  • Dakle, možete pisati o nečemu što je netko već spomenuo, dajući svoje razloge.
  • Opravdanje može dati kasnije razvio u razgovoru s drugima, ispravak ili pojašnjenja. Dodatni opisi su također ocjenjuju od strane žirija.
  • Žiri će uzeti u obzir svoje subjektivne procjene članaka i komentare sudionika Foruma.
  • Pisanje u komentarima drugih ljudi govore paszkwili prijetili diskvalifikacijom, ali informirani kritika je vrlo velik na licu mjesta.
  • Dokazana plagijat znači diskvalifikacija.
  • Prije davanja konačne rezultate, žiri na bilo koji način neće komentirati na bilo koji vodstvo natjecanja.
  • Žiri je sastavljen od članova foruma: NLP-er, MonikaAnnaJulia, dirja, szycha.
  • Žiri će odabrati pobjednika u skladu s protokol za utvrđivanje pobjedniciIspod odjeljka.
  • Kao rezultati natjecanja na temelju subjektivne procjene žirija, kako bi se uklonili potencijal znanja, natjecanja NE svibanj prisustvovati bilo osoba koje su već Trenirao je jednostavan-nlp.pl. Svibanj sudjelovati u raspravi, ali neće biti uključeni u nastanak pobjednika.
  • Bilo koja ispravak, razjašnjenje ili dodatne komentare napisao Michael Podbielskiego (NLP-er), kao odgovor na sva pitanja u tom slijedu čini sastavni dio Pravilnika o natjecanju.

Zapisnik utvrđivanja dobitnika:
  • Pojava pobjednika, žiri čini preliminarne eliminacije - svaki član žirija može predvidjeti samo jednu osobu kao kandidat za pobjednika.
  • Početna uklanjanje bilo nominacija (imenovati) se računa kao jedan glas. Ako netko prima više od jednog nominacija je automatski pobjednik u natjecanju (postoje 4 osobe na žiri, a pobjednici 2ch).
  • Ako je u prethodnom eliminaciji će biti jedna jednoglasne pobjednik, žiri čini preliminarne eliminacije još jednom, biti u mogućnosti identificirati 2giego pobjednik.
  • Ako u prethodno uklanjanje neće biti 2ch pojavljuju pobjednika, žiri pojavila pobjednika ili pobjednik (ako se već nominacija) za sekundarne cesti između glasovanja sa kandidatima za pobjednike.
  • Ako ponovno glasovanje ne može nastati 2ch pobjednika, pobjednici ili pobjednik (ako se već bila nominirana) Michael Podbielski izlazi iz reda kandidata za pobjednike, s najviše glasova. U ovom slučaju, će odrediti preostale aktivni sudionik u forumu. Koliko dugo netko je član foruma ne bi trebalo utjecati na ishod, tako da svibanj težiti samo aktivnosti od raspisivanja natječaja.
  • Glasovanje će biti otvoren i održat će se u forum.
  • Svaki član žirija je potrebna ne komentirati svoju odluku do kraja glasovanja, kako ne bi utjecati na druge članove žirija.
  • Svaki član žirija obvezu opravdati bilo koji od njihovih izbora nakon nastajanja pobjednika.

Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26.03.2009, 19:14   #2 (permalink)
Zainteresirani za NLP

Awatar mlamka
Nema Avatar

Domyślnie Re: POZOR! Besplatni natječaj za sve - 2 knjige, "NLP - EVOLUCIJA 'pobijediti

Možda malo i ja sam ne činjenica. Ali ja sam takva uvjerenjeda čak i ako nisam, ali ja sam. Ja sam, i mjera moje osobne razvoja sam. Što se dogodilo? Prije nego što sam se početi pitati kako da biste dobili ovu knjigu, jedem komadić bijele čokolade i povratka chrupkami kad je nešto više smisla će doći u moju glavu. Pozdravi! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26.03.2009, 19:55   #3 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: POZOR! Besplatni natječaj za sve - 2 knjige, "NLP - EVOLUCIJA 'pobijediti

Quote:
Napisao mlamka Zobacz post
Možda malo i ja sam ne činjenica. Ali ja sam takva uvjerenjeda čak i ako nisam, ali ja sam. Ja sam, i mjera moje osobne razvoja sam. Što se dogodilo? Prije nego što sam se početi pitati kako da biste dobili ovu knjigu, jedem komadić bijele čokolade i povratka chrupkami kad je nešto više smisla će doći u moju glavu. Pozdravi! Monia
Monia Bon Appetit!

Stary 03-04-2009, 00:23   #4 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Nepotrebno je reći da je pobjednik natjecanja dobit će svoje nagrade, uz autogram i predanost od autora

Stary 03-04-2009, 09:04   #5 (permalink)
Moderator hipnoza (počasni Master NLP)

Awatar andrzej1234
Nema Avatar

Grad: Bytom, prekrasan grad ...

To je ono što tražim Ali on odgovori: hvala
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (permalink)
Zainteresirani za NLP

Awatar Barczi87
Nema Avatar

Registracija: travanj 2009
Uśmiech :)

Osobni razvoj za mene je otkrivanje siebie.Uważam zato razvoju njihove osobnosti proširuje svoju sposobnost da razumiju svijet i druge ljude koji također mi daje zadovoljstvo.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Quote:
Napisao Barczi87 Zobacz post
Osobni razvoj za mene je otkrivanje siebie.Uważam zato razvoju njihove osobnosti proširuje svoju sposobnost da razumiju svijet i druge ljude koji također mi daje zadovoljstvo.
U skladu s pravilima natjecanja kako bi sudjelovali u njemu što ste napisali je osobni razvoj u tom slijedu: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Molimo Post your post tamo

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Malo kasno, ali puno hvala za postavljanje post na pravo mjesto

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Pa samo povući post natjecanje s nagradama na vrh

Stary 04-05-2009, 20:04   #10 (permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Prema načelu da najbolje vijesti za držati na vrhu malog PostScript za proširenje općeg pravila foruma.

Ista pravila natječaja ostaje nepromijenjen, a žele li nastaviti dobra zabava

Odpowiedz

Navigacija
Wróć   jednostavan-NLP.pl free forum NLP > Sandbox > Informacije

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-upozorenje-besplatni-natje% C4% 8Daj-za-sve-2-knjige-NLP-EVOLUCIJA-pobijediti.html
Posted by Za Vrsta Datum
Internet, računala / Tema Forum - Party proizvoda Grad Sanok: Katalog.Sanok.pl This thread Refback 02-06-2009 15:38
SIMPLE-NLP - NLP Trening: NLP Trening praksa - Business This thread Refback 15-05-2009 19:35
SIMPLE-NLP - NLP Store This thread Refback 13-05-2009 07:37
SIMPLE-NLP - NLP Trening: trening prije Public NLP This thread Refback 11-05-2009 20:08
SIMPLE-NLP - NLP-era Galerija This thread Refback 30-04-2009 21:01
SIMPLE-NLP - NLP Trening: O NLP This thread Refback 30-04-2009 10:58
Igre -- This thread Refback 25-04-2009 18:57
NLP-EVOLUCIJA: Slobodan NLP za svakog natječaja This thread Refback 25-04-2009 15:03
NLP-EVOLUCIJA: Slobodan NLP za svakog natječaja This thread Refback 25-04-2009 13:59
NLP-EVOLUCIJA: Slobodan NLP za svakog natječaja This thread Refback 25-04-2009 11:11
NLP-EVOLUCIJA: Slobodan NLP za svakog natječaja This thread Refback 25-04-2009 10:57
NLP-EVOLUCIJA: Slobodan NLP za svakog natječaja This thread Refback 25-04-2009 08:46
NLP-EVOLUCIJA: Slobodan NLP za svakog natječaja This thread Refback 25-04-2009 06:52
NLP-EVOLUCIJA: Slobodan NLP za svakog natječaja This thread Refback 24-04-2009 21:58
SIMPLE-NLP - NLP obuka za tvrtke This thread Refback 24-04-2009 17:49
NLP-EVOLUCIJA: Slobodan NLP za svakog natječaja This thread Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 23-04-2009 16:21
SIMPLE-NLP - NLP-film doba This thread Refback 22-04-2009 20:28
SIMPLE-NLP - NLP Trening: SIMPLE-NLP This thread Refback 22-04-2009 19:21
NLP-EVOLUCIJA: Slobodan NLP za svakog natječaja This thread Refback 22-04-2009 16:06
SIMPLE-NLP: NLP-era Filmovi This thread Refback 22-04-2009 09:13
SIMPLE-NLP - NLP trening This thread Refback 21-04-2009 08:38
SIMPLE-NLP - NLP Store This thread Refback 20-04-2009 20:23
Jednostavna Katalog Party This thread Refback 16-04-2009 09:38
UPOZORENJE! Besplatni natječaj za sve - 2 knjige, "NLP - evolucija" pobijediti RSS2.PL - proizvod STRANAKA RSS - RSS Reader STRANICE This thread Refback 12-04-2009 10:57
SIMPLE-NLP - NLP Trening: NLP Trening Raspored This thread Refback 11-04-2009 22:54
SIMPLE-NLP - NLP Trening: Rad s jednostavnim NLP - This thread Refback 09-04-2009 21:25
SIMPLE-NLP - NLP Trening: NLP Trening praksa - Evolution This thread Refback 07-04-2009 17:39
Pobjednik ksišżkę "NLP - Evolution", u slobodnom natjecanjima -- This thread Refback 03-04-2009 15:52
SIMPLE-NLP - NLP Trening: NLP SIMPLE-Training Academy This thread Refback 03-04-2009 02:15
Web imenik. Zanimljive web stranice na Internetu This thread Refback 03-04-2009 01:51
Otvoren tender knjiga NLP-EVOLUTION to win | najbolji članci This thread Pingback 02-04-2009 00:21
SIMPLE-NLP - NLP Trening: NLP Master Training This thread Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 27-03-2009 14:15
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 23-03-2009 21:24
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 23-03-2009 20:38
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 23-03-2009 19:11
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 23-03-2009 18:44
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 23-03-2009 18:43
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 23-03-2009 18:42
GoldenLine.pl: Raspravljajte - Besplatni natjecanja za svaku NLP - NLP-EVOLUTION knjiga za pobjedu This thread Refback 23-03-2009 18:42

Tags
greška, čitanje, evolucija, contest, knjiga, ljubav, nagrade, NLP, uvjerenja, Pitanja, razvoj, osobni razvoj, Srećom,, Napomena, Vijesti

Thread Tools
Izgled

Načela Off
Ti svibanj ne Post new threads
Ti svibanj ne post replies
Ti svibanj ne Slati privitke
Ti svibanj ne edit your posts

BB code je Omogućeno
Smileys su Omogućeno
[IMG] kod Omogućeno
HTML kôd je Izvan
Trackbackovi su Omogućeno