|
|
|
|||||||
| Hipnoza Odkryj ciekawy i pasjonujący świat hipnozy. |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#51 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
A mi ostatnio słabo wychodzi przyciąganie, a taka ze mnie optymistka....Ja przyciągam i działam (na różne sposoby), a zmywarki do naczyń jak nie ma tak nie ma
|
|
|
#52 (permalink) |
|
Honorowo Praktyk NLP
|
może jeszcze nie przekonałaś swojej podświadomości że to jest dla Ciebie dobre albo za bardzo boisz się że nie osiągniesz tego celu . pamiętaj że jeśli chcesz coś osiągnąć musisz w to wierzyć ale i również do tego dożyć... samo myślenie i wizualizacja nie przyciągają...
---------- Wiadomość dodana o 02:11 ---------- Poprzednia wiadomość była o 02:01 ---------- przepraszam za błędy ortograficzne .
|
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
a ja tak nawiążę do tematu tego wątku,
dawno temu z siostrą zaczytywaliśmy się pozycjami traktującymi co prawda o TheSekretowych sprawach, ale trochę inaczej to było nazwane, na przykład wymieniona w tym wątku książka Napoleona Hilla "Myśl i bogać się", poza tym różne książki ala Murphyego "Potęga podświadomości" i jeszcze inne jakieś o hipnozie. I pewnego razu siostra mówi, że jej chłopak jeszcze nigdy nie zrobił jej śniadania do łóżka. Trochę pogadaliśmy o tym, jak ona go postrzega, jakie żale nosi, co przez to wzmacnia, a potem że można by wykorzystać hipnozę aby to zmienić. Czyli raz, że siostra złagodziła swój gniew i żal, skupiła się na tym co lubi w chłopaku, a potem coś mu "nawtykała" nocą :-) Podczas którejś z najbliższych nocy siostra zaczęła spokojnie mówić do swojego wybranka, gdy ten głęboko spał, że jest on dobry, uczynny, że lubi o nią dbać, że robi pyszne śniadanka do łóżka etc. I się zdziwiła niesamowicie, że rano została uraczona wspaniałym śniadaniem podanym do łóżka. Potem jeszcze kilka razy powtórzyła swój eksperyment i chłopak nawet zaczął wynosić śmiecie, posprzątał czasami w domu. Dodam że to było odmianą wręcz fenomenalną, bo normalnie to gościa siostra musiała popędzać, pilnować, przypominać, a potem nagle zaczął sam to wszystko robić. |
|
|
|
|
|
#56 (permalink) | |
|
Zainteresowany NLP
Miasto: podlasie okolice Zambrów, Łomża
|
Cytat:
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
Ja tak czytam o tym prawie przyciągania i w sumie to może być i nazwane transem, ale takim pozytywnym transiorem :-)
Trans gdzie spoglądam na jasną stonę życia, czyli gdy przepełniony jestem marzeniami i ogólną radością. Może to o to chodzi? |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
Miasto: Koszalin
|
Witam.
bardzo upraszczając "wielu" próbując przyciągac koncentruje się na tym czego nie chcą i dochodzą do wniosku, że to prawo jest bez sensu, że w ich przypadku to ono chyba nie działa. Miłego dnia. Janusz Pietrzak |
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
Miasto: podlasie okolice Zambrów, Łomża
|
Ja powiem tak, ludzie jak obejrzą ten film "sekret" myślą sobie - kurcze fajna sprawa, przyciągne coś sobie. Może pieniądze albo partnera.
Tylko że tak naprawdę to co jest pokazane na filmie to dopiero wierzchołek góry lodowej i może nie wszyscy wiedzą ale ten film był "ocenzurowany" i tak naprawdę nie ma tam najważniejszej treści jeżeli chodzi o to prawo przyciągania. Trzeba poszukać głębiej, w książkach, artykułach, internecie. Pozdrawiam
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
Tu chyba cenzury nie ma ;-)
to wal Jacku śmiało, bo mnie zaintrygowałeś jak dla mnie sekret porusza sedno sprawy ale tak to jest (uwaga! tu nie chcę nikogo urazić, nic nie insynujuję) że jeden człowiek przeczyta lekturę i dojrzy tam wiele mądrości, a inny stwierdzi że to jakieś tam masło maślane więc może mi padło na oczy zauroczenie tematem i nie dostrzegłem czegoś ważnego stąd wazne jest co Jacek może napisać a tak przy okazji, te łepetyny z mózgownicami to tak specjalnie są zrobione aby zachęcić do wgrania swego awatara? bo normalnie na nie to już nie mogę patrzeć ;-) :-D znaczy jedną to bym przezył, ale całe stado to odstrasza :-) |
|
|
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| autotrans, cele, hipnoza, książki, nlp, ograniczenia, podświadomość, praktyk, promocja, przekonania, rodzina, sekret, trans, uczucia, źle |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|