|
|
|
|||||||
| Hipnoza Odkryj ciekawy i pasjonujący świat hipnozy. |
|
Hej! :) Tyle przeglądniętych tematów - wygląda na to, że naprawdę podoba Ci się nasze forum :) Nadal nie masz swojego konta? Czemu by nie poświęcić chwilki żeby zarejestrować się całkowicie za darmo? Jako użytkownik dostajesz dostęp do większej części forum, możesz wysyłać własne wiadomości, nawiązać ciekawe znajomości z ludźmi mającymi podobne zainteresowania i odnieść jeszcze wiele innych korzyści. Zarejestruj się teraz! Już masz swoje konto? Zaloguj się, żeby znikła ta wiadomość. |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#6 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
opis masz tu Reiki - muzyka światła i harmonii
a kilka utworów mozna znaleźć szukając pod hasłem: Llewellyn Reiki Gold 2005 Ostatnio edytowane przez NLP-er : 04-06-2009 - 20:53 Powód: Reklama - zmian linku ze sklepu na wiki; + Link do pirata |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
Cytat:
Zapoznam się i z tematem i z samą muzyką. Przy okazji pozwoliłem sobie zmienić Twojego posta. Link wskazujący na sklep przekierowany został do wiki (jest lepszym źródłem wiedzy a nie reklamą, czy ofertą handlową, co jest u nas zabronione w regulaminie) i link do pirackiej wersji utworów na hasło do wyszukiwania. Wiem, że prosiłem Cię o jakąś próbkę. Pewnie byłem za mało precyzyjny - pisząc "youtube czy coś" miałem na myśli coś legalnego Na youtube zabrania się piractwa. Ale.. Samo hasło wystarczy każdemu żeby zapoznać się i kto chce ten kupi gidze zechce, a kto chce ten dorwie innymi sposobami
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Koordynator Szkoleń NLP
|
Jako, że wcześniej nigdy o takim czymś nie słyszałam byłam niesamowicie ciekawa cóż to takiego
szukałam więc żeby zaspokoić ciekawość i kiedy znalazłam i posłuchałam to mmmmmmmm miałam ochotę się rozpłynąć w kwestii relaksu- podoba mi się !!
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)
Miasto: Bytom, piękne miasto...
|
Aż strach się przyznać, ale jak tylko słyszę tę piosenke to zaraz odlatuję
![]() YouTube - avenged sevenfold- a little piece of heaven Ostatnio edytowane przez NLP-er : 04-06-2009 - 20:40 |
|
|
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| filmy, handshake interrupt, muzyka, pamięć, relaks, sklep, strach, uczucia, wiadomości |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|