|
|
|
#11 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)
Miasto: Bytom, piękne miasto...
|
Bo nie o ślepą wiarę tu chodzi. Masz przed sobą prostą technikę którą możesz zastosować w każdej chwili. Nie musisz wierzyć na słowo, po prostu sprawdź
Chwila wolnego czasu i trochę praktyki A cuda to tylko i wyłącznie dzieło człowieka
|
Tylu użytkowników uznało wiadomość za pomocną: 1. |
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Tak jak mówiłem wcześniej, nie możesz wpłynąć na działania innego czowieka. Możesz sobie wyobrazić, że za miesiąc, dnia 28 lutego o godzinie 21:40 poczujesz w sobie taką energię, że zrobisz coś co chciałaś zrobić już bardzo dawno, jednak nie mogłaś się do tego zabrać
To tylko przykład oczywiście
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
Tak
To wszystko są sugestie Im bardziej sprecyzowany cel, tym większe prawdopodobieństwo jego spełnienia I oczywiście ważne jest żeby był możliwy do zdobycia, bo jeśli powiesz sobie że za minutę przybiegnie do Ciebie książę, weźmie na ręce i odejdziecie w stronę chylącego się ku zachodowi słońca, to jakoś nie duże jest porawdopodobieństwo tego zdarzenia. (zwłaszcza że jest po 18:00 i słońce już zaszło ;] )---------- Wiadomość dodana o 20:13 ---------- Poprzednia wiadomość była o 20:11 ---------- Ach i polecam również jak w autopilocie całkowitą asocjację z postacią siebie którą widzisz To pozwala na większe doznania emocjonalne Jeśli nie wierzysz- spróbuj, to zajmuje ok. 5 minut
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
![]() ![]() ![]() ---------- Wiadomość dodana o 18:20 ---------- Poprzednia wiadomość była o 18:14 ---------- ale teoretycznie mogę sobie wyobrazić, że ten książę przyjdzie do mnie za tydzień.. będzie więcej czasu na realizację
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
Jak najbardziej
Choć to też jest możliwe, jeśli weźmiemy pod uwagę fakt że zakoduje się to w pamięci i w przyszłym tygodniu przyśni Ci się...
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
czyli, że mam sobie ustać tak jak na filmiku i pozaznaczać odstępy czasowe i wyobrażać sobie wszystko co chcę osiągnąć czy jak ? ale jeśli mam np. po prostu jeden cel i załóżmy, że chodzi o najbliższy tydzień albo miesiąc, nie kilka lat, to wystarczy że sobie usiądę i zacznę go wyobrażać ??
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
Wyobraź sobie swoją linię czasu.
Następnie zobacz w którym punkcie teraz się znajdujesz. Zaznacz sobie punkt, w którym ma się stać to co chcesz założyć. Następnie przejdź (w myślach bądź fizycznie ) do tego punktu i zobacz z jak największą dokładnością jak realizujesz to zadanie (cel), jaką przyjemność Ci sprawia i ogólnie same pozytywy Zauważ co osiągniesz kiedy już to się stanie. Jeśli chcesz możesz powtórzyć, nic nie zaszkodzi a może pomóc
|
Tylu użytkowników uznało wiadomość za pomocną: 1. |
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| amnezja, autohipnoza, autotrans, błąd, cele, hipnoza, książki, mózg, pamięć, perswazja, podświadomość, pytania, pytanie, trans, wpływ |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|