|
|
|
|||||||
| Hipnoza Odkryj ciekawy i pasjonujący świat hipnozy. |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)
Miasto: Bytom, piękne miasto...
|
Wnioskuję że chodzi Ci o autohipnozę. Polecam poszperać na tym forum, a jeśli nadal będą pytania proszę pytać, na pewno coś zaradzimy
![]() Jako że na pewno pojawi się pytanie jak wprowadzić się w stan hipnozy, to od razu napiszę ;] 1. Połóż się (bądź usiądź) wygodnie. 2. Z otwartymi oczami mów do siebie (w myślach albo na głos), że Twoje powieki są coraz cięższe, zaczynają się zamykać, powoli się zamykają itp. aż do skutku. Pamiętaj zeby nie walczyć z samym sobą. Chcesz żeby oczy się zamknęły? Zrobią to 3. Wizualizuj schody. Jest 10 stopni. Jesteś na samej górze i zaczynasz schodzić. 9... 8 Twoje ręce się rozluźniają...7 Twoje nogi się rozluźniają... (kolejno rozluźniaj wszystkie części ciała ) 4. Zejdziesz na dół i jesteś w transie. Znaczy się trans jest osiągnięty w momencie, kiedy Twoje oczy się zamkną, bo to oznacza że sugestie zaczęły działać Schody mają tylko bogłębić stan hipnozy. 5. Teraz możesz zacząć się zmieniać ![]() Dyskusję na ten temat możesz przeczytać między innymi tu: Trans / Hipnoza?
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Moderator Modelowania
|
Zmien historie, bo sam sie ograniczasz.
Wiedza jest WSZĘDZIE, a tylko od ci9ebie zależy czy ja weźmiesz. Swoją drogą polecam DTI. Pamiętam jak robiliśmy DTI jednej dziewczynie na mnie jako modelu - efekty niesamowite. Nie wierz mi na słowo, SPRAWDŹ, ucz się, baw. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Moderator Hipnozy (Honorowo Master NLP)
Miasto: Bytom, piękne miasto...
|
Możesz zacząć zmieniać siebie samego
Jest mnóstwo rzeczy które możesz robić (wowoływanie świadomych snów, znieczulanie, kotwiczenie...)
|
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| autohipnoza, autotrans, ćwiczenia, hipnoza, kotwiczenie, książki, nauka, nlp, pytania, pytanie, rada, sugestie, trans |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|