|
|
|
|||||||
| Filmy NLP-era Zobacz darmowe filmy z technikami NLP! Podglądnij co się dzieje na tych szkoleniach! |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
![]() Na początek króciutki filmik w którym Richard Bandler tłumaczy czym jest NLP. Nie ma tam żadnych technik NLP - po prostu wywiad. A czemu ten filmik na początek? - Bo całkiem niedawno powstał wątek NLP a psychologia, a w tym filmiku Richard Bandler mówi właśnie o korzeniach NLP w psychologii ![]() Miłego oglądania: YouTube - Richard Bandler - What is NLP? PS. Jakby się komuś chciało przetłumaczyć wypowiedź Richarda Bandler'a i wstawić ją na forum, to myślę że cała masa ludzi, nie komunikujących się po angielsku, byłaby za to niezwykle wdzięczna
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 04-06-2009 - 20:41 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Moderator Gazeta: Dobre Wiadomości (Honorowo Praktyk NLP)
Miasto: Dzika dżungla ;)
|
Hehe..no właśnie.. właściwie zrozumiałam prawie wszystko.
"Prawie robi wielką różnicę", bo nie czuję się na siłach, by o tym dyskutować.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Przy okazji. Bandler mówił o pokonywaniu fobii w 10 min, hmm...ja jesli chodzi o pozbywanie się negatywnych reczy stosowałam tylko submodalności i zamienianie złych kotwic na dobre. A jak mam fobię to staję z nią twarzą w twarz-ostatnio,zeby się przekonać,ze następnym razem rzecz, osoba która mnie przeraża nie będzie powodem mojej krzywdy. A czy fobia to jest po prostu bardzo silna negatywna kotwica?
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Michał Podbielski
|
Cytat:
Dokładnie.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Faktycznie. Chyba nie myslę jasno już dzisiaj, zmęczenie plus wkurzenie to niezbyt dobra metoda na koncentrację
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
1 minutowy wykładzik Richarda Bandler'a na temat YouTube - Richard Bandler - Why dont people focus more on hapiness?
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 04-06-2009 - 20:42 |
|
|
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| emocje, filmy, fobie, kotwice, kotwiczenie, lęki, nlp, przekonywanie, psychologia, richard bandler, submodalności, uczucia, umysł |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|