|
|
|
|||||||
| Filmy NLP-era Zobacz darmowe filmy z technikami NLP! Podglądnij co się dzieje na tych szkoleniach! |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
Zapraszam - NLP o tym jak zadawać pytania
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 05-12-2008 - 03:12 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Honorowo Master NLP
|
Na czym to polega??
Na tym, że ty o tym mówisz, że ma sobie wyobrazić, że go dotykasz?? Czy na tym, że ty myślisz o tym, że go dotykasz?? Chodzi mi właściwie o to czy jest tu potrzebne mówienie o tym? Czy dzieje się to podświadomie, poprzez myślenie o tym?? Wydaje mi się, że chodzi tu o tę 1 opcję? Ma rację?? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Honorowo Master NLP
|
Jeśli dobrze myślę...
To, to zadawanie pytań, polega na tym, żeby skupić osobę na myśleniu, dlaczego ta dana rzecz jest fajna, dlaczego warto by ją kupić lub się zainteresować... Skupiając na tej rzeczy pozytywne myśli jakiejś osoby, kierujemy jej umysłem w taki sposób, aby ta rzecz wydała mu sie naprawdę fajna i warta uwagi. Umysł wtedy przestaje patrzeć krytycznie, a zastanawia się co w tym jest pozytywnego. Fajna rzecz
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
Zadając pytania wpływasz na czyjeś myśli. Zadając je odpowiednio sprawiasz, że dążą w dobrym dla Ciebie kierunku
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| filmy, nlp, podświadomość, pytania, pytanie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|