|
|
|
|||||||
| Filmy NLP-era Zobacz darmowe filmy z technikami NLP! Podglądnij co się dzieje na tych szkoleniach! |
|
Hej! :) Tyle przeglądniętych tematów - wygląda na to, że naprawdę podoba Ci się nasze forum :) Nadal nie masz swojego konta? Czemu by nie poświęcić chwilki żeby zarejestrować się całkowicie za darmo? Jako użytkownik dostajesz dostęp do większej części forum, możesz wysyłać własne wiadomości, nawiązać ciekawe znajomości z ludźmi mającymi podobne zainteresowania i odnieść jeszcze wiele innych korzyści. Zarejestruj się teraz! Już masz swoje konto? Zaloguj się, żeby znikła ta wiadomość. |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
YouTube - Derren Brown NLP Film robi wrażenie. Zwłaszcza, że potem wyjaśnione jest jak to zostało zrobione, ale... No właśnie zwróć uwagę jak szczegółowo klient wykonał instrukcje związane z napisaniem tego co chciał. Na karteczce w zaklejonej kopercie, z datą i podpisem... Jak często tak wypisujesz, to co chcesz dostać i przechowujesz to w portfelu? Niewątpliwie zostało to wyreżyserowane. Pytanie tylko co jeszcze zostało ustawione? Jak myślisz? PS. Inne filmy jeszcze omówimy.
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 04-06-2009 - 20:49 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Koordynator Szkoleń NLP
|
Film jest dobry i faktycznie to robi wrażenie.. szkoda tylko, że miałam problemy ze zrozumieniem tych panów, bo moja znajomość języków obcych poszła w stronę niemieckiego, a nie angielskiego... jednak udało mi się załapać o co biega
i faktycznie... robi wrażenie... czekam na więcej ...a może by tak się znalazło coś z tłumaczeniem
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Trener NLP
Miasto: Warszawa
|
Tak rzeknę, skoro dawno mnie tu nie było, że nie wszystko co Darren robi jest wyreżyserowane. Większość rzeczy udało mi się wraz z przyjacielem powtórzyć. Ciekawostką jest to, że udało nam się powtórzyć "numer" z płaceniem zwykłym papierem za różne przedmioty.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Michał Podbielski
|
Cytat:
Co dokładniej udało się wam powtórzyć?
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Trener NLP
Miasto: Warszawa
|
YouTube - Broadcast Yourself.
YouTube - Derren Brown - "Paying with Paper" YouTube - Broadcast Yourself. YouTube - Derren Brown "Trains of Thought" NLP Explanation Video 1of 2 YouTube - How to get drunk without drinking Jeszcze 3 nie mogłem znaleźć ale chodzi o to by osoba wybrała tą kartę, którą chcesz (dobre jak się gra w 3 karty ). Transowanie w grze w szachy, by osoba nie widziała pewnych ruchów i trochę inna wersja "portfela na ulicy" tylko nakłoniliśmy pewną miłą i atrakcyjną panią by zdjęła bluzkę
Ostatnio edytowane przez NLP-er : 04-06-2009 - 20:50 |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||
|
Michał Podbielski
|
Cytat:
Po prostu transik z indukcją na stan upojenia alkoholowego i z tego co widać było na przyśpieszeniu rozkręcanie kinestetyki (z kotwicami). Takie rzeczy robi się po 3 dniach szkolenia z hipnozy i to jest w tym piękne - to takie proste ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co udało Ci się tutaj zauważyć? Jakie techniki? Wprowadzanie w stan konfuzji, cytaty z poleceniami "takie it it's fine" - to mi się najbardziej podobało Co jeszcze tam widzisz?Cytat:
Cytat:
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 31-08-2008 - 09:40 |
|||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Kolejny zagadkowy film. Tym razem na temat rapportu. Jak dla mnie całkowicie ustawiony. Niemniej najpierw zobacz go osobiście, a potem przeczytaj moje komentarze:
YouTube - Derren Brown - Rapport
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 04-06-2009 - 20:50 |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Dlaczego uważam poprzedni film na ustawiony?... A co niby na takiej wykwintnej kolacji robią co najmniej 2 kamery (do tego jedna na wysięgniku)? I jakoś nikt nie zwraca na nie w ogóle uwagi. Przecież to takie naturalne, że podczas tak wykwintnej kolacji nad głową lata Ci kamera... przynajmniej dla aktorów...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Michał Podbielski
|
Jak widać nie ma licznych komentarzy
Może angielki język odstrasza, a może boisz się podważać autorytety w postaci światowej sławy magika NLP. Mnie osobiście przekonuje wiele nagrań Derrena, tylko niektóre mają w sobie coś mocno nie tak, co rzutuje na mój ogólny odbiór tego co widzę z Derrenem. Można powiedzieć, że nałożyłem sobie filtr podejrzliwości. Zastanawiam się, jak jest w Twoim przypadku, bo nawet jeśli nie rozumiesz angielskiego, to możesz mieć komentarz do tego co widać, że się dzieje nie tak, a może dla Ciebie wszystko jest w porządku. No a jeśli znasz angielski to tym łatwiej Ci się wypowiedzieć...
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Honorowo Praktyk NLP
|
Cytat:
|
|
|
|
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| derren brown, filmy, filtry, hipnoza, klient, nlp, przerwanie schematu, pytanie, raport, rapport, rozkręcanie, szkolenia, techniki, trans, wizualizacja |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|