|
|
|
|||||||
| Filmy NLP-era Zobacz darmowe filmy z technikami NLP! Podglądnij co się dzieje na tych szkoleniach! |
|
Hej! :) Tyle przeglądniętych tematów - wygląda na to, że naprawdę podoba Ci się nasze forum :) Nadal nie masz swojego konta? Czemu by nie poświęcić chwilki żeby zarejestrować się całkowicie za darmo? Jako użytkownik dostajesz dostęp do większej części forum, możesz wysyłać własne wiadomości, nawiązać ciekawe znajomości z ludźmi mającymi podobne zainteresowania i odnieść jeszcze wiele innych korzyści. Zarejestruj się teraz! Już masz swoje konto? Zaloguj się, żeby znikła ta wiadomość. |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#61 (permalink) | ||
|
Zainteresowany NLP
|
Cytat:
Cytat:
Przeczytałem jego Tricks of the mind i uważam, że jest to dobra książka. Podoba mi się jego sceptycyzm, do tego co robi on sam(sic!). Kwestionuje istnienie NLP i hipnozy/transu, a mimo tego korzysta z nich. |
||
|
|
|
|
|
#63 (permalink) |
|
Honorowo Trener NLP
Miasto: Polska
|
A ja nie mam czasu
co widać po mojej znikomej obecności na forum.
|
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| derren brown, filmy, filtry, hipnoza, klient, nlp, przerwanie schematu, pytanie, raport, rapport, rozkręcanie, szkolenia, techniki, trans, wizualizacja |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|