|
|
|
|||||||
| Filmy NLP-era Zobacz darmowe filmy z technikami NLP! Podglądnij co się dzieje na tych szkoleniach! |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
Oglądnij i sam/a sobie odpowiedz. Zapraszam: O Lingwistyce w NLP
Michał Podbielski instruktor, trener NLP i hipnozy Ostatnio edytowane przez NLP-er : 13-07-2008 - 20:34 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Praktyk NLP
|
Podoba mi się. Lingwistyka to ten element NLP, który najbardziej mnie kręci. Bardziej wyczulam się na to co ludzie do mnie mówią i co ja do nich mówię. jakie komunikaty dają, co nimi przekazują i co mi "sprzedają". Dopiero po kursie NLP zacząłem zauważać to z czego ni zdawałem sobie sprawy dotychczas.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Koordynator Szkoleń NLP
|
Lingwistyka w NLP- jeden z najbardziej interesujących mnie elementów, a tym samym jeden z najbardziej podobających mi się elementów w NLP... Tym bardziej, że jak już wcześniej pisałam lubie się przyglądać ludziom, przysłuchiwać, analizować ich zachowania, reakcje w skutek między innymi prowadzonej konwersacji
...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
Miasto: Opole
|
Lingwistyka to coś świetnego!
NLP bez tego by nie istniało ! Moim zdaniem warto tego używać gdyż wszystko co wypowiedziane ma dwa razy większą siłę. Jak zatem można kimś manipulować nie używając języka? "Nie da się nie komunikować!" Ostatnio edytowane przez NLP-er : 05-07-2009 - 13:55 Powód: Powtórzenie wiadomości :) |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Michał Podbielski
Miasto: Wrocław
|
A oto i odpowiedź: Sugestie niewerbalne
|