Automaatne tõlge (mida toetab Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bu³garski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Informatsioon Reeglistikku ja oluline teave

HOIATUS! Vaba konkurss kõigile - 2 raamat, "NLP - EVOLUTION" võita

Odpowiedz: UWAGA!!! Darmowy konkurs dla każdego - 2 książki "NLP - EWOLUCJA" do wygrania, Informacje

LinkBack (43) Thread Tools Välimus
Stary 23-03-2009, 15:22   43 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie HOIATUS! Vaba konkurss kõigile - 2 raamat, "NLP - EVOLUTION" võita

Igaüks saab osaleda võistlusel - ilma isegi teadmata NLP. Lõpuks Auhinnaks on raamat NLP"NLP - Evolution. Jäta järgmise etapi väljatöötamisel mõtlemist inimeselt inimesele õnnelik".

Kõik, mida tegema, et anda endale topelt võita (auhinnad on 2 eksemplari raamatust "NLP - EVOLUTION ..."), kirjutada Mis teile on isikliku arengu ja miks sa arvad nii. Ja see on nii. Lihtsalt kirjutada sel teemal lõime isiklikku arengut (at link).

Lihtsalt kirjutada Mis teile on isikliku arengu selgitada oma avalduses. Ja see määrab võidu - sinu arutluskäiku. Ükski uuringutulemused oma arvamus. Just see on oluline konkursil. Kirjutama Mis teile on isikliku arengu selgitada oma avalduses, ja sul on kaks võimalust tasuta koopia teose "NLP - EVOLUTION. Jäta järgmise etapi väljatöötamisel mõtlemist inimeselt inimesele õnnelik. "

Siin on igaühel võimalus võita - isegi ei tea NLP!

Konkurentsieeskirjadele:
  • Konkurss toimub avaldamise kuupäeva käesoleva artikli 01.06.2009r (kaasa arvatud).
  • Konkurents on eraldi võitjad 2ch.
  • Auhinnad võitjad on raamatud NLP-evolution. Jäta järgmise etapi väljatöötamisel mõtlemist inimeselt inimesele õnnelik, Üks eksemplar igale võitjad.
  • Tulemused tehakse teatavaks foorum lõpuks juuni 2009 - žürii tagamaks, et tulemused olid teada võimalikult kiiresti.
  • Osaleda konkursil peate kirjutada Vastuseks isikliku arengu Mis teile on isikliku arengu ning põhjendada oma avaldust.
  • See põhjendus hindab žürii.
  • Seega võite kirjutada midagi, mida keegi juba mainis, esitades oma põhjendused.
  • Selgitus võib anda hiljem arenenud arutelu koos teistega, parandamist või selgitamist. Täiendavad kirjeldused on ka hinnata žürii.
  • Žürii arvestab oma subjektiivsel hinnangul artikleid ja kommentaare Foorum osalejat.
  • Kirjalikult märkusi teiste inimeste sõnavõtud paszkwili ähvardas diskvalifitseerimine, kuid teatas kriitika on väga palju kohapeal.
  • Tõestatud plagieerimise tähendab diskvalifitseerimise.
  • Enne kui lõpptulemus žürii kuidagi ei saa kommenteerida juhtimisel vaidlustanud.
  • Žürii koosneb foorumi liikmed: NLP-er, MonikaAnnaJulia, dirja, szycha.
  • Žürii valib võitjad vastavalt protokoll kindlaks võitjadJagu allpool.
  • Kuna tulemused konkurentsi, mis põhineb subjektiivsel hinnangul žürii, et kõrvaldada võimalikud teadmiste võistlusel ei või osaleda isikud, kes on juba Treenitud lihtsalt nlp.pl. Võib arutelus osaleda, kuid ei kanta tekkimist võitjad.
  • Iga parandus, selgitusi või täiendavaid kommentaare kirjutas Michael Podbielskiego (NLP-er), vastates kõikidele küsimustele antud teema lahutamatu osa kodukorra vaidlustada.

Protokoll kindlaks võitjad:
  • Tekkimist võitjate žürii annab esialgse kõrvaldamine - iga liikmesriik žürii saab ennustada vaid ühe isiku kandidaadi võitja.
  • Esialgne kõrvalejätmist kandidatuuri (nimetada) arvestatakse üks hääl. Kui keegi saab rohkem kui ühe kandidaadi, on automaatselt võitja konkursil (on 4 inimest žürii ja võitjate 2ch).
  • Kui esialgse kõrvaldamine on üks üksmeelne võitja žürii annab esialgse kõrvaldamise kord, et oleks võimalik tuvastada 2giego võitja.
  • Kui esialgse kõrvaldamist ei 2ch esile võitjate žürii selgus võitja või võitja (kui on juba määratud) teisese maantee vaheline hääletamine koos kandidaatide võitjad.
  • Kui uuesti hääletada ei saa 2ch esile võitjad, võitjad või võitja (kui on juba määratud) Michael Podbielski tuleneb kandidaatide seast võitjad, kusjuures kõige rohkem hääli. Sel juhul määrab ülejäänud aktiivne osaleja foorum. Kui kaua keegi on foorumi liige ei tohiks mõjutada tulemust, nii et võib kaaluda ainult aktiivsuse pärast väljakuulutamist konkurentsi.
  • Hääletamine on avatud ja toimub Foorum.
  • Iga liige žürii on kohustatud mitte kommenteerida oma otsust lõpuni hääletada, et mitte mõjutada teiste žüriiliikmete.
  • Iga liige žürii kohustust põhjendada oma valikute pärast tekkimist võitjad.

Last edited by NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48
NLP-er jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:14   #2 (Permalink)
Huvitatud NLP

Awatar mlamka
Nr Avatar

Domyślnie Re: HOIATUS! Vaba konkurss kõigile - 2 raamat, "NLP - EVOLUTION" võita

Võib-olla natuke ja ma ei olnud tegelikult. Aga mul on selline veendumuset isegi kui ma ei ole, aga olen. Ma olen, ja mõõdeti minu isiklikule arengule olen. Mis juhtus? Enne kui ma hakkan mõtlema, kuidas saada see raamat, ma söön tüki valge šokolaad ja tagasi chrupkami kui midagi sisukat hakatakse peas. Tervitused! Monia
mlamka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 26-03-2009, 19:55   #3 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Re: HOIATUS! Vaba konkurss kõigile - 2 raamat, "NLP - EVOLUTION" võita

Tsitaat:
Kirjutas mlamka Zobacz post
Võib-olla natuke ja ma ei olnud tegelikult. Aga mul on selline veendumuset isegi kui ma ei ole, aga olen. Ma olen, ja mõõdeti minu isiklikule arengule olen. Mis juhtus? Enne kui ma hakkan mõtlema, kuidas saada see raamat, ma söön tüki valge šokolaad ja tagasi chrupkami kui midagi sisukat hakatakse peas. Tervitused! Monia
Monia Bon Appetit!

Stary 03-04-2009, 00:23   #4 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Ütlematagi selge, et võitja saab oma auhinna koos autogrammi ja pühendumist autorilt

Stary 03-04-2009, 09:04   #5 (Permalink)
Moderaator hüpnoos (aukonsul Master NLP)

Awatar andrzej1234
Nr Avatar

Liitumise kuupäev: november 2008
Linn: Bytom, ilus linn ...

Just ask Aga ta vastas aitäh
andrzej1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 14:23   #6 (Permalink)
Huvitatud NLP

Awatar Barczi87
Nr Avatar

Liitumise kuupäev: aprill 2009
Uśmiech :)

Isiklik areng minu jaoks on avastanud siebie.Uważam seda sellepärast, et arendada oma isikupära laiendab oma oskust mõista maailma ja teisi inimesi, samuti annab mulle rahulolu.
Barczi87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Stary 13-04-2009, 19:08   #7 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Tsitaat:
Kirjutas Barczi87 Zobacz post
Isiklik areng minu jaoks on avastanud siebie.Uważam seda sellepärast, et arendada oma isikupära laiendab oma oskust mõista maailma ja teisi inimesi, samuti annab mulle rahulolu.
Vastavalt konkurentsieeskirju osaleda see mida kirjutad on isikliku arengu selles teemas: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.html

Palun postitage oma postitust seal

Stary 21-04-2009, 23:02   #8 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Natuke hilja, kuid tänan teid väga paigutamise pärast õiges kohas

Stary 27-04-2009, 15:25   #9 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Nii just teha pärast võistluse, mille auhinnad Üles

Stary 04-05-2009, 20:04   #10 (Permalink)
Michal Podbielski

Awatar NLP-er

Vastavalt põhimõttele, et parim uudis hoida peal väike PostScript laienemisega üldeeskirju foorum.

Samad reeglid Konkursi jääb samaks, ja soovin teile jätkuvalt lõbus

Odpowiedz

Navigatsioon
Wróć   lihtsalt NLP.pl vaba foorum NLP > Liivakast > Informatsioon

LinkBacks (?)
LinkBack käesoleva Thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/610-hoiatus-vaba-konkurss-k% C3% B5igile-2-raamat-NLP-evolution-v% C3% B5ita.html
Posted by Jaoks Tüüp Kuupäev
Internet, arvutid / teema Foorum - Toote pool linna Sanok: Katalog.Sanok.pl Seda teemat Refback 02-06-2009 15:38
Lihtsalt NLP - NLP koolitused: NLP koolitus Practices - Ettevõtted Seda teemat Refback 15-05-2009 19:35
Lihtsalt NLP - NLP pood Seda teemat Refback 13-05-2009 07:37
Lihtsalt NLP - NLP koolitused: Koolitus enne Publik NLP Seda teemat Refback 11-05-2009 20:08
Lihtsalt NLP - NLP-ajastu Galerii Seda teemat Refback 30-04-2009 21:01
Lihtsalt NLP - NLP koolitused: About NLP Seda teemat Refback 30-04-2009 10:58
Mängud -- Seda teemat Refback 25-04-2009 18:57
NLP-evolution: Free NLP iga võistlus Seda teemat Refback 25-04-2009 15:03
NLP-evolution: Free NLP iga võistlus Seda teemat Refback 25-04-2009 13:59
NLP-evolution: Free NLP iga võistlus Seda teemat Refback 25-04-2009 11:11
NLP-evolution: Free NLP iga võistlus Seda teemat Refback 25-04-2009 10:57
NLP-evolution: Free NLP iga võistlus Seda teemat Refback 25-04-2009 08:46
NLP-evolution: Free NLP iga võistlus Seda teemat Refback 25-04-2009 06:52
NLP-evolution: Free NLP iga võistlus Seda teemat Refback 24-04-2009 21:58
Lihtsalt NLP - NLP koolitus Business Seda teemat Refback 24-04-2009 17:49
NLP-evolution: Free NLP iga võistlus Seda teemat Refback 24-04-2009 15:46
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 24-04-2009 09:47
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 23-04-2009 16:21
Lihtsalt NLP - NLP-filmi ajastu Seda teemat Refback 22-04-2009 20:28
Lihtsalt NLP - NLP koolitused: lihtsalt NLP Seda teemat Refback 22-04-2009 19:21
NLP-evolution: Free NLP iga võistlus Seda teemat Refback 22-04-2009 16:06
Lihtsalt NLP: NLP-ajastu Filmid Seda teemat Refback 22-04-2009 09:13
Lihtsalt NLP - NLP koolitus Seda teemat Refback 21-04-2009 08:38
Lihtsalt NLP - NLP pood Seda teemat Refback 20-04-2009 20:23
Antud Kataloog Party Seda teemat Refback 16-04-2009 09:38
HOIATUS! Vaba konkurss kõigile - 2 raamat, "NLP - EVOLUTION" võita RSS2.PL - toote ISIKUTEGA RSS - RSS Reader PAGES Seda teemat Refback 12-04-2009 10:57
Lihtsalt NLP - NLP koolitused: NLP koolitus Graafik Seda teemat Refback 11-04-2009 22:54
Lihtsalt NLP - NLP koolitused: töötamine lihtsalt NLP Seda teemat Refback 09-04-2009 21:25
Lihtsalt NLP - NLP koolitused: NLP koolitus Tava - Evolution Seda teemat Refback 07-04-2009 17:39
Võitja ksišżkę "NLP - EVOLUTION" vabas konkurentsis -- Seda teemat Refback 03-04-2009 15:52
Lihtsalt NLP - NLP koolitused: NLP lihtsalt koolitusakadeemia Seda teemat Refback 03-04-2009 02:15
Web Directory. Huvitavad saidid internetis Seda teemat Refback 03-04-2009 01:51
Avatud pakkumise raamat NLP-EVOLUTION võita | kõige artiklid Seda teemat Pingback 02-04-2009 00:21
Lihtsalt NLP - NLP koolitused: NLP Master Koolitus Seda teemat Refback 30-03-2009 21:48
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 30-03-2009 08:40
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 27-03-2009 14:15
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 23-03-2009 21:24
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 23-03-2009 20:38
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 23-03-2009 19:11
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 23-03-2009 18:44
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 23-03-2009 18:43
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 23-03-2009 18:42
GoldenLine.pl: Arutelu - Vaba konkurents iga NLP - NLP-EVOLUTION raamat võita Seda teemat Refback 23-03-2009 18:42

Sildid
viga, lugemine, areng, konkurss, raamatud, armastus, Auhinnad, NLP, uskumused, Küsimused, areng, isiklikku arengut, Õnneks, NB!, Uudised

Thread Tools
Välimus

Põhimõtted Väljas
Sina ei Post new threads
Sina ei Postitus vastused
Sina ei Post manuseid
Sina ei muuta oma postitusi

BB kood on Lubatud
Smailid on Lubatud
[IMG] kood Lubatud
HTML-kood on Maha
Trackbacks on Lubatud