|
|
|
|||||||
| Πληροφορίες Σύνολο κανόνων, καθώς και σημαντικές πληροφορίες |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Νήμα εργαλεία | Εμφάνιση |
|
|
|
|
Michal Podbielski
Πόλη: Wrocław
|
Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κάνετε μια διπλή ευκαιρία για να κερδίσουν (βραβεία είναι 2 αντίτυπα του βιβλίου "NLP - ΕΞΕΛΙΞΗ ..."), να γράψετε Τι να σας είναι προσωπική ανάπτυξη και γιατί νομίζετε ότι έτσι. Και είναι έτσι. Απλά γράφω για το θέμα αυτό το νήμα για την προσωπική ανάπτυξη (στο link). Απλά γράψτε Τι να σας είναι προσωπική ανάπτυξη να εξηγήσει τη δήλωσή του. Και αυτό θα καθορίσει τη νίκη - συλλογισμό σας. Δεν τα αποτελέσματα της έρευνας, τη γνώμη σας. Αυτό είναι που έχει σημασία σε αυτόν τον ανταγωνισμό. Γράφω Τι να σας είναι προσωπική ανάπτυξη να εξηγήσει τη δήλωσή του, και έχετε διπλό η ευκαιρία για ένα δωρεάν αντίτυπο του βιβλίου "NLP - ΕΞΕΛΙΞΗ. Περάστε το επόμενο στάδιο στην ανάπτυξη της σκέψης ενός ανθρώπου για τον άνθρωπο ευτυχισμένο. " Εδώ ο καθένας έχει μια πιθανότητα να κερδίσει - έστω και αν δεν γνωρίζουν NLP! Κανόνες:
Πρακτικά της αναγνώρισης νικητές:
Michal Podbielski εκπαιδευτικός, εκπαιδευτής του NLP και ύπνωση Τελευταία επεξεργασία από το NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) |
|
Ενδιαφέρον για NLP
|
Ίσως λίγο και δεν ήταν ένα γεγονός. Αλλά έχω μια τέτοια καταδίκηακόμη και αν δεν είμαι, αλλά είμαι. Είμαι, και το μέτρο της προσωπικής ανάπτυξης μου είμαι. Τι είχε συμβεί; Πριν αρχίσω να αναρωτιέμαι πώς να πάρει αυτό το βιβλίο, να τρώω ένα κομμάτι της λευκής σοκολάτας και chrupkami επιστροφής όταν κάτι πιο ουσιαστικό θα έρθει στο κεφάλι μου. Χαιρετισμούς! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Παράθεση:
|
|
|
|
#4 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Περιττό να πούμε ότι ο νικητής του διαγωνισμού θα παραλάβουν τα βραβεία τους μαζί με αυτόγραφο και αφιέρωση από το συντάκτη
|
|
|
#6 (Permalink) |
|
Ενδιαφέρον για NLP
|
Προσωπική εξέλιξη για μένα είναι να ανακαλύψετε siebie.Uważam έτσι επειδή τη διαμόρφωση της προσωπικότητας τους επεκτείνει την ικανότητά της να κατανοήσει τον κόσμο και άλλα άτομα που δίνει, επίσης, με ικανοποίηση.
|
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Παράθεση:
Σύμφωνα με τους κανόνες του ανταγωνισμού να λάβουν μέρος σε αυτό είναι αυτό που σας γράφω είναι προσωπική τους εξέλιξη σε αυτό το νήμα: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlΠαρακαλώ Post θέση σας εκεί
|
|
|
|
#8 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Λίγο αργά, αλλά σας ευχαριστώ πολύ για τη διάθεση μια θέση στο σωστό μέρος
|
|
|
#9 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Έτσι απλά για να επιστήσει την διαγωνισμό θέση με βραβεία στην κορυφή
|
|
|
#10 (Permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Σύμφωνα με την αρχή ότι η καλύτερη είδηση για να κρατήσει πάνω από ένα μικρό υστερόγραφο για τη διεύρυνση των γενικών κανόνων του φόρουμ.
Ίδιους κανόνες του διαγωνισμού παραμένει ως έχει, και σας εύχομαι συνέχιση μεγάλη διασκέδαση
|
![]() |
Πλοήγηση
|
||||||
|
||||||
| Ετικέτες |
| λάθος, ανάγνωση, εξέλιξη, διαγωνισμό, βιβλία, αγάπη, βραβεία, NLP, πεποιθήσεις, Ερωτήσεις, ανάπτυξη, προσωπική ανάπτυξη, Ευτυχώς,, Σημείωση, Ειδήσεις |
| Νήμα εργαλεία | |
| Εμφάνιση | |
|
|