|
|
|
|||||||
| Informace Soubor pravidel, a důležité informace |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Nástroje témat | Vzhled |
|
|
|
|
Michal Podbielski
Město: Wrocław
|
Vše, co musíte udělat, aby si dvojitou šanci na výhru (ceny jsou 2 kopie knihy "NLP - EVOLUTION ..."), psát Co pro vás je osobní rozvoj a proč si to myslíte. A je to tak. Stačí napsat na toto téma závit na osobní rozvoj (v odkazu). Stačí, když napíšete Co pro vás je osobní rozvoj vysvětlit jeho prohlášení. A to bude rozhodovat o vítězství - vaše úvahy. Žádný z výsledků výzkumu, váš názor. To je to, co je důležité v této soutěži. Psát Co pro vás je osobní rozvoj vysvětlit jeho prohlášení, a vy máte dvojí možnost volného kopii knihy "NLP - EVOLUTION. Přeskočit další krok v rozvoji myšlení člověka k člověku šťastný. " Zde každý má šanci vyhrát - a to i bez jeho znalosti NLP! Pravidla soutěže:
Zápis o určení vítězů:
Michal Podbielski instruktor, trenér NLP a hypnóza Naposledy upravil NLP-er: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Zájem o NLP
|
Možná trochu, a nebyl jsem fakt. Ale já mám takový přesvědčeníže i když nejsem, ale jsem. Já jsem, a míra mého osobního rozvoje jsem. Co se stalo? Než jsem se začal ptát, jak získat tuto knihu, sním kousek bílé čokolády, a vrátit chrupkami něco smysluplného, když přijde do mé hlavy. Pozdravy! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citace:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Netřeba dodávat, že vítěz soutěže obdrží ceny spolu s autogram a věnování od autora
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Michal Podbielski
|
Citace:
V souladu s pravidly hospodářské soutěže, aby se jí účastní, je to, co píšete, je osobní rozvoj v tomto thread: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlProsím, po své místo zde
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Trochu pozdě, ale velice vám děkuji za uvedení místo na správném místě
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Michal Podbielski
|
Podle zásady, že nejlepší zpráva udržet na vrcholu malý dodatek k rozšíření obecných pravidel fóra.
Stejná pravidla soutěže zůstává beze změny, a přeji Vám i nadále velká zábava
|
![]() |
Navigace
|
||||||
|
||||||
| Tagy |
| chyba, čtení, Vývoj, Soutěž, Knihy, láska, ocenění, NLP, přesvědčení, Otázky, vývoj, osobní rozvoj, Naštěstí, Poznámka:, Novinky |
| Nástroje témat | |
| Vzhled | |
|
|