Automatyczne tłumaczenia (wspierane przez Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabski Belarusian Bułgarski Catalan Chinese Croatian Czeski Danish Dutch Angielski Estonian Filipino Finnish French Galician Niemiecki Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Wróć  

Biznes Szukasz pomysłu na reklamę? Chcesz rozpalić motywację w podwładnych? Prowadzisz firmę bądź zespół ludzi? Zajrzyj tu!

Szkodliwe reklamy

Odpowiedz: Szkodliwe reklamy, Biznes

LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
Stary 27-12-2008, 12:39   #1 (permalink)
Michał Podbielski

Awatar NLP-er
Domyślnie Szkodliwe reklamy

Osobiście nie oglądam telewizji, bo nie mam telewizora niemniej w czasie świąt z rodzinką wlepiam oczka w ekran i widząc niektóre reklamy aż się krzywię Pomijam już głupotę znacznej części reklam. Chodzi o szkodliwe instalacje, jakie wprowadza się odbiorcy.

Jak już wspomniałem sam sporadycznie oglądam TV, więc raczej nie ja będę pisać w tym wątku - to bardziej miejsce dla Ciebie. A do założenia go zainspirowała mnie bardzo szkodliwa reklama.

Tak więc na początek strzeż się reklamy plasterków nikotynowych (nie będę podawał których, bo nie chodzi tutaj o antyreklamę, czy wręcz robienia dodatkowej reklamy). W czasie reklamy pada bardzo brzydka sugestia (mniej więcej):
- sama silna wola nie wystarczy do rzucenia papierosów

Baaaardzo brzydko... Nie ma to jak zainstalowanie klientowi potrzeby produktu kosztem jego siły woli... UNIKAĆ!!!

Oglądasz więcej TV ode mnie? Jesteś już w stanie zauważyć w reklamach manipulacje? Nie lubisz tego? Napisz o tym i pozwól innym bronić się przed nimi!

Uwaga!!!
W tej chwili widzisz tylko pierwszy post tego tematu. Aby zobaczyć jak wiele interesujących i przydatnych Ci informacji kryje się dalej, musisz się zalogować lub zarejestrować. Rejestracja jest DARMOWA! Jak całe to forum :)
Odpowiedz

Nawigacja
Wróć   simple-NLP.pl darmowe forum o NLP > Poligon NLP-era > Biznes

Tagi
dzieci, filmy, instalacja, kobieta, kompleksy, podświadomość, problem, proces, przeszłość, reakcja polarna, reakcje, reklama, sugestie, uwaga, wiadomości

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania