|
|
|
|||||||
| Biznes Szukasz pomysłu na reklamę? Chcesz rozpalić motywację w podwładnych? Prowadzisz firmę bądź zespół ludzi? Zajrzyj tu! |
|
Hej! :) Tyle przeglądniętych tematów - wygląda na to, że naprawdę podoba Ci się nasze forum :) Nadal nie masz swojego konta? Czemu by nie poświęcić chwilki żeby zarejestrować się całkowicie za darmo? Jako użytkownik dostajesz dostęp do większej części forum, możesz wysyłać własne wiadomości, nawiązać ciekawe znajomości z ludźmi mającymi podobne zainteresowania i odnieść jeszcze wiele innych korzyści. Zarejestruj się teraz! Już masz swoje konto? Zaloguj się, żeby znikła ta wiadomość. |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) |
|
Zainteresowany NLP
|
Dałem taki tytuł bo widziałem na forum juz podobny i myśle ze to działa, wiec także chcialem sie przekonać jak to jest. Nigdy nie miałem do czynienia z NLP. Zainteresowalem sie tym tematem bo po pierwsze lubie poznawać nowe rzeczy, po drugie prowadze firme ( sprzedaż odzieży na allegro). Pomyślałem że może moglibyście mi pomóc. Czy można w jakis ciekawy sposób przedstawiac odzież na zdjeciach i opisując go aby zwiekszyć sprzedaż ? Tzn właściwie jestem pewny że jest taki sposób i tu pytanie - Jak ? Oprócz tego prosze o informacje od czego zacząc swoja przygode z NLP. Obecnie czytam książke "NLP wprowadzenie do programowania neurolingwistycznego" Niestety narazie jestem typem człowieka który gubi sie w natłoku informacji i wiadomości, lubie wiedziec od czego zacząc i przez co podązać. Nie lubie wydawac bezsensownie pieniedzy wiec każda ksiażka, każdy kurs a może inne sposoby od czego zacząć aby za szybko nie stracic motywacji do tego co by nie powiedziec dośc trudnego tematu będą mile widziane. To chyba tyle na początek. Dziekuję za uwage i Pozdrawiam Ps Az sie troche boje jak osoby znające sie na temacie przeswietlą moje wypociny
|
|
|
|
| Uwaga!!! |
| W tej chwili widzisz tylko pierwszy post tego tematu. Aby zobaczyć jak wiele interesujących i przydatnych Ci informacji kryje się dalej, musisz się zalogować lub zarejestrować. Rejestracja jest DARMOWA! Jak całe to forum :) |
![]() |
Nawigacja
|
||||||
|
||||||
| Tagi |
| biznes, czytanie, ewolucja, kobieta, książki, motywacja, nlp, podstawy, przekonywanie, pytania, pytanie, szkolenia, szkolenie, wiadomości, zdjęcia |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|