|
|
|||||||
| Информация Набор от правила, и важна информация |
![]() |
|
|
Подаване на резба | Thread Инструменти | Вид |
|
|
#1 (Permalink) |
|
Михал Podbielski
Дата на присъединяване: Apr 2008
Град: Вроцлав
|
Всичко, което трябва да направите, за да си направите един двоен шанс да спечели (Наградата е в две копия на книгата "НЛП - Еволюция ..."), да пише Какво да ви е личностно развитие и защо си мислиш. И това е достатъчно. Просто пиша по тази тема по темата за развитието на личността (на този линк). Просто пиша Какво да ви е личностно развитие и обоснове своето изявление. И това ще определи победителя - Вашето разсъждение. Няма резултати, а само становище. Това е, което е важно в този конкурс. Пиша Какво да ви е личностно развитие и обоснове своето изказване, а вие имате двойна възможност за безплатно копие на книгата "НЛП - Еволюция. Прескачане на следващия етап от развитието на мисленето човек за човека щастлив. " Тук всеки има шанс да спечели - дори без да знаят НЛП! Правилата за конкуренция:
Протокол за определяне победителите:
Михал Podbielski инструктор, треньор на НЛП и хипноза Последната промяна е направена от НЛП-е: 23-03-2009 - 14:48 |
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) |
|
Интересувате се от НЛП
Дата на присъединяване: Oct 2008
|
Може би малко и не е факт. Но имам осъжданеЧе дори ако не съм, но съм. Аз съм, както и измерване на моя личен растеж, аз съм. Как си обяснявате това? Преди да започнете да се чудите как да се получи тази книга, ще яде парче от бял шоколад с crispies и да се върне, когато нещо по-смислено ще влезе в главата ми. Поздрави! Моня
|
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |
|
Михал Podbielski
|
Цитат:
|
|
|
|
#4 (Permalink) |
|
Михал Podbielski
|
Излишно е да казвам, че победителите получават наградите си заедно с автограф и посвещение от автора
|
|
|
#5 (Permalink) |
|
Модератори на хипноза (почетен магистър НЛП)
Регистриран: Ноември 2008 г.
Град: Bytom, един красив град ...
|
Това е, което аз трябваше да попитам
Но вече е отговорил на чрез
|
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) |
|
Интересувате се от НЛП
Дата на присъединяване: Apr 2009
|
За мен, лично развитие, защото е откриването siebie.Uważam развитието на тяхната индивидуалност, разширяване на техните способности за разбиране на света и другите хора, в допълнение към това, което ми дава удовлетворение.
|
|
|
|
|
|
#7 (Permalink) | |
|
Михал Podbielski
|
Цитат:
В съответствие с правилата на конкуренцията да участват в него тогава трябва да ви пиша е личното развитие по темата: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlМоля, почистване си пост там
|
|
|
|
#8 (Permalink) |
|
Михал Podbielski
|
Малко късно, но благодаря ви много за пускането на един пост на правилното място
|
|
|
#9 (Permalink) |
|
Михал Podbielski
|
Така че просто да извадиш след около конкурса с награди до върха на
|
|
|
#10 (Permalink) |
|
Михал Podbielski
|
Според принципа, че най-добрата новина да се задържат на върха на малък послепис след разширяването на общите правила на този форум.
Същите правила на конкурса остава непроменена и аз искам ти продължи доброто играе
|
![]() |
Навигация
|
||||||
|
||||||
| Tags |
| грешка, четене, еволюция, състезание, Книги, любов, награди, НЛП, вярвания, Въпроси, развитие, личностно развитие, щастие, бележка, новини |
| Thread Инструменти | |
| Вид | |
|
|