|
|
|
|||||||
| Информация Набор от правила, и важна информация |
![]() |
|
|
LinkBack (43) | Thread Tools | Външен вид |
|
|
|
|
Михал Podbielski
Дата на присъединяване: Apr 2008
Град: Wrocław
|
Всичко, което трябва да направите, за да си направите двоен шанс да спечели (награди са 2 екземпляра на книгата "НЛП - EVOLUTION ..."), да напишете Какво да ви е личностно развитие и защо мисля така. И това е така. Просто пиша на тази тема нишката на личното развитие (в линка). Просто напишете Какво да ви е личностно развитие да обясни изявлението си. И той ще определи победата - вашите мотиви. Нито един от резултатите от изследванията, вашето мнение. Това е, което е важно в този конкурс. Пиша Какво да ви е личностно развитие да обясни изявлението си, а вие имате двоен шанс за безплатно копие на книгата "НЛП - Еволюция. Пропуснете следващия етап в развитието на един човек да мисли човек щастлив. " Тук всеки има шанс да спечели - дори и без да знаят НЛП! Правила на конкурса:
Протокол за определяне на победителите:
Михал Podbielski инструктор, треньор на НЛП и хипноза Последно редактиран от НЛП-ER: 23-03-2009 -- 15:48 |
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) |
|
Интересувате се от НЛП
Дата на присъединяване: Oct 2008
|
Може би малко и не е факт. Но аз имам такава присъдаче дори и аз не съм, но съм. Аз съм, и мярката на личните си развитие съм. Какво се е случило? Преди да започнете да се чудите как да получите тази книга, аз ям парче бял шоколад и chrupkami се върнат, когато нещо по-смислено ще влезе в главата ми. Поздравления! Monia
|
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |
|
Михал Podbielski
|
Цитат:
|
|
|
|
#4 (Permalink) |
|
Михал Podbielski
|
Излишно е да се каже, че победител на конкурса ще получат наградите си заедно с автограф и посвещение от автора
|
|
|
#7 (Permalink) | |
|
Михал Podbielski
|
Цитат:
В съответствие с правилата на състезанието да вземат участие в нея е това, което ви пиша е лично развитие в тази тема: http://www.forum.simple-nlp.pl/o-nlp...-osobisty.htmlМоля, Ви пост там
|
|
|
|
#8 (Permalink) |
|
Михал Podbielski
|
Малко късно, но много ви благодаря за пускането на един пост на правилното място
|
|
|
#9 (Permalink) |
|
Михал Podbielski
|
Така че просто да се изготви след конкурс с награди в началото на
|
|
|
#10 (Permalink) |
|
Михал Podbielski
|
В съответствие с принципа, че най-добрата новина за да държат на върха на малък послепис към разширяване на общите правила на форума.
Същите правила на конкурса остава непроменена, и иска да продължи много забавно
|
![]() |
Навигация
|
||||||
|
||||||
| Тагове |
| грешка, Рединг, еволюция, конкурс, книги, обичам, награди, НЛП, убеждения, Въпроси, развитие, личностно развитие, За щастие,, Забележка, Новини |
| Thread Tools | |
| Външен вид | |
|
|